Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > ADSL »

Biliyorum suyu çıktı ama 256k up to 512k

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında Biliyorum suyu çıktı ama 256k up to 512k başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Haberin örjinali: "Her ne kadar tarih belirten resmi bir açıklama olmasa da internette dolaşan söylentiler ve telekomda çalışan fakat ismini ..." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 30-07-05, 21:18   #1 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A
Angry Biliyorum suyu çıktı ama 256k up to 512k

Haberin örjinali:
"Her ne kadar tarih belirten resmi bir açıklama olmasa da internette dolaşan söylentiler ve telekomda çalışan fakat ismini vermek istemeyen bir görevliden öğrendiğimiz kadarıyla minimum internet bağlantısı hızının 256 Kbps'dan 512 Kbps'a yükseltilmesi için en azından Eylül ayına kadar beklememiz gerekecek. Ayrıca yine resmi olarak doğrulanmasa da kotalı internet ücretinde de herhangi bir indirim olmayacak. Mevcut fiyattan internet erişim hızları yükseltilecek. Beklemeye alışık ADSL abonelerine sabır diliyoruz."

Buda linki:http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=8036

Adamlar yükselteceklerde öncesinde süründürüyolar bi güzel Tabi TT yede güven olmaz.

Nacizane blogum:fromVincent
ALIENWARE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 30-07-05, 21:36   #2 (permalink)
Kommix
Banned user

Kommix Avatar

Katılım tarihi: 02.10.04
Ya kardeşim ben kablo kullanıyorum ben bıktım bu haberlerden kimbilir adslciler nası bıkmıştır şaka bi yana öle bişey gerçekten olursa artık geçerim adsle, ama yalancı çobanlı bi hikayet hatırlıyorum
Kommix çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 30-07-05, 21:41   #3 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
kommix tarafından iletildi.
Ya kardeşim ben kablo kullanıyorum ben bıktım bu haberlerden kimbilir adslciler nası bıkmıştır şaka bi yana öle bişey gerçekten olursa artık geçerim adsle, ama yalancı çobanlı bi hikayet hatırlıyorum
Bıkmak ne kelime gına x2 gedi bekleriz senide adsl e, sorunlar dünyasına ama bu sefer olacak.
ALIENWARE çevrim dışı  
Eski 30-07-05, 21:46   #4 (permalink)
FC
V.I.Member

FC Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.08.04
Nereden: Maltepe
Sırf tüm açılmış 512k başlıklarında mesajım olsun tasamı dindirmek için yazıyorum zaten kapatacam adsl yi gidecem köye yerleşecem
Eski 30-07-05, 21:57   #5 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
Jamoka tarafından iletildi.
Sırf tüm açılmış 512k başlıklarında mesajım olsun tasamı dindirmek için yazıyorum zaten kapatacam adsl yi gidecem köye yerleşecem
Sana iyi yolculuklar
ALIENWARE çevrim dışı  
Eski 30-07-05, 22:28   #6 (permalink)
quadra
Senior Member

quadra Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.07.05
ya yeter artık vallaha baygınlık geldi beah keşke böle bi şey ortaya atılmasaydı da
biz de heyecan olmasaydık bare.tt bildiğimiz tt ne de olsa nie kurcalıoruz ki.256cıları daha uzun bir yol bekliyor benden söylemesi.
beyler benden bu kadar dial upa geçiyorum be
ya bu arada türk telekomun özelleştirilmesi ile birlikte bu işte değişiklik olacakmı acaba??(inşallah olur)
quadra çevrim dışı  
Eski 30-07-05, 23:04   #7 (permalink)
TiesTorN
Banned user

TiesTorN Avatar

Katılım tarihi: 02.09.03
Nereden: Punishland
benim eniştemde telekomcu, 512K olacağı kesin ama ne zaman olacağı belli değil diyor kendiside yılbaşına kadar bile bekleyebilirmişiz.
TiesTorN çevrim dışı  
Eski 31-07-05, 00:10   #8 (permalink)
saklıgözyaşı
Cool Member

saklıgözyaşı Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.06.04
Nereden: Devlet-i Osmaniye Şehr-i Manev-i İstanbul
Alıntı:
TiesTorN tarafından iletildi.
benim eniştemde telekomcu, 512K olacağı kesin ama ne zaman olacağı belli değil diyor kendiside yılbaşına kadar bile bekleyebilirmişiz.

