adsl bağlantısı varken adsl nin bağlı olduğu telefondan hışırtı geliyor. kabloları değiştirdim olmadı. ayırıcı kullandım olmadı. sebebi ve çözümü hakkında bilgisi olanlar var mı
Bu sayfada İnternet kategorisindeki ADSL forumunda adsl bağlantısı varken telefondan sesler geliyor başlıklı konu tartışılıyor; adsl bağlantısı varken adsl nin bağlı olduğu telefondan hışırtı geliyor. kabloları değiştirdim olmadı. ayırıcı kullandım olmadı. sebebi ve çözümü hakkında ...
adsl bağlantısı varken adsl nin bağlı olduğu telefondan hışırtı geliyor. kabloları değiştirdim olmadı. ayırıcı kullandım olmadı. sebebi ve çözümü hakkında bilgisi olanlar var mı
splitter ilede olmamışsa telefonda bir sorun vardır belkide...
telefon değişti. olmadı. telefonda arıza yok...
birde başka modemle dene sonuç ne olacak..
hışırtı gelmesi normaldir.telaş etmenize gerek yok.Splitter olura bu hışırtı az eğer modem direk bağlıysa yani siplitter yoksa hışırtı çoktur.Bu modemin internet bağlantısını kurduğu içindir.Onun için bağlantıya bir etki etmiyorsa hışırtı normaldir.bende var az bir şey modem bağlandığında oluyor.Splitter yoksa hışırtı bayağı çoğalıyor
Her rüzgar savuracak bir toz bulur,
Her hayat yaşanacak bir can bulur,
Her umut gerçekleşecek bir düş bulur
Bulunmayacak tek şey senin benzerindir
arkdaşım hışırtı nasıl normal dial-up ile bağlanmıyor ki normal olsun.bende bağlanıyorum ama bende tık yok ki herkeste yoktur.bence normal değil19kargili tarafından iletildi.
splitter bağlantısını nasıl yaptığın önemli. Eğer modemin üzerinde dahili splitter yoksa harici bir splitter alacaksın hattı(line) kısmını splitterin line kısmına, splitterden çıkan phone kısmını telefona, adsl kısmınıda modeme bağlayacaksın. buna göre bağlantın doğru ise binanın girişinde bulunan kutudan modemim olduğu yere kadar gelen hat ve kablo kötüdür yada eskidir yada ç-arada ek vardır. onlara bak. eğer yine düzelmezse telekoma ölçüm yaptır.
Copyright © equnix