| | Bu sayfada İkinci El Ürünler bölümü içerisindeki Satılık ürünler forumu altında I-teq Bond TV,WM5 PocketPC başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "TV (NTSC / PAL) Yerel Karasal Yayın Kanalları
Dijital FM Stereo Radyo
2.1 MP Kamera 4XZoom ve Flaş
3D Stereo ..." şeklinde özetlenebilir....  |
28-02-08, 13:29
|
#1 (permalink)
| | New Member
Katılım tarihi: 30.07.06 Mesaj: 7 | I-teq Bond TV,WM5 PocketPC     TV (NTSC / PAL) Yerel Karasal Yayın Kanalları
Dijital FM Stereo Radyo
2.1 MP Kamera 4XZoom ve Flaş
3D Stereo Hoparlör
Joystick ve Kayarak Açılan Klavye
Wi-Fi, Bluetooth 1.2.1(Stereo), GPRS
GSM Tri-band
Telesekreter
Push Elektronik Posta
Arayanı Engelleme
Görüşme sırasında arka fona ses
262000 Renk LCD Ekran
2.5” Dokunmatik Ekran
64 MB ROM / 64 MB ROM Intel PXA 272 İşlemci 416 MHz
192 Polyphonic Zil Sesi
MPEG-4 Video
Windows Media Player for MP3 /WMA
Windows Mobile 5.0 Pocket PC Phone Edition software:
Word Mobile
Excel Mobile
Power Point Mobile
Pocket MSN
MSN Messenger
Pocket Internet Explorer
Kulaklığıyla ya da anteniyle istediğiniz yerde bir cep televizyonu gibi karasal yayın yapan bir sürü kanalı izleyebilirsiniz.
3 firma tarafından değişik adla satılmış olan bir model;
Ubiquio 401
Gigabyte Gsmart
I-teq Bond
Kozmetik olarak bu modellerin sıkıntısı kasasının boyaları dökülüyor, malum benimkide döküldü ve döküldükçe yabancı forumdakilerden öğrendiğim şekilde bir CD kalemiyle boyuyorum.
Bunun dışında hiçbir donanımsal ya da yazılımsal hatası yok.
Ubiquio 401 ROM v1.12.26 yüklü, mevcut en son rom.
Extradan içinde Vista Skin'li Wisbar, Windows Live Messenger(Avatarları görebiliyorsunuz, kendi avatarınızı değiştirebiliyorsunuz, dosya yollayıp alabiliyorsunuz vs vs.) ve işe yarıyacak programlar yüklü zaten istediğinizi sitelerden indirip kurabilirsiniz nede olsa WM5.
Cihazın yanında; USB kablosu, Şarj Aleti, İnce Pili, Kalın Pili, Sadece Pil için şarj dock, kitapçığı, inear olarak yaptığım kulaklık setini, 1GB MiniSD ve SD adaptörü, içinden çıkan CD'leri, taşıma kılıfını ve daha sonradan aldığım orjinal Gigabyte i120 antenini de veriyorum.
Yukarıda yayımlanmış olan resimler şahsım tarafından çekilmiştir.
Sadece İstanbul içi yüzyüze elden teslim etmeyi tercih ediyorum. Fiyat 500YTL Pazarlıksız. dellycem@hotmail.com
535 712 09 19  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | |
| | | |  | |  |  | |  |  | Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:44. |  |