Bu sayfada İkinci El Ürünler kategorisindeki Satılık ürünler forumunda Şikayet ve istek başlığı başlıklı konu tartışılıyor; Bu başlıkta 2. el bölümüyle ilgili şikayetlerinizi ve isteklerinizi saygı çerçevesi ve forum kuralları dahilinde bizlerle paylaşabilirsiniz.Forum yöneticileri olarak şikayetlerinizi ...
Bu başlıkta 2. el bölümüyle ilgili şikayetlerinizi ve isteklerinizi saygı çerçevesi ve forum kuralları dahilinde bizlerle paylaşabilirsiniz.Forum yöneticileri olarak şikayetlerinizi ve isteklerinizi elimizden geldiği kadar çözmeye çalışacağız.Herkese iyi alış verişler...
ERBAA'LI
"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
bu linkteki satisi yapan aydinoglu1991 nickli arkadas 27/09/2008 tarihine bana ps3 konsolu mgn kargo ile gonderdigini soylemis olup,tum mng kargo subelerini aramama ragmen adima bi kargo cikisi olmadigini uzulerek ogrendim.
yaptigim ufak capli arastirmada ilanin fake oldugunu ve ayni konsolun (belkide hic olmayan ) baska arkadaslara da ayni sekilde kandirma yontemiyle satilmaya calistigini ogrendim.
bu yuzden bu forumun icerigini bu tarz illegeal ve uzucu utanc verici olaylarla anilmamasi icin kullaniciyi ve konuyu sevgili bolum modu arkadaslarima havale ediyorum.
bu linkle ilgili diger sikayetleride burada tez zamanda yayinlanacagini umid ediyorum
sahtekarsiz uckagitsiz forumlar dilerim...
ayrica ps3 ile takas etmek istedigim ps2 yi
" ben bunu bi arkadasima hediye etcem.siz kargo parasinida kendiniz odeyip onun icin mng kargo denizli/kaleici subesine erhan kizilgoz adina gonderirmisiniz?bende ps3 un kargosunu oderim "
demis olup,yapilan cok yonlu arastirma ve carpraz sorgulama neticesinde antakyali cem diye bizi kandiran arkadasin denizlili kurnaz erhan oldugunuda ortaya cikarmis bulunmaktayiz.
sorumlu forum user ligi anlayisi geregince,sahtekari kamuoyu yorumuna birakiyoruz....yorum sizin
ERHAN KIZILGÖZ
05388147145
05543506463
not: forumda mehmetmete nicki de bu sahtekara aittir.umarim yonteciler onuda banlamis ve silmistir.
En son GaNDHi tarafından düzenlendi: 09-28-2008 saat 02:01
bende bu akşam bu arkadaş ile anlaşıp armor kasa için 220 ytl eft yapacaktım internet şubesinden hafta sonu tatili nedeniyle eft pazartesiye kaldı ve kıl payı bende dolandırılmakdan kurtuldum şu mübarek ramazan ayında bayram arefesinde,
dbaggio geçmiş olsun arkadaşım
moderatör arkadaşlarada ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
bende bu akşam bu arkadaş ile anlaşıp armor kasa için 220 ytl eft yapacaktım internet şubesinden hafta sonu tatili nedeniyle eft pazartesiye kaldı ve kıl payı bende dolandırılmakdan kurtuldum şu mübarek ramazan ayında bayram arefesinde,
dbaggio geçmiş olsun arkadaşım
moderatör arkadaşlarada ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
verilmis sadakaniz varmis bu forumun oyle sahtekarlik dolandiricilikla adi gecmesi en istemedigim sey olacaktir!!!!
@hurricane pes valla nasil bi kansiz adammis ya.gercekten sasirdim ben.