Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında Airties modem yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ben modemi nasıl resetlicem anlatabilirmisiniz reset tuşuna baktıktan sonra geri başka bi şifre nasıl koyucam?..." şeklinde özetlenebilir....
Reset çekmek istiyorsan modeminin arkasında ufak bir delik var oraya iğne, kürdan vs. sok ve basılı tut, modemin tüm ışıkları sönüp yanınca bırak, reset atılmıştır, sonra modeminin ara yüzüne girerk kendine ait kullanıcı adını ve şifreni girip save dedikten sonra nete bağlanabilirsin, ha ben bu ayarları yapamam diyorsan 444 0375 i ara sana teknık destek vereceklerdir.
Reset çekmek istiyorsan modeminin arkasında ufak bir delik var oraya iğne, kürdan vs. sok ve basılı tut, modemin tüm ışıkları sönüp yanınca bırak, reset atılmıştır, sonra modeminin ara yüzüne girerk kendine ait kullanıcı adını ve şifreni girip save dedikten sonra nete bağlanabilirsin, ha ben bu ayarları yapamam diyorsan 444 0375 i ara sana teknık destek vereceklerdir.
Tarayıcına 192.168.2.1 girdikten sonra şifreni girerek modemin ayar yapıldıgı sayfaya girebilirsin(ara yüz) Yanlıs hatırlamıyorsam sol sekmeden adsl-adsl ayarları- orada v1 göreceksın ona tıkla- adsl kullanıcı adı ve şifre bölümüne ttnin verdiği şifreyi ve kullanıcı adını gir, ama sunu unutma, kullanıcı adını girdikten sonra @ttnet. yazmayı unutma sonra oradakı protokolü pppoe yap ve VPI= 8 VCI=35 yap kaydet. Bu kadar.