Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > ADSL »

acaip bi durum bakın pls..(eMule ile ilgili)

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında acaip bi durum bakın pls..(eMule ile ilgili) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "emule gokhan mod u kullanıoken baglantm kopuyo.. tamamen ama sadece emule dııl msnger fln hersey kopuyo.. freeangel yada normal emule ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 18-04-05, 19:09   #1 (permalink)
slamdunk2
Rookie Member

Katılım tarihi: 09.04.05
Nereden: ist
acaip bi durum bakın pls..(eMule ile ilgili)

emule gokhan mod u kullanıoken baglantm kopuyo.. tamamen ama sadece emule dııl msnger fln hersey kopuyo.. freeangel yada normal emule kullanırken de baglantımda hcbı sorunum yok ama 2 saattır acık olmasına ragmen 5kb/s nın ustune cıktıgını gormedım.. gokhan moddan 15 dk da 10 un ustune cıkıodu rahat.. bırı yardım etsın pls..
slamdunk2 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-04-05, 23:59   #2 (permalink)
mekincioglu
Rookie Member

mekincioglu Avatar

Katılım tarihi: 31.08.04
Nereden: ankara
ne zamandır böyle bir sorunun var kardeşim? be yaklaşık 1 yıldır gökhan mod kullanıyorum ve hız düşmesi haricinde bir sorun yaşamadım.downloadlar yavaşladı ama haklısın o konuda bence emule ayarlarında bir değişiklik olmuş.eski haline getirmeyi dene.kolay gelsin.
mekincioglu çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-04-05, 00:26   #3 (permalink)
slamdunk2
Rookie Member

adsl alalı 3 hafta oldu o zmndan berı war.. kablonette sorunun s sı bıle yoktu.. adsl sux dıcem ama ucuz ve hızlı o yzden dıyemıorm :P ipfilter fln dıo galba upload ın sınırlandıgını anlıyo ondan yapıyo dicem de neden tum baglantım kesılsın ki? cok acaıp ya..
slamdunk2 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-04-05, 01:05   #4 (permalink)
pegasus01
hARDWAREMANIAC

pegasus01 Avatar

Katılım tarihi: 06.08.04
Nereden: Adana'da yaşıyorum
Alıntı:
slamdunk2 tarafından iletildi.
adsl alalı 3 hafta oldu o zmndan berı war.. kablonette sorunun s sı bıle yoktu.. adsl sux dıcem ama ucuz ve hızlı o yzden dıyemıorm :P ipfilter fln dıo galba upload ın sınırlandıgını anlıyo ondan yapıyo dicem de neden tum baglantım kesılsın ki? cok acaıp ya..
usb modem kullanıyorsan ve eger upload oranın arttıgında bu kopma oluyorsa modemden oalbilir diyebilirim. Hangi modemi kullanıyorsun?
Eski 19-04-05, 19:38   #5 (permalink)
Ferhatt
Member

Ferhatt Avatar

Katılım tarihi: 15.04.05
Nereden: İstanbul
vallaha gökhan2604 modu 4 aydır kullanıyorum.
20 kb\s civarı çekio genelde...

kaynak sayısına bağlı olarak tabi...
bir de yavaşlama olan arkadaşlar ben de bir yavaşlama yok. haberiniz olsun. e-mule ve gökhan sağlam şu an.
Eski 19-04-05, 21:21   #6 (permalink)
slamdunk2
Rookie Member

zoom x4 kullanıyorum.. yenı versıyonu.. ama upload sanmıorm ya.. cnku netlımıter la sınırladıgmda da aynı olayı yapıyo..
slamdunk2 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-04-05, 00:02   #7 (permalink)
pegasus01
hARDWAREMANIAC

pegasus01 Avatar

Katılım tarihi: 06.08.04
Nereden: Adana'da yaşıyorum
Alıntı:
zoom x4 kullanıyorum.. yenı versıyonu.. ama upload sanmıorm ya.. cnku netlımıter la sınırladıgmda da aynı olayı yapıyo..
Hmm yok benim kastettigimbaşka tür modemlerdi ama seninkinde o zaman modem ısınıyordur.. zoomlarda ısınınca hattan düşme olayı meşhur(her ne akdar bazı kişiler kabul etmesede) http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=264 şöyle süper kalite modemler o kadar ucuza satılırken neden zoom alırsınız anlamıyorum. Sırf isim yapmış (o da türkiyede)başka numarası yok..
pegasus01 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-04-05, 12:52   #8 (permalink)
tiger007
Power Member

