Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İkinci El Ürünler > Satılık ürünler »

Satılık Level dergileri

Bu sayfada İkinci El Ürünler bölümü içerisindeki Satılık ürünler forumu altında Satılık Level dergileri başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "İlk sayısından itibaren eski LEVEL dergilerimi oldukça uygun fiyata satacağım. İlgilenen olursa detay ve fotoğraf verebilirim. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz...." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 14-10-06, 18:39   #1 (permalink)
Jolly Moss
Senior Member

Jolly Moss Avatar

Katılım tarihi: 24.10.01
Nereden: İstanbul
Smile Satılık Level dergileri

İlk sayısından itibaren eski LEVEL dergilerimi oldukça uygun fiyata satacağım. İlgilenen olursa detay ve fotoğraf verebilirim. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Jolly Moss çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-06, 20:11   #2 (permalink)
Ph+
Cool Member

Ph+ Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.07.06
Nereden: Ankara
napcam kı hep eskı teknolojiler yazıyo eskı dergilerde...
Ph+ çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-06, 20:21   #3 (permalink)
Jolly Moss
Senior Member

Jolly Moss Avatar

LEVEL oyun dergisidir bildiğiniz gibi. Sözünü ettiğiniz chip dergisi olsaydı dediğiniz doğru olabilirdi. Ama eski oyunlar da halen oynanabiliyor. Ayrıca derginin ilk sayısından itibaren olduğu için arşiv değeri vardır.
Jolly Moss çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-06, 21:24   #4 (permalink)
HuRRiCaNe
V.I.Member

HuRRiCaNe Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.04.06
Nereden: Searching ...
Resimler: 6
Alıntı:
Jolly Moss tarafından iletildi. Mesajı göster
LEVEL oyun dergisidir bildiğiniz gibi. Sözünü ettiğiniz chip dergisi olsaydı dediğiniz doğru olabilirdi. Ama eski oyunlar da halen oynanabiliyor. Ayrıca derginin ilk sayısından itibaren olduğu için arşiv değeri vardır.
Bende pek çok sayısı var 1 - 2 sayı vardı çok istediğim ama alamadığım
Biri Commandos 2 nin Full Çözümünün olduğu bölüm (Kasım 2000)Olması gerekiyor diğerlerini hatırlamıyom kaça satıyn
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-06, 21:34   #5 (permalink)
Jolly Moss
Senior Member

Jolly Moss Avatar

En azından yıllık bölümler halinde elden çıkarmak isterim. Yani en az 12 sayı şeklinde. Bir yıllık arşivi 5 YTL'ye verebilirim. Derginin şu anki satış fiyatının 6,5 YTL olduğunu hatırlatmak isterim.

Söylediğin çözüm kısımlarını scan edip yollayabilirim. Aralarından sadece bir iki dergiyi satmak çok anlamlı olmayacaktır çünkü. Zaten satmakda bahane. Dergileri koyacak yer kalmadı artık
Jolly Moss çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-06, 23:30   #6 (permalink)
HuRRiCaNe
V.I.Member

HuRRiCaNe Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.04.06
Nereden: Searching ...
Resimler: 6
Alıntı:
Jolly Moss tarafından iletildi. Mesajı göster
En azından yıllık bölümler halinde elden çıkarmak isterim. Yani en az 12 sayı şeklinde. Bir yıllık arşivi 5 YTL'ye verebilirim. Derginin şu anki satış fiyatının 6,5 YTL olduğunu hatırlatmak isterim.

