Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > ADSL »

adsl kota aşımı yardımmmmm!!!!

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında adsl kota aşımı yardımmmmm!!!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar ben yeni adsl uyesıyım ve bu kasım ayı ıcerısınde gunde 8 saatı aşmadığım halde ve doğru dürüst bırsey ındırmedıgım ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 29-11-05, 18:28   #1 (permalink)
seymen939939
Rookie Member

Katılım tarihi: 28.11.05
Nereden: muğla
Resimler: 1
Angry adsl kota aşımı yardımmmmm!!!!

arkadaşlar ben yeni adsl uyesıyım ve bu kasım ayı ıcerısınde gunde 8 saatı aşmadığım halde ve doğru dürüst bırsey ındırmedıgım halde 38,88 GB toplam görünüyor.ben bundan bırsey anlamadım baktıgım toplam ne kadar download olmus dıye sayfa adslkota.ttnet.net.tr adresınden aldım sizce bu işte nasıl bır yanlışlık var eger bır anlayan arkadas varsa bana lütfen izah etsın......
seymen939939 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-11-05, 18:32   #2 (permalink)
tansu
Ziyaretçi

bi ekran görüntüsü verebilirmisiniz siteden..

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-11-05, 19:35   #3 (permalink)
seymen939939
Rookie Member

tansu

arkadaşım ekran göruntusunu nereden vermem lazım bana detaylı anlatırmısın?
seymen939939 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-11-05, 19:36   #4 (permalink)
tansu
Ziyaretçi

adlskota.ttnet.net.tr de, kotanızın göründüğü kısım dan..

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-11-05, 19:38   #5 (permalink)
seymen939939
Rookie Member

onthe fire tansu

adslkota.ttnet.net.tr adresınden aldığım bılgılerımı dıyorsun anladığım kadarıyla
seymen939939 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-11-05, 19:39   #6 (permalink)
tansu
Ziyaretçi

Alıntı:
seymen939939 tarafından iletildi.
adslkota.ttnet.net.tr adresınden aldığım bılgılerımı dıyorsun anladığım kadarıyla
Evet ama ordan printscreen yapıp, http://imageschack.us a upload edersen daha iyi olur

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-11-05, 20:21   #7 (permalink)
semender
V.I.Member

semender Avatar

Katılım tarihi: 03.09.05
Nereden: İstanbul/Plovdiv
Eğer 38.98 Gb olmupta ben birşey indirmedim dersen...Ya İnternet web kamera yada Radyo yada Tv seyretmiş olmalısın...Yada senın hattından bir başkası girmiş olabilir...
semender çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-11-05, 01:06   #8 (permalink)
Alexander
V.I.Member

Alexander Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.11.05
Nereden: Trabzon
Bu msn de webcam veya ses olayı o kadar götürürmü semender ya sen hesap flm yaptın mı bana pek götürmez gibi geliyor ayrıca dostum sen ne yaptın yahu 38 gb gerçi bende 1 haftada 11gb yaptım ama benim kampanya olduğu için asılıyorum bakma film flm mı indirdim
Alexander çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-11-05, 01:10   #9 (permalink)
seymen939939
Rookie Member

sayın arkadaşlarım

benyanlız seslı chat yapıyorum bundan dolayı bu kota aşımnın olacagını dusunmuyorum ama tabı hersey olabılır sızce ınternette seslı chat yapmakla bu kota 38,388 GB olurmu... bende webcam yok ama karsımdakı açınca etkılermı benım kotayı aşmamı? şimdiden teşekkürler
seymen939939 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-11-05, 01:16   #10 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.02.04
Nereden: Cybertron
Resimler: 4
KArşındakini 24 saat 30 gün boyunca izlesen dahi 40gb lık bi değere ulaşamazsın.
Eski 30-11-05, 01:34   #11 (permalink)
seymen939939
Rookie Member

gürkan kardeş

ben arkadaşımın sınırsız internetını kullanmak ıstıyorum aksamları bana sıfresını verdı benım 3 gb sınırlı ama ben arkadasımın sıfresını yazıyorum yanlız baglanamıyorum sence nedendır bılıyorsun? ayrıca seslıchat sıtesıne gırdıgım zaman kota asımını etkılermı sence yanı ne kadar arttırır. ve bana su baglantıyla ılgılı genış açıklama yaparmısın? teşekkürler dostum
seymen939939 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-11-05, 01:45   #12 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.02.04
Nereden: Cybertron
Resimler: 4
Netlimiter tarzı bir program kur sesli chat sitesine gir ortalama kaç kb/s download ettiğine bak upload önemli değil. Başka herhangi bir explorer vs açma. 10 dk sonraki toplam download (received) değerine bak. Bu sana fikir verecektir ne kadar etkilediği konusunda ama 38.88gb olmasına imkan yok.

