Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > ADSL »

Adsl Kota

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında Adsl Kota başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhabalarlimitli adsl kullanıcıları için bir program indirdim kotayı bilgisayar açıkken kaydediyor ama yeniden açıldığında sıfırlanıyor bu telekomun verdiği kota programındada ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 25-08-08, 18:18   #1 (permalink)
zknks
Rookie Member

Katılım tarihi: 19.06.08
Nereden: ist
Exclamation Adsl Kota

Merhabalarlimitli adsl kullanıcıları için bir program indirdim kotayı bilgisayar açıkken kaydediyor ama yeniden açıldığında sıfırlanıyor bu telekomun verdiği kota programındada geçerli.Bilgisayar açılıp kapandığında kullandığını silmeyen bir program varmı teşekkürler...(benim kullandığım adsl kota pro 2.2 ücretsiz sürüm)
zknks çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-10-08, 12:29   #2 (permalink)
yakupbalaban
New Member

Katılım tarihi: 02.10.08
Ynt: Adsl Kota

merhaba bende eydsl 2 yi yükledim öncesinde winPcap 4.0.2 yi yükledim ( hoş yüklemesemde aynı şey luyor) sendeki gibi her açıldığında kota bilgisini sıfırlıyor ve internettte kaydedilen yerde kiler bile sıfrılanıyor ve hiç kayıt gelmedi diyor. bunu nasıl halledecez
ben freedownload manager kullanıyorum ve orda bilgileri hiç silme seçeneğini tuşluyorum ve orda ne indirdiğimi görüyorum ve hesap yapabiliyorum sizde öyle yapın bence... haa free downlad manager deki dosyalaı da bizzat klasörü açıp ta silin fdm nin kendi sayfasından silerseniz bilgiler de siliniyor...
yakupbalaban çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
adsl, kota

Konu araçları

Adsl Kota ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Ps3 ve adsl kota sahin86 Playstation 3 24-06-08 17:38
Adsl hız testi Adsl kota bilgileri Ebu Computer ADSL 28 18-09-06 23:19
adsl kota ceceli Genel(internet) 2 28-07-06 19:37
ADSL KOTA ferhat65 Genel 5 01-04-06 15:57
adsl kota öğrenme veilofdarkness ADSL 2 18-01-06 02:03

Aranızda sır kalmasın!