Bu sayfada İkinci El Ürünler kategorisindeki Satılık ürünler forumunda Satılık / takaslık zotac gtx 260 amp2 başlıklı konu tartışılıyor; selam arkadaşlar 08.05.2011 tarihine kadar penta garantili olan, zotac gtx 260 core 216 amp2 kartımı satmak/takaslamak istiyorum.
takas yanlızca sapphire ...
selam arkadaşlar 08.05.2011 tarihine kadar penta garantili olan, zotac gtx 260 core 216 amp2 kartımı satmak/takaslamak istiyorum.
takas yanlızca sapphire hd 4890 yada muadili bir ati kart ile olur.nvidia olarak standart gtx275 olabilir.
takasa alacağım kartın kutu, içeriği ve garantisi olması şarttır.
elimdeki kartın kutu ve içeriği tam olarak mevcuttur, hiçbir sorunu yoktur ve oc yapılmamıştır.
teslimat istanbul içi elden tercihimdir fiyat 320tl
fiyat son değil en sondur! satılmazsa kullanmaya devam edeceğim.
Bence satmayın kimsede almasın bu fiyata.Yıllar sonra belki pazarlık yada indirim yaparsın
acaba exa,vatan,nova,gold gibi bilip tanıdığımız ve güncel olduğunu bildiğimiz sitelerde neden 410tl nin altında değil. o verdiğin link senin gibi pc parçası fiyatlandırma uzmanları için iyibir alternatif olduğunu sanıyorsun.
ama senin amacın gerçeği göstermek değil
ve o kadar çok biliyorsan verdiğin linkteki kartın; zotac gtx 260 core216 amp2 olmadığının farkında bile değilsin.
her insan hata yapar senden ricam bu linki http://www.exa.com.tr/zotac/ekran_ka...-334-6840.html
senin verdiğin link ile karşılaştırman
yazıları okuyamıyorsan kartın üzerindeki resimlere bak. üzerinde ejderha resmi olan benim satmakta olduğum karttır.