arkadaşlar bugün kota sayfasına girmeye çalıştım şifre ve kul adımı yazdıktan snr sistem hatası giriş başarısız hatası veriyo hem sabah hem akşam denedim değişen bişey yok herkesde böyle mi acaba?
Bu sayfada İnternet kategorisindeki ADSL forumunda adsl kota sayfası başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar bugün kota sayfasına girmeye çalıştım şifre ve kul adımı yazdıktan snr sistem hatası giriş başarısız hatası veriyo hem sabah ...
arkadaşlar bugün kota sayfasına girmeye çalıştım şifre ve kul adımı yazdıktan snr sistem hatası giriş başarısız hatası veriyo hem sabah hem akşam denedim değişen bişey yok herkesde böyle mi acaba?
JACKAL®
evet birçok kişide aynı bende dahil 3 - 5 defa tıklarsan girecektir. kolay gelsinjackal20 tarafından iletildi.
bende hala devam etmekte hata
ewt arkadaşlar ben de onu iki-üç gün önce farketmiştim ama buraya yazmamıştım. yani 3gündür ve de hala var. bir kaç ark.da da denemiştim zaten. ama ben girdim kazara bir ara girene kadar sürekli ısrar edin zorda olsa açılıyor. şimdi de açılmıyor zaten .
kazıkçı kalitesiz avea ve kazıkçı tekel telekom'a her zaman HHHHHHAAAAAAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRR !!!
Arkadaşlar ilk defamı başınıza geliyor...
Bunlar normal şeyler...
Hatta haftasonu olması çok normal...
Burberrys tarafından iletildi.
ewt ya bende ilk defa oluyor daha önce hiç olmuyordu. hafta sonuyla alakası yok bence çarşambadan beri bağlanamıyordum dün(cuma) bir ara bağlandım. bence yoğunlukla alakalı değil gibime geldi.