+ Cevap Yaz
Results 1 to 3 of 3

ADSL ile MSN sesli gorusme

Bu sayfada İnternet kategorisindeki ADSL forumunda ADSL ile MSN sesli gorusme başlıklı konu tartışılıyor; Hata olarak ne veriyor msn? MSN messenger yerine bir de aynısını windows messenger'la dene istersen. Ona benzer bi sorun yaşamıştım. ...

hARDWAREMANIAC lynx Avatar
    Katılım tarihi
    11.03.2002
    Hata olarak ne veriyor msn? MSN messenger yerine bir de aynısını windows messenger'la dene istersen. Ona benzer bi sorun yaşamıştım.

Bir de ağ bağlantısı ayarlarınla ilgili birşey olabilir. Network connections da ağ ve internet bağlantılarındaki özellikler kısmını karşılaştır (Firewall'dan olabilir.)

Kolay gelsin

New Member
    Katılım tarihi
    27.12.2003

ADSL ile MSN sesli gorusme

selam

benim sorunum enteresan cunki ilk kurdugumda calisti sonra kesildi
    sorunum su

ADSL baglantisi aldim ve ethernet uzerinden 3 kisi kullaniyoruz

yani ağ kurdum
    fakat bu ağ üzerinde ki diger kişilerle msn messenger ile yazişabiliyoruz ama sesli görüşme yapamiyoruz

bu olay ağ içinde oluyor
    başka yerdekilerle görüşebiliyoruz ve ben ağ dan kopup dialup modemle bağlanirsam ADSL dekilerle MSN konuşmasi yapabiliyorum
    ağa dahil olunca aramizda sesli görüşme olmuyor

ADSL modem im zoom 5560
    bilgisi olan yardimci olursa sevinirim

baya ugrastim olmadi acaba dedim telekom danmi ayar degistirdiler diye cunki ilk kurulumda 2 gun konustuk

saygilşar

New Member
    Katılım tarihi
    27.12.2003
    selam

ağiniz sorun yaşiyor olabilir dahasonra tekrar deneyin yaziyor
    aslinda ilk kurdugum gun çalisti ondansonra boyle yapmaya başladi
    bağlaniyor yazisi çikiyor sonra bağlanti kesildi yazisi ile birlikte ağiniz sorunyaşiyor gibi bir yazi çikiyor

fakat ben modemle çikarsam internete adsl deki diger kişilerle konuşma yapiyorum
    nezaman adsl ağina geçersem sorun oluyor

ayarlarda ne olabilir bilmiyorum ama tüm konfigürasyonlara baktim ilk once oto ip yaptim sonra sabit denedim gine olmadi
    hatta simdi de msn nin oyunlarida ayni seyi yapmaya basladi

aklima bu işin altinda telekom vardiyesim geliyor
    ne halt karistiriyorlarsa engelliyorlar bir ip den birden fazla konuşma olmasin gibi atiyorum tabi

yardim edebilecek dostlar varsa cok sevinirim
    servisini aradim adsl modem ureticisinde de yaptirdigi ayarlarla da olmadi gerçi arkadaş pek bilgili gelmedi bana ama neyse

saygilar
    En son gok68 tarafından düzenlendi: 12-27-2003 saat 00:35

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3