tiger007 Avatar

Katılım tarihi: 28.02.05
Nereden: Adana - Ama Konyalı:)
Bende de o problem vardı,modem takılıyodu ve hattan düşme oluyordu.Garantiden onarıma gönderdim bi hafta sooraya aynı modemi update edipo geri verdiler ve şu 2 aydır nazar değmesin muhteşem çalışıyor walla.Ama zoomlarda genelde bizimki gibi hattan düşme problemleri oluyormuş dooru diyor Pegasus kardeşim.
Eski 20-04-05, 13:10   #9 (permalink)
vizjerei_z
V.I.Member

vizjerei_z Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: istanbul
bende zoom 5510 modeli var. şimdiye kadar aldığımdan ve kallanmaya başladığımdan beri ( 7 ay ) bir kere bile hattan düşme yaşamadım.
P4 2.26 - MSİ 7060-90 Mainboard - 256 MB Saphire 9600 XT - 512 MB DDR 400 Kingston - Creative Live Value - 40 GB + 80 GB Seagate Baracuda - Zoom 5510 ADSL Modem - 19" Vestel Monitor - Casecomm Psu - Jazz 4+1 -
vizjerei_z çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-04-05, 19:05   #10 (permalink)
slamdunk2
Rookie Member

yanı tamır edılmesı gerekıo dıosun tiger.. o zmn bn bı yollıım bakıım cnku denemedıgım sey kalmadı...
slamdunk2 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-04-05, 19:15   #11 (permalink)
tiger007
Power Member

tiger007 Avatar

Alıntı:
yanı tamır edılmesı gerekıo dıosun tiger.. o zmn bn bı yollıım bakıım cnku denemedıgım sey kalmadı...
Yani ben ööle hallettim bi dene istersen bende de nete bağlandıktan bir süre sonra hattan düşüyodu.Takılıp kalıyordu mosem ısınmadan zannetmiştim ama diilmiş.Update ettiler ve 2 aydır bi sorun yoq walla.
tiger007 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-04-05, 23:46   #12 (permalink)
slamdunk2
Rookie Member

tmm cok saol ılgılendıgn ıcın
slamdunk2 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-04-05, 23:56   #13 (permalink)
NOMADT
Senior Member

NOMADT Avatar

Katılım tarihi: 12.10.04
Nereden: C3h8 propelin
Talking

valahı ben mod felen hej kulanamadım kesın bende bısey var yada ındırdıgım dosyalardamı herneyse ben bı eskı surum kullanıyom bayagıdı puanıum olmustur eskı kullanınca mesela mak. acık bırakınca bı cosuyo anam anam tutabılen ask olsun bıde ısyerındede emuleplus kullanıyom oda super ya cabucak ucuyo az bucukda netlımıter var ısın ıcınde bence baglantımalarımız ıı olsa uploas vercemde bu hıslarda zor ya yoksa hep ındır ındır nereye kadar sonra kazaa nın yada ımesh durumuna duser bu programlar
NOMADT çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-04-05, 18:58   #14 (permalink)
tiger007
Power Member

tiger007 Avatar

Alıntı:
tmm cok saol ılgılendıgn ıcın
Ne demek dostum görefimis
tiger007 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

acaip bi durum bakın pls..(eMule ile ilgili) ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
ekran kayması ile ilgili bir problem var fatihtolga Çokluortam 1 30-11-06 09:29
6230 ile ilgili herrrrşeeeeyyyy buraya... darkElf Nokia 0 19-03-05 13:15
emule ile ilgili soru vizjerei_z Genel(internet) 3 10-03-05 04:50
ekran kartı ile ilgili yardım.. tekkenking Anakart 4 04-10-02 11:06
Divx ile ilgili yazı hazırlayabilecek kimse varmı? CeM Divx/DVD 0 27-11-01 18:46

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 22:36.