Söylediğin çözüm kısımlarını scan edip yollayabilirim. Aralarından sadece bir iki dergiyi satmak çok anlamlı olmayacaktır çünkü. Zaten satmakda bahane. Dergileri koyacak yer kalmadı artık
Dün Ekim sayısını aldım :P
Valla Scan edip yollarsan benim için çok iyi olur
E mail adresi vermek yasak ben onun içn sadece başını yazıyım (hotmail zate)
"bahadirmaster"
HuRRiCaNe çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-10-06, 02:55   #7 (permalink)
BMW M_POWER
Power Member

BMW M_POWER Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.06.04
Nereden: Bursa
Alıntı:
Ph+ tarafından iletildi. Mesajı göster
napcam kı hep eskı teknolojiler yazıyo eskı dergilerde...
sana ne yapacağını soran oldu mu ? ikinci el satış yeri burası, isteyen istediğini satar, ilgilenmiyorsan mok atma
yıllık arşive 5ytl ... çok ucuza gidecek
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-10-06, 04:39   #8 (permalink)
Jolly Moss
Senior Member

Jolly Moss Avatar

Alıntı:
sana ne yapacağını soran oldu mu ? ikinci el satış yeri burası, isteyen istediğini satar, ilgilenmiyorsan mok atma
Hislerime derman olmuşsun Bu arşivin kıymetini bilecek kişi için satıyorum zaten. Parasında değilim. O yüzden yıllığı 5 ytl gerçekten iyi fırsat. Şu an bir sayısının 6,5 ytl olduğunu düşünürsek. Bu arada bir detay daha vereyim. Derginin ilk çıktığı 97'den 2006 ya kadar olan yıllar satılık. Yani 97...2005 yılları. Hepsine birden talip olan olursa toplu alım indirimi yaparım.

Alıntı:
Valla Scan edip yollarsan benim için çok iyi olur
E mail adresi vermek yasak ben onun içn sadece başını yazıyım
Adresini msn e ekledim. Hallederiz işini
Jolly Moss çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-10-06, 11:55   #9 (permalink)
Jolly Moss
Senior Member

Jolly Moss Avatar

Dergileri gittigidiyor.com'da açık artırmaya sundum. Bedavaya gidecek nerdeyse, az bir süresi kaldı. İlgilenen varsa kaçırmasın derim.

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=2863104

Not : İlanda dergilerin resmi de vardır.
Jolly Moss çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-10-06, 17:02   #10 (permalink)
Jolly Moss
Senior Member

Jolly Moss Avatar

Thumbs up

Dergiler satılmıştır. Teşekkürler.
Jolly Moss çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-10-06, 17:16   #11 (permalink)
cyclone
Silver Member

cyclone Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.12.03
Alıntı:
BMW M_POWER tarafından iletildi. Mesajı göster
5 değil 20ye sattı cd leride yok galiba
neyse hayırlı olsun genede iyi fiyat..
cyclone çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-10-06, 23:34   #12 (permalink)
Jolly Moss
Senior Member

Jolly Moss Avatar

5 YTL, bir yıllık arşiv içindi. 20 YTL ye satılan ise arşivin tümü. Yani 97 den 2005 e kadar olan 8 senelik arşiv.
Jolly Moss çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-10-06, 23:52   #13 (permalink)
MCCOPRA
Cool Member

MCCOPRA Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.10.04
Nereden: KKTC
Blog Mesajları: 1
oho bende LeveL, Gamepro, Chip, PcNET,PC World, Oyuncu , Chip özel sayılar, Level Özel sayılar, Pc magazine hepsinin arşivi var yaklaşık 350 kilo kadar bi geri dönüşüm tesisi olsa verecem ama KKTC DE YOK ÖLE BİŞEY ve Her ay da alıyorum ne servet yatırdım düşünün her ay 25 ytl 10 yılda toplam 3000ytl ( pe daha adam gibi i book pro parası bile olmamış ) :P
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-06, 02:21   #14 (permalink)
Jolly Moss
Senior Member

Jolly Moss Avatar

Ben de yıllar chip ve bilim teknik dergilerini takip ediyorum ayrıca. PC gamer ve diğer düzenli almadığım dergiler de cabası. Ama onların bir kısmını düzenli olarak elden çıkarmıştım. İnsan gerçektende atmaya kıyamıyor.
Jolly Moss çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Satılık Level dergileri ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Low level format atmak ? haydar_1980 Genel(OS) 4 11-07-06 14:18
LEVEL Yenilendi... ALIENWARE Oyunlar 14 02-03-06 12:38

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:43.