Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında ADSL KOTA ÖĞRENME başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "buyrun arkadaşlar işte link
http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login.jsp..." şeklinde özetlenebilir....
gayet normal bir durum sonuçta telekom. güncelleme çok geç. bağlantıyı açıp kapayınca oluyor diyorlar ama bazen 1 gün sonra değişiyor ayrıca günün %65 inde servis dışı
__________________ ...
"Büyük düşünceler daima sıradan düşüncelerin şiddetli tepkisine hedef olur..."
Bunu bilmeyen varmı acaba merak ediyorum.Yinede emeğe saygı teşekkürler.
ben bilmiyordum mesela nedeni ise bununla işim olmuyordu benim modemimde download ve upload sayacı olduğu için. ve benim gibi bunu bilmeyenler de vardır mutlaka ..
Alıntı:
CyberKnight tarafından iletildi.
bilmeyipte 3. parti yazılımlar kullananlarımız var maalesef
bunlardan biride ben oluyorum o zaman değil mi birde bu maalesefi açıklarmısın ne demeye çalışıyorsun ???
3.Parti derken arkadaş Türkçe konuşmadığı için anlamamış olabilirsin. @Evanescence yani ADSL Kota gibi programlar var onlar telekomun sitesine bağlanıp senin kotanı söyluyor.Kestirmeden tabiki bunların hepsine guven olmuyor.Ayrıca faturanız adslkota.ttnet.net.tr adresindeki limitlere göre hesaplanır.Programlara guvenmeyin.
bunlardan biride ben oluyorum o zaman değil mi birde bu maalesefi açıklarmısın ne demeye çalışıyorsun ???
bu yazılımlar biras yanlış sonuç veriyor.
mesela biz ağda paylaşıyoruz netimizi ve msn den birbirimize film ,mp3 yolluyoruz. abooo bi bakıyoruz program msn den yolladıklarımızı bile sayıyor. günde 40 GB kota kullanmış oluyoruz bazı günler