1024/3 gb kotalı kullanıyorum ama sınırsız download yapmak istiyorum.256/sınırsıza geçmeli miyim sizce.(aylık 36 YTL galiba)
Geçip de oh be iyi ki yaptım diyen var mı?Yada 256/sınırsıza geçip pişman olanlar?
Bu sayfada İnternet kategorisindeki ADSL forumunda Adsl tarifemi değiştirmeli miyim? başlıklı konu tartışılıyor; 1024/3 gb kotalı kullanıyorum ama sınırsız download yapmak istiyorum. 256/sınırsıza geçmeli miyim sizce.(aylık 36 YTL galiba) Geçip de oh be ...
1024/3 gb kotalı kullanıyorum ama sınırsız download yapmak istiyorum.256/sınırsıza geçmeli miyim sizce.(aylık 36 YTL galiba)
Geçip de oh be iyi ki yaptım diyen var mı?Yada 256/sınırsıza geçip pişman olanlar?
valla ben 512/3gb sınırlı kullanıyordum yan komşumla neti paylaşınca 256kb sınırsıza geçmek zorunda kaldım 49ytl ayda
her isteyen 256k sınırsıza geçebiliyormu?
valla ben yaklaşım 4-5 ay önce geçtim şuan bilmiyorum ama geçlir neden geçilmesinki en yakın telokoma gidip tarife değişikliği yapıyorsun ve her ayın 1 inden 1 ine tarife değişikliği yapılıyor
geçiliyordu ben 2 ay önce geçtim ve oraya gidince sizin gibi 256 sınırsıza geçmek isteyen insanları göreceksinizemin olun. 1024 ile 30 ytl ödeyen az kişi olduğunu düşünüyorum
ama 256 harbi yavaş ona göre
.
benim bildiğim zamanında 256k dan 1024k ya geçenler ancak geri 256k ya geçebiliyor.
direk 1024k limitli ile başlayanlar 256k limitsize geçemiyor..
demekki yanlış biliyomuşum..
ben 256 sınırsız kullanıyordum , 1024 3 gb kotalıya geçtim , eğer istersem yine 256 sınırsıza geçebiliyormuşum , bizzat sordum , hatta önümüzdeki ay geçiyorum , kotalı da daral geldi![]()
" Live long and prosper "
sınırsız adsl sınırlı hızda da olsa Güzeldir. Malum 100kb/sn hızda veri aktarabilmesi gereken sistem %30 larda çalışıyor, 25 kb/sn ile aktarma yapması gereken "Sınırsız sınırlı" sistem % kaçta çalışır kimbilir?
imza: MESUT
ya şu olay 512 sınırsız 49 ytl olsa muhteşem olacak...düşünüyorumda 256 hakkaten işkence olabilir (bu arada heray 63-70 arası fatura ödüyorum
sakal-bıyık paradoksundayım![]()
evet ya 512 yapsalar ona da razıyım walla. Avrupayla karşılaştırmam bi daha söz![]()
Bu ayın 9unda 1024/3gb den 256sınırsıza geçtim. Download yapmaktan foruma giremiyorum, Ben memnunum çünkü her ay kotayı geçtiğim için 60ytl ödüyordum, şimdi ise ayda 60-70gb dl yapıp 49 ödeyeceğim. Evet belki internetim yavaşladı ama beni rahatsız etmiyor, artık özgürüm
![]()