Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > ADSL »

adsl kota aşımı yardımmmmm!!!!

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında adsl kota aşımı yardımmmmm!!!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: semender tarafından iletildi. Seymen zaten en düşük limitsiz tarifenin %25 inden fazla bir tutar gelemez...Böyle bir madde var... + ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 02-12-05, 00:54   #26 (permalink)
Ryan_KyKlopS
V.I.Member

Ryan_KyKlopS Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.02.05
Nereden: Local Area Network
Alıntı:
semender tarafından iletildi.
Seymen zaten en düşük limitsiz tarifenin %25 inden fazla bir tutar gelemez...Böyle bir madde var...

+ Dün gece benimle aynı santrali kullanan 7 kişinin şifrei ile internette girdim..Ve sonuç olarak onların limitini doldurulduğunu gördüm benim limit 0 Bayt...Yani şuanda kesin olan şey aynı santrala ağit bir şifre ile giriyorsunuz ve limitinizde en ufak bir oynama olmuyor...! Kısa zamanda farklı santralleride deneme fırsatım olucak....
olay şimdi açıklanmıştır
Eski 02-12-05, 09:26   #27 (permalink)
seymen939939
Rookie Member

Katılım tarihi: 28.11.05
Nereden: muğla
Resimler: 1
semender dostum

semender bendede arkadaşımın aynı mahallede sınırsız sifresi var ben modemıme sifreyı yazıyorum. ama yınede bağlanamıyorum lütfen nasıl bır ıslem yapmam gerekıyor yardımcı olurmusun sımdıden teşekürr..........
seymen939939 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-12-05, 00:16   #28 (permalink)
semender
V.I.Member

semender Avatar

Katılım tarihi: 03.09.05
Nereden: İstanbul/Plovdiv
Seymen bazı şifreler evet aynı santrale bağlı olsa bile bağlanmıyor...Ama bazıları sen Edirne de ol diğeri Kars ta olsun bağlanıyor...Bunun sebebini hala cözmüş değilim her halde alt yapıyı sağlayan firmalar farklı olabilir...+ Bazı kişiler PPOA kullanabilir...
semender çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-12-05, 21:16   #29 (permalink)
seymen939939
Rookie Member

Katılım tarihi: 28.11.05
Nereden: muğla
Resimler: 1
semender

kardeş haklı olabilirsin bence çünkü ben alkatel santraldeyım yanı ppoA benım aldığım sifre galıba netcell ok saolasın..............
seymen939939 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-09-08, 23:40   #30 (permalink)
emiso
New Member

emiso Avatar

Katılım tarihi: 22.08.08
Ynt: adsl kota aşımı yardımmmmm!!!!

ya arkadaşlar ben ttnet yenı üyesiyim ilk iki ay 15.99 ytl lik kampanyam var ilk ay 32 ytl falan fatura geldı hadi vegiler falan cart curt dedık o öyle geçirdiler ıkıncı ayda 15.99 ytl gelmesı lazım benım netim sınırlı 4GB temmuz ayı 4.098 .aştıgım kota 098 fatura bilgiye baktım 34 ytl borç görüküyor ben bu işten bişey anlamadım bana yardımcı olabılecek kardeşim varmı bilgi alabileceğim.
yoksa postaneye gidip ana avrat sövüp cıkacam...
emiso çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
adsl, kota

Konu araçları

adsl kota aşımı yardımmmmm!!!! ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
ADSL Kota bilgi edinme de sorun!!! tiger007 ADSL 31 07-06-08 22:06
ADSL modem seçimi teutonic Network 37 03-06-08 15:21
Adsl hız testi Adsl kota bilgileri Ebu Computer ADSL 28 18-09-06 23:19
Esrarengiz kota aşımı, bi bakın.. The Ytse Cem ADSL 23 01-12-05 01:00

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER