Bu sayfada İnternet kategorisindeki ADSL forumunda ADSL ile MSN sesli gorusme başlıklı konu tartışılıyor; Hata olarak ne veriyor msn? MSN messenger yerine bir de aynısını windows messenger'la dene istersen. Ona benzer bi sorun yaşamıştım.
...
Hata olarak ne veriyor msn? MSN messenger yerine bir de aynısını windows messenger'la dene istersen. Ona benzer bi sorun yaşamıştım.
Bir de ağ bağlantısı ayarlarınla ilgili birşey olabilir. Network connections da ağ ve internet bağlantılarındaki özellikler kısmını karşılaştır (Firewall'dan olabilir.)
benim sorunum enteresan cunki ilk kurdugumda calisti sonra kesildi
sorunum su
ADSL baglantisi aldim ve ethernet uzerinden 3 kisi kullaniyoruz
yani ağ kurdum
fakat bu ağ üzerinde ki diger kişilerle msn messenger ile yazişabiliyoruz ama sesli görüşme yapamiyoruz
bu olay ağ içinde oluyor
başka yerdekilerle görüşebiliyoruz ve ben ağ dan kopup dialup modemle bağlanirsam ADSL dekilerle MSN konuşmasi yapabiliyorum
ağa dahil olunca aramizda sesli görüşme olmuyor
ADSL modem im zoom 5560
bilgisi olan yardimci olursa sevinirim
baya ugrastim olmadi acaba dedim telekom danmi ayar degistirdiler diye cunki ilk kurulumda 2 gun konustuk
ağiniz sorun yaşiyor olabilir dahasonra tekrar deneyin yaziyor
aslinda ilk kurdugum gun çalisti ondansonra boyle yapmaya başladi
bağlaniyor yazisi çikiyor sonra bağlanti kesildi yazisi ile birlikte ağiniz sorunyaşiyor gibi bir yazi çikiyor
fakat ben modemle çikarsam internete adsl deki diger kişilerle konuşma yapiyorum
nezaman adsl ağina geçersem sorun oluyor
ayarlarda ne olabilir bilmiyorum ama tüm konfigürasyonlara baktim ilk once oto ip yaptim sonra sabit denedim gine olmadi
hatta simdi de msn nin oyunlarida ayni seyi yapmaya basladi
aklima bu işin altinda telekom vardiyesim geliyor
ne halt karistiriyorlarsa engelliyorlar bir ip den birden fazla konuşma olmasin gibi atiyorum tabi
yardim edebilecek dostlar varsa cok sevinirim
servisini aradim adsl modem ureticisinde de yaptirdigi ayarlarla da olmadi gerçi arkadaş pek bilgili gelmedi bana ama neyse
saygilar
En son gok68 tarafından düzenlendi: 12-27-2003 saat 00:35