Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında 3Gb kotalı, peki 10 gün varsa?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar ev değişikliği ile yeni 3GB kotalı adls bağlattım, ayın 20sinde bağlandı, şimdi ay sonuna kadar ne kadar kota hakkım ..." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaşlar ev değişikliği ile yeni 3GB kotalı adls bağlattım, ayın 20sinde bağlandı, şimdi ay sonuna kadar ne kadar kota hakkım var acaba 3gb mı yoksa 10günlük kadar mı.
Tüm kullanıcıların faturaları ay sonunda kesiliyor, bizimkide ay sonnuda kesilecek ama fiyat olarak 1aylık mı alıcaklar ve kota olarak yada kullanıldığı gün kadar alıcaklarsa kota 3GB olucak merak konusu tabi.
Arkadaşlar ev değişikliği ile yeni 3GB kotalı adls bağlattım, ayın 20sinde bağlandı, şimdi ay sonuna kadar ne kadar kota hakkım var acaba 3gb mı yoksa 10günlük kadar mı.
Evet maalesef 10 günün kalmış.Çünkü her ayın 30'unda faturalar kesilmekte ve önceki kalan kota sıfırlanmakta.Ben de aynı durumdaydım çünkü.O yüzden 3 GB yi doldurmaya bak.http://adslkota.ttnet.net.tr/ adresinden sürekli kotanı da takip et(Bu arada tarih ve saatini de gözönünde tut).