Başkasının şifresi konusunda gelince bu yasal bir olay olmadığı için çok fazla yorum yapmak istemiyorum yalnız ufak bir araştırma yaparsan çeşitli bilgilere ulaşabilirsin. %100 olarak başkasının şifresiyle bağlanamıyorsun , bölge ve serverlara bağlı olarak değişebiliyor bağlananda var bağlanamayanda , telekoma müracaat edersen onlar sana senin şifrenle farklı bir telefon numarası üzerinden bağlanılıp bağlanmadığını söyleyeceklerdir.

Bunun dışında başka birşey aklıma gelmiyor böylesi bir aşıma neden olucak.
gurkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-11-05, 01:59   #13 (permalink)
seymen939939
Rookie Member

saol

teşekkür edrim dostum aydınlattıgın ıcın bakıcaz artık . fatura gelınce görucez bıldıgım kadarıyla nekadar asarsan as en fazla 125,00 ytl ödüyorsun ...ayrıca sana 1 sey sorabılırmıyım bu lsas.exe hata verıp kapanıyordu benım pc ve arastırdım vırusmus bır sekılde temızledık su an normal bundan dolayı görunmeyen vıruslerden dolayı kota asımı olmuş olabılırmı.
seymen939939 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-11-05, 03:45   #14 (permalink)
Ryan_KyKlopS
V.I.Member

Ryan_KyKlopS Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.02.05
Nereden: Local Area Network
Alıntı:
semender tarafından iletildi.
Eğer 38.98 Gb olmupta ben birşey indirmedim dersen...Ya İnternet web kamera yada Radyo yada Tv seyretmiş olmalısın...Yada senın hattından bir başkası girmiş olabilir...
Alıntı:
semender tarafından iletildi.
Eğer senin şifreni bilse bile internette girer ama sana limit YA-ZA-MAZ.Gene kendi limiti dolar...
Ya içeriği aynı olan farklı topiclerde şöyle sonuçlar yazmışsın yanlış anlamayın ama hangisi doğru biraz kafam karıştı.Dolar mı dolmaz mı?bu konuda pek bir bilgim yok..Saygılar..
Eski 30-11-05, 04:00   #15 (permalink)
tansu
Ziyaretçi

bi ekran görünütüsü alamadıkki
Bence yanlış bakıyor olabilir. 3.8 GB falandır

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-11-05, 09:05   #16 (permalink)
seymen939939
Rookie Member

tansu

hayır arkadaşım ben gördüğümü yazdım bak aynen şöyle 38,388 GB yazıyor. bunun neresını yanlış görucemkı ben lütfen yardım edınız.
seymen939939 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-11-05, 09:13   #17 (permalink)
seymen939939
Rookie Member

tansu bak!!!

Aylık Transfer Bilgileri
Yıl Ay Toplam Upload Toplam Download
2005 Nisan 0
(0 Byte) 0
(0 Byte)
2005 Mayıs 0
(0 Byte) 0
(0 Byte)
2005 Haziran 0
(0 Byte) 0
(0 Byte)
2005 Temmuz 0
(0 Byte) 0
(0 Byte)
2005 Ağustos 0
(0 Byte) 0
(0 Byte)
2005 Eylül 0
(0 Byte) 0
(0 Byte)
2005 Ekim 68.501.725
(65,328 MB) 333.508.094
(318,058 MB)
2005 Kasım 2.195.582.910
(2,045 GB) 41.617.276.999
(38,759 GB)

tamammı? dostum ıncele ve yorumunu beklıyorum sayfa aynen böyle
seymen939939 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-11-05, 09:35   #18 (permalink)
yeliz78
Ziyaretçi

Aslında geçmiş olsun demekten başka yapılacak bir şey yok sizin için.
Sorun olan belki bir virus bile olabilir. Sürekli veri alımına neden olan bir virus mesela. Bir virus taraması yaptır yada bilgisayarınızı sizden başka birisi kullanıyorsa birde onda sorun...
Son olarakta Telekom' un bir sürprizi olabilir...