Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > ADSL »

Adsl Tarife Değişikliği Help!

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında Adsl Tarife Değişikliği Help! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ben 4 gb sınırlı net kullanıyorum. 444 0 375 arayarak sınırsız yaptırmak istiyorum yapptırdıgımda hemen sınırsız olurmu? yoksa ay başını ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 16-08-08, 10:49   #1 (permalink)
CiTiRsss
Rookie Member

CiTiRsss Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.08.08
Nereden: KAYSERİ
Unhappy Adsl Tarife Değişikliği Help!

Ben 4 gb sınırlı net kullanıyorum. 444 0 375 arayarak sınırsız yaptırmak istiyorum yapptırdıgımda hemen sınırsız olurmu? yoksa ay başını beklemek zorundamıyım... Yani şimdi arayarak yaptırsam sınırsız olur mu?
CiTiRsss çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-08, 11:12   #2 (permalink)
pckopat_07
Silver Member

pckopat_07 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.06.08
Nereden: Caqallıklı andl lisesinden:D ANTALYA
Resimler: 17
Ynt: Adsl Tarife Değişikliği Help!

ay başını beklemek zorundasın ....
pckopat_07 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-08, 22:57   #3 (permalink)
CiTiRsss
Rookie Member

CiTiRsss Avatar

Bilgisayarım

iyidi bana 24 saat içinde geçer dediler ???
CiTiRsss çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-08-08, 18:23   #4 (permalink)
ultraslan06
V.I.Member

ultraslan06 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.05.08
Nereden: Ankara

bende 26 haziranda sınırsıza geçtim.ama temmuza 5 gün kala kotayı(4gb) 500mb aşmıştım onun parasını aldılar.
ultraslan06 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-08-08, 20:06   #5 (permalink)
By TeKnO
Cool Member

By TeKnO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.07.08
Nereden: TUNCELİ
Resimler: 1

Alıntı:
CiTiRsss tarafından iletildi. Mesajı göster
iyidi bana 24 saat içinde geçer dediler ???
geçersin ama bu ayki faturana yansımaz 4 gb idare ediceksin
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-08, 12:52   #6 (permalink)
CiTiRsss
Rookie Member

CiTiRsss Avatar

Bilgisayarım

tesekkürler
CiTiRsss çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-08, 13:08   #7 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: İnönü
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7

Alıntı:
pckopat_07 tarafından iletildi. Mesajı göster
ay başını beklemek zorundasın ....
yanlış bilgi vermemeye dikkat edelim arkadaşlar...

Hemen geçersin kardeşim ama bi konuda bunun hesaplamasının nasıl oldugunu anlatmıştım o yüzden dikkat etmek gerekli geçilen tarihe yoksa fatura bayaa kabarık geliyo haberin olsun...

Ağaç Dikme Kampanyası
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-08, 14:21   #8 (permalink)
•Quad•
Cool Member

•Quad• Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.03.07
Resimler: 4

Alıntı:
CiTiRsss tarafından iletildi. Mesajı göster
Ben 4 gb sınırlı net kullanıyorum. 444 0 375 arayarak sınırsız yaptırmak istiyorum yapptırdıgımda hemen sınırsız olurmu? yoksa ay başını beklemek zorundamıyım... Yani şimdi arayarak yaptırsam sınırsız olur mu?
bence bu soruyu forumda yazana kadar aynı numarayı arayıp orayada sorabilirdn onlar daha iyi bilir

beklemek
istemiyosan aynı numarayı ara kız çıkınca (müşteri hizmetlerine aktarıyorum lütfen bekleyin ) diyene kadar arka arkaya 0 a bas
•Quad• çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-08, 19:20   #9 (permalink)
ultraslan06
V.I.Member

ultraslan06 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.05.08

arkadaşların dediği gibi sınırsıza geçersin ama kotayı aşarsan onun parasını ödersin.
ultraslan06 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-08, 21:53   #10 (permalink)
peyamii
Rookie Member

Katılım tarihi: 04.08.08
Nereden: ankara

ya o nasıl oluyo sınırsız yaptırınca ayrı bi ücret mi alıyorlar benim 4 gb hakkım var nasıl oluyo ayrı bi paramı ödüyoruz ben 4 gb tı geçmek istiyorum
peyamii çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-08, 11:10   #11 (permalink)
CiTiRsss
Rookie Member

CiTiRsss Avatar

Bilgisayarım

Ben müşteri hizmetlerine sordum telefonu kapattıgınızda modemı kapatıp acın 24 saat içinde 1024/256 49 ytl'lik sınırsız pakete geçmiş olursunuz dedi. Ek ücretdende hiç bahsetmedi
CiTiRsss çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-08, 11:48   #12 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: İnönü
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7

Arkadaşlar bunu daha önce uzun uzun anlattım ama o mesajı bulamadım Mod arkadaşlardan birinin gözüne çarparsa buraya koyar diye düşünüyorum ama basitce anlatıyım tekrar...

Örneğin 4gb kotalı kullanıyosunuz bugün tarife değişikliği için başvuru yaptınız... Tarife hemen değişti yada bugun gun içerisinde değişti varsayalım ki genelde hemen değişiyor. bugün ayın 19 u yani 19 gün kotalı kullanmışsınız. bunun ücretlendirmesi şu şekilde olur :

4096 mb / 30 * 19 = 2584 mb yani 2.3 gb

bu sizin 19 günlük kotanız bunu aşmamış olmanız gerekiyor. siz 19 günde 3.3 gb yapmışsanız 1 gb kota aşmış olursunuz... bunun hesaplaması da şöyle :

10 ytl (kota aşım ücreti) + 19 ytl (19 günlük kullanım ücreti = 29ytl/30*19) + 17 ytl (11 günlük kullanım ücreti 49ytl/30*11) = 46 ytl

fatura bu şekilde gelir +-3ytl ben orda çalışırken yapılan hesaplama bu şekildeydi ama bu tutarı kist aylık ücret olarak gösterip diğer ayın yarısına kadar faturalandırma hesabı yapıp 49*%25 = yaklaşık 60 ytl yapıp o faturayı da gönderebiliyorlar bu sorunu yaşamamak için ayın ilk günü geçiş işlemi yapıp 1 gün internet kullanmamak en mantıklısı...
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-08-08, 17:02   #13 (permalink)
CiTiRsss
Rookie Member

CiTiRsss Avatar

Bilgisayarım

en mantıklısı bu galiba
CiTiRsss çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
adsl, değişikliği, tarife

Konu araçları

Adsl Tarife Değişikliği Help! ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
tarife değişikliği cyborg ADSL 41 05-05-08 03:01
Adsl Tarife Öğrenme! cliperinesk ADSL 5 06-12-07 19:40
adsl tarife değişikliği acil yardım turgays ADSL 4 17-08-07 15:45
AdsL Tarife 1024(Ama Hız En Fazla 256) Yardım.. IIIChuckyIII ADSL 6 05-06-07 16:36
Tarife Değişikliği. tonythetonguc ADSL 2 11-05-05 20:17

Aranızda sır kalmasın!