Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > ADSL »

datron modem yardım

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında datron modem yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar merhaba. benim modemle ilgili bir problemim var. datron rta230 kullanıyorum... sorun şöyle. internete modemi ilk kez açtığımda bağlanıyor; fakat ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 07-01-06, 15:58   #1 (permalink)
suspus16
New Member

suspus16 Avatar

Katılım tarihi: 22.07.05
Nereden: istanbul
datron modem yardım

arkadaşlar merhaba.
benim modemle ilgili bir problemim var. datron rta230 kullanıyorum... sorun şöyle. internete modemi ilk kez açtığımda bağlanıyor; fakat herhangi bir nedenle modemi kapatıp açtığım zaman (rapidden dosya indirmek için) bir daha internete bağlanamıyorum. ancak elle 192.168.1.1 yapip ordan elle connet dediğimde bağlantı gerçekleşiyor. bu neden kaynaklıyor olabilir.modemde en son firmware yüklü.görüşlerinizi bekliyorum. bir arıza mı yoksa bilmediğim bir şeyden mi kaynaklı...
suspus16 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-01-06, 01:10   #2 (permalink)
semender
V.I.Member

semender Avatar

Katılım tarihi: 03.09.05
Nereden: İstanbul/Plovdiv
Allah Allah çok ilginç modemi başka bir yerde denemen mumkunmu ?
semender çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-01-06, 10:48   #3 (permalink)
npyx
Cool Member

npyx Avatar

Katılım tarihi: 20.07.05
Nereden: izmir
yanlış hatırlamıyorsam o modemde 'quick setup' altında adım adım yönlendirme olacak. orada 'auto-connection'ın işaretli olup olmadığına bir bak istersen...
npyx çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-01-06, 19:09   #4 (permalink)
derdo19
Power Member

derdo19 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.07.04
Nereden: ErZuRuM
Resimler: 1
Arkadaşım bahsettiğin modemden kullanıyorum ayarları tam olarak yapmamışsın ayarlarını yap daha sonra save et modem resetlenir. Sorun çözülür.. Kolay gelsin........
ASUS P5K-E WİFİ--E6750 CORE2--SAPPHİRE HD 3850--OCZ REVOLTEC 2*1 GB DDR2 667--SEAGATE 250 GB--ASUS 2014 L1T SATA--SAMSUNG 932N PLUS--FEEL MESHCOOL S 901BB--OCZ 600W--MİCROSOFT SET--XEROX 3120--A4 PK 635M--LOGİTECH Z-5500--VİSTA HOME PREMİUM
derdo19 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-01-06, 14:19   #5 (permalink)
suspus16
New Member

suspus16 Avatar

Katılım tarihi: 22.07.05
Nereden: istanbul
ayarlarını tam olarak yapiyorum.quik setup deyip otomatik yapiyor zaten en son finish deyip resetliyor kendini .tekrar baylayınca gene aynı sorun devam ediyor. ilk kez bağlanınca problem yok. modemi açıp kapayınca bir daha bağlanmıyor.ancak elle ayarlara girip ordan connekt le bağlanıyor. ethernettle bağlanıyorum bunun etkisi olurmu.usb ile bağlansan değişirmi bişey..
suspus16 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-01-06, 00:25   #6 (permalink)
ato
Rookie Member

ato Avatar

Katılım tarihi: 04.05.05
Nereden: ankara
ynt

Bu olay neden sonra başladı?Bana kullanıcı isim ve şifrenizle alakalı gibi
geldi yada telefon hattınızımı değiştirdiniz.olaya telekom ne yanıt verdi?
Yanıtınıza göre bir çözüme yardımcı olabilirim.
kolay gelsin
ato çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-01-06, 23:33   #7 (permalink)
OOG
Cool Member

OOG Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.01.06
Nereden: İstanbul
Hoca senin sorunun markada... DATRON modem mi alınır yau, öle bi alay konusu oldu ki DATRON; Türkiye'de ki araba sanayii lerinde üretildiği söyleniyor. Söylemek istediğim kalitesiz mal...
OOG çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-01-06, 16:31   #8 (permalink)
npyx
Cool Member

npyx Avatar

Katılım tarihi: 20.07.05
Nereden: izmir
Alıntı:
Hoca senin sorunun markada... DATRON modem mi alınır yau, öle bi alay konusu oldu ki DATRON; Türkiye'de ki araba sanayii lerinde üretildiği söyleniyor. Söylemek istediğim kalitesiz mal...
ben senelerdir hiçbir problemini görmedim datron'un. her kullanıcı her modemle çeştili sorunlar yaşayabilir. bence hemen kalitesiz diye nitelememek lazım...
npyx çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-02-06, 23:14   #9 (permalink)
The_Jakal_67
New Member

Katılım tarihi: 14.01.06
Nereden: kdz ereğli
kardes 4440375 nolu teli bı ara istersen sana yardımcı olurlar bende de baska bı hata vardı kullanıcı adını ve sifreyi yazdım ama sonuna @ttnet koymayı unutmusum hemen solediler
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-02-06, 14:14   #10 (permalink)
derdo19
Power Member

derdo19 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.07.04
Nereden: ErZuRuM
Resimler: 1
Alıntı:
npyx tarafından iletildi.
ben senelerdir hiçbir problemini görmedim datron'un. her kullanıcı her modemle çeştili sorunlar yaşayabilir. bence hemen kalitesiz diye nitelememek lazım...
Katılıyorum arkadaşa. Bende DATRON RTA 230 modemi kullanıyorum Uzun zamandır.Hiç bir sorun yaşamadım..
derdo19 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-07-06, 22:54   #11 (permalink)
erhanuygun
New Member

Katılım tarihi: 12.07.06
Nereden: MUĞLA/MARMARİS
Alıntı:
npyx tarafından iletildi.
katılıyorum bende 1 yıldır datron rt 230 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım memnunum .
erhanuygun çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-07-06, 18:12   #12 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
USB ile bağlanıyorsan ethernet i dene. Ben de aynı modelden kullanıyorum herhangi bir sorun yok gayet memnunum.
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

datron modem yardım ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
US Robotics 56k external modem yardım alpcan Network 4 20-09-04 22:19
ASUS ADSL modem yardım. aXiS Network 0 19-06-04 11:44
Zoom adsl modem ve yardım mrhappyman Genel(OS) 1 23-04-04 17:36
kablo modem , aver tv kartı ile çalışmamaya başladı:(( yardım! creep3 Genel 2 30-03-04 16:56
Datron 56k soft modem noname Genel(OS) 1 26-11-03 01:56

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 23:45.