Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İkinci El Ürünler bölümü içerisindeki Satılık ürünler forumu altında Satılık Level dergileri başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "İlk sayısından itibaren eski LEVEL dergilerimi oldukça uygun fiyata satacağım. İlgilenen olursa detay ve fotoğraf verebilirim. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz...." şeklinde özetlenebilir....
İlk sayısından itibaren eski LEVEL dergilerimi oldukça uygun fiyata satacağım. İlgilenen olursa detay ve fotoğraf verebilirim. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
LEVEL oyun dergisidir bildiğiniz gibi. Sözünü ettiğiniz chip dergisi olsaydı dediğiniz doğru olabilirdi. Ama eski oyunlar da halen oynanabiliyor. Ayrıca derginin ilk sayısından itibaren olduğu için arşiv değeri vardır.
LEVEL oyun dergisidir bildiğiniz gibi. Sözünü ettiğiniz chip dergisi olsaydı dediğiniz doğru olabilirdi. Ama eski oyunlar da halen oynanabiliyor. Ayrıca derginin ilk sayısından itibaren olduğu için arşiv değeri vardır.
Bende pek çok sayısı var 1 - 2 sayı vardı çok istediğim ama alamadığım
Biri Commandos 2 nin Full Çözümünün olduğu bölüm (Kasım 2000)Olması gerekiyor diğerlerini hatırlamıyom kaça satıyn
En azından yıllık bölümler halinde elden çıkarmak isterim. Yani en az 12 sayı şeklinde. Bir yıllık arşivi 5 YTL'ye verebilirim. Derginin şu anki satış fiyatının 6,5 YTL olduğunu hatırlatmak isterim.
Söylediğin çözüm kısımlarını scan edip yollayabilirim. Aralarından sadece bir iki dergiyi satmak çok anlamlı olmayacaktır çünkü. Zaten satmakda bahane. Dergileri koyacak yer kalmadı artık
En azından yıllık bölümler halinde elden çıkarmak isterim. Yani en az 12 sayı şeklinde. Bir yıllık arşivi 5 YTL'ye verebilirim. Derginin şu anki satış fiyatının 6,5 YTL olduğunu hatırlatmak isterim.
Söylediğin çözüm kısımlarını scan edip yollayabilirim. Aralarından sadece bir iki dergiyi satmak çok anlamlı olmayacaktır çünkü. Zaten satmakda bahane. Dergileri koyacak yer kalmadı artık
Dün Ekim sayısını aldım :P
Valla Scan edip yollarsan benim için çok iyi olur
E mail adresi vermek yasak ben onun içn sadece başını yazıyım (hotmail zate) "bahadirmaster"
napcam kı hep eskı teknolojiler yazıyo eskı dergilerde...
sana ne yapacağını soran oldu mu ? ikinci el satış yeri burası, isteyen istediğini satar, ilgilenmiyorsan mok atma
yıllık arşive 5ytl ... çok ucuza gidecek
sana ne yapacağını soran oldu mu ? ikinci el satış yeri burası, isteyen istediğini satar, ilgilenmiyorsan mok atma
Hislerime derman olmuşsun Bu arşivin kıymetini bilecek kişi için satıyorum zaten. Parasında değilim. O yüzden yıllığı 5 ytl gerçekten iyi fırsat. Şu an bir sayısının 6,5 ytl olduğunu düşünürsek. Bu arada bir detay daha vereyim. Derginin ilk çıktığı 97'den 2006 ya kadar olan yıllar satılık. Yani 97...2005 yılları. Hepsine birden talip olan olursa toplu alım indirimi yaparım.
Alıntı:
Valla Scan edip yollarsan benim için çok iyi olur
E mail adresi vermek yasak ben onun içn sadece başını yazıyım
5 değil 20ye sattı cd leride yok galiba
neyse hayırlı olsun genede iyi fiyat..
oho bende LeveL, Gamepro, Chip, PcNET,PC World, Oyuncu , Chip özel sayılar, Level Özel sayılar, Pc magazine hepsinin arşivi var yaklaşık 350 kilo kadar bi geri dönüşüm tesisi olsa verecem ama KKTC DE YOK ÖLE BİŞEY ve Her ay da alıyorum ne servet yatırdım düşünün her ay 25 ytl 10 yılda toplam 3000ytl ( pe daha adam gibi i book pro parası bile olmamış ) :P
__________________ Core 2 Duo e6300@2.4Ghz, 2x1Gb + 2x512mb 533mhz hi-level 533@750, Asus P5B, Ati X1650pro 256mb, 2x200gb seagate, Thermaltake BigTyphoon ,CM Centurion 530, CM Realpower 450W PSU
QUANTA KN1PM,Pentium M760 2@2.4ghz, 2GB DDR2-533@640mhz, INTEL 915PM,128MB GEFORCE GO 6600 MXM2,80GB 5400RPM
Ben de yıllar chip ve bilim teknik dergilerini takip ediyorum ayrıca. PC gamer ve diğer düzenli almadığım dergiler de cabası. Ama onların bir kısmını düzenli olarak elden çıkarmıştım. İnsan gerçektende atmaya kıyamıyor.