Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > ADSL »

adsl baglanti sorunu

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında adsl baglanti sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "adsl baglantim 15 dk ile 6 saat arasinda degisen zaman zarflari arasinda kopukluk yapiyor. yeniden baglanmakta da zorluk cektigim zamanlar ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 16-03-05, 23:13   #1 (permalink)
manowarion
New Member

Katılım tarihi: 16.03.05
Nereden: 0STANBUL
adsl baglanti sorunu

adsl baglantim 15 dk ile 6 saat arasinda degisen zaman zarflari arasinda kopukluk yapiyor. yeniden baglanmakta da zorluk cektigim zamanlar oluyor. 2farkli modem denedim. ayni model. ikisininde sorunsuz olduguna eminim. fakat bir sonuc alamadim. modemim onixon usb modemdir. telekoma yaptigim sikayette mudurle konusarak baglantimin akisinda herhangi bir sorun olmadigina ikna oldum. bana soylenen ise 'mutlaka usb portlarinizda sorun vardir'.. ayrica usb portlarimin bazisi webcam goruntusunu hic vermesken bazisi cizgili olarak veriyor. modemimi ethernet modem ile degistirmekden baska sansim varmidir? pc: amd 2500+ athlon xp, asus a7v8x-x , windows XP SP2... simdiden tesekkur ederim.
manowarion çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-03-05, 14:56   #2 (permalink)
soulburner
Power Member

soulburner Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.02.05
Nereden: izmir
Evet bence dörüntününde usb den kesik kesik gelmesi usb nin sorunlu olabileceği anlamına gelir tam emin olmak için elindeki modemi bir idarelik ethernetli bir modemle dene eğer sorun yapmaza ethernetli bir modem al hadi kolay gelsin
soulburner çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

adsl baglanti sorunu ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
ADSL modem seçimi teutonic Network 37 03-06-08 15:21
-ODULLU- ADSL Sorunu. radiohead Network 37 12-08-06 17:40
ADSL sorunu macfb ADSL 2 23-09-04 21:51
Ankarada ADSL Sorunu!!! safakhan Network 5 26-08-04 14:58
XP ve ADSL sorunu iyilmaz76 ADSL 1 19-08-04 02:20

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 23:25.