Arkadaşlar bir türlü giremiyorum bu sayfaya, ne zaman girsem sistem hatası, sinir etti beni. Sizdede aynı sorun varmı.
Bu sayfada İnternet kategorisindeki ADSL forumunda ASDL Kota Sorgulama Sayfası Sorunlumu? başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar bir türlü giremiyorum bu sayfaya, ne zaman girsem sistem hatası, sinir etti beni. Sizdede aynı sorun varmı....
Sorun yok ben de
BENDE DE ACMIYO
In The Place 2 Be!...
sabah saatlerinde girin diğer zamanlar kotayı görmek istediğinde başarısız diyor
Bu memleket tarihte Türktü, halen Türktür ve ebediyen de Türk olarak yaşayacaktır.
K. Atatürk
zor edin giriyo ozaman o sistem hatası dedikce sizde aylık kullanım bilgisini tıklayın telekomun yaptıgı eşşeklik işte
Sabahları genelde girebiliyorum. Diğer zamanlarda girmek çok zor![]()
%85 gibi bir oranla bende de açılmıyor yada açılsa bile kota bilgileri kısmında "sistem hatası" veriyor. gayet normaldir diyorum başka bişey demiyorum...
walla ben program kullanıorum hiç telekomun sitesinin nazıyla uraşamam![]()
Hangi dvd-writer kendi yazdığı dvdyi okumaz ki??? Cevap: Benimkisi..
açılıyo sorunla karşılaşmadım hiç
imzaimza
dün bi bakayım dedim ne kadar olmuş fazla yoksa ay sonu nasılsa dayanalım download a diye.50 sefer falan refresh attım anca açıldı şifre girilen kısım.ora açıldı bi 50 refresh le de kullanım bilgilerine bakabildim.
COk abuk sabuk ya bu site kafasina estimi açılıyor ,kafasına estımı acılmıyo.Şansınıza kalmış birşey artik![]()
Firefox'ta eklenti war alt sağda bar'da sürekli görüyorsunuz bence sinirlerinizi bozmayın telekomla![]()
Derin
bu sayfada problem mi var anlamadım..geçen ay 40 gb ye yakın download yaptım ve öyle gözüküyordu,sonra 26 gb gözükmeye başladı.. şimdi ise 51.5 gb download gösteriyor.256kbps ile bu mümkün mü yaw ??