yapma hocam ekianalan abıca biz garibanlara yılbaşında bize 1024 vercek valla kendi öle diyodu ben onun yalansısıyım

Her rüzgar savuracak bir toz bulur,
Her hayat yaşanacak bir can bulur,
Her umut gerçekleşecek bir düş bulur
Bulunmayacak tek şey senin benzerindir
saklıgözyaşı çevrim dışı  
Eski 31-07-05, 00:54   #9 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7
kardeşim basın parayı alın 512.herşeyi devletten beklemeyin

İnternet Özgürlüktür!!
karaca çevrim dışı  
Eski 31-07-05, 01:15   #10 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5
benim hız hala 512K

diablo çevrim dışı  
Eski 31-07-05, 02:10   #11 (permalink)
noel_baba_1903
Power Member

noel_baba_1903 Avatar

Katılım tarihi: 22.08.04
Nereden: istanbul
şu diablo şansı bi bizi görse
Eski 31-07-05, 04:41   #12 (permalink)
FoX
Member

Katılım tarihi: 15.06.05
Nereden: sanane!!!
Alıntı:
diablo tarafından iletildi.
benim hız hala 512K
Alla alla yaaaa ne sansli adamsin diablo.Ben de ank,'da oturuyorum.Keske benim de 512 olsaydi onceden.
Zaten artik umurumda degil.256 up to 2048 bile olsa ilgilenmiyorum.Cunku bu sene oss'ye hazirlanacagim dolayisiyla no internet-no problem
Butun 256'cilara Allah sabir versin...Umudunuzu kesmeyin haaa
FoX çevrim dışı  
Eski 31-07-05, 11:31   #13 (permalink)
dodocan
Senior Member

dodocan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.04.05
Nereden: istanbul
arkadaslar telekom 256 dan 512 yükseltmeyi suan bile yapmak istiyo ancak rekabet kurulundan izin cıkmasını bekliyorlar yani kesin yükseltecekler ama izn cıkması lazım malum diger özel adsl hizmeti veren şirketleride zor durumda bırakmamak icin ancak fiyatlarda bir degisiklik olmayacak
Packard Bell MX65 -***Intel Core Duo Processor T2250 1.73 GHz 667 Mhz,1024MB DDR2 533 Mhz,100 Gb 5400 Rpm,512 Mb NVIDIA Geforce GO7300 TURBO CACHE,15.4" DIAMONDm VIEW WXGA 1280*800,DVD±RW Double Layer***
dodocan çevrim dışı  
Eski 31-07-05, 11:59   #14 (permalink)
king007
Power Member

king007 Avatar

Katılım tarihi: 30.09.04
Nereden: Porto
Olur oluuur, biraz sabır. O da olur, 512 de olur 1024 te hatta evet evet hatta 2048 bile olur...
king007 çevrim dışı  
Eski 31-07-05, 13:54   #15 (permalink)
FC
V.I.Member

FC Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.08.04
Nereden: Maltepe
Benim anlamadığım rekabet kurulu haksızlık olmasın diye konuyu inceliyo ama diabloya vermişler bize vermemişler haksızlık olmuyor mu
Diablo senin fatura geldi mi 99 milyon ödeme de
FC çevrim dışı  
Eski 31-07-05, 14:05   #16 (permalink)
Kommix
Banned user

Kommix Avatar

Katılım tarihi: 02.10.04
Ama var ya, telekom şimdi satıldı ya, adamlar beğenilmek istiyosa bence bu haberi biraz daha yayıp eylülde 512 yerine ciddi ciddi 1024e çıkarsınlar, o zaman kendilerini kabul ettirirler diyorum ben