Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > ADSL »

Airties modem yardım

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında Airties modem yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ben modemi nasıl resetlicem anlatabilirmisiniz reset tuşuna baktıktan sonra geri başka bi şifre nasıl koyucam?..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 05-10-08, 00:34   #1 (permalink)
stronger_94
Member

stronger_94 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.09.08
Nereden: Ankara
Airties modem yardım

ben modemi nasıl resetlicem anlatabilirmisiniz reset tuşuna baktıktan sonra geri başka bi şifre nasıl koyucam?
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-10-08, 09:57   #2 (permalink)
stronger_94
Member

stronger_94 Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Airties modem yardım

yokmu yardım edecek
stronger_94 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-10-08, 11:02   #3 (permalink)
cerasous
Member

Katılım tarihi: 11.09.05

Reset çekmek istiyorsan modeminin arkasında ufak bir delik var oraya iğne, kürdan vs. sok ve basılı tut, modemin tüm ışıkları sönüp yanınca bırak, reset atılmıştır, sonra modeminin ara yüzüne girerk kendine ait kullanıcı adını ve şifreni girip save dedikten sonra nete bağlanabilirsin, ha ben bu ayarları yapamam diyorsan 444 0375 i ara sana teknık destek vereceklerdir.
cerasous çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-10-08, 22:03   #4 (permalink)
stronger_94
Member

stronger_94 Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
cerasous tarafından iletildi. Mesajı göster
Reset çekmek istiyorsan modeminin arkasında ufak bir delik var oraya iğne, kürdan vs. sok ve basılı tut, modemin tüm ışıkları sönüp yanınca bırak, reset atılmıştır, sonra modeminin ara yüzüne girerk kendine ait kullanıcı adını ve şifreni girip save dedikten sonra nete bağlanabilirsin, ha ben bu ayarları yapamam diyorsan 444 0375 i ara sana teknık destek vereceklerdir.
modemin ara yüzü ne
stronger_94 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-10-08, 11:33   #5 (permalink)
cerasous
Member

Katılım tarihi: 11.09.05

Tarayıcına 192.168.2.1 girdikten sonra şifreni girerek modemin ayar yapıldıgı sayfaya girebilirsin(ara yüz) Yanlıs hatırlamıyorsam sol sekmeden adsl-adsl ayarları- orada v1 göreceksın ona tıkla- adsl kullanıcı adı ve şifre bölümüne ttnin verdiği şifreyi ve kullanıcı adını gir, ama sunu unutma, kullanıcı adını girdikten sonra @ttnet. yazmayı unutma sonra oradakı protokolü pppoe yap ve VPI= 8 VCI=35 yap kaydet. Bu kadar.
cerasous çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Airties modem yardım ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
airties modem arıyorum forumetki Aranılan ürünler 0 20-06-08 20:02
AIRTIES RT-205 WIRELESS ADSL MODEM gizmo ADSL 14 15-06-08 04:04
Satilik Airties Modem memcosbey Satılık ürünler 2 16-10-07 01:13
Alinik Airties Wireless Modem memcosbey Aranılan ürünler 0 27-09-07 22:32
Airties Rt- 205 WiRELESS Modem hatehate Satılık ürünler 0 24-08-07 19:12

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 23:27.