Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > ADSL »

download sayacı hakkında?

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında download sayacı hakkında? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba arkadaşlar. telekomun yeni kampanyası ile birlikte ben de adsl ile tanışacağım inşallah. Ancak benim aklıma takılan birkaç soru var ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 05-07-05, 15:24   #1 (permalink)
KastoR
Member

KastoR Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.06.04
Nereden: Ankara
download sayacı hakkında?

Merhaba arkadaşlar.
telekomun yeni kampanyası ile birlikte ben de adsl ile tanışacağım inşallah.
Ancak benim aklıma takılan birkaç soru var sizlere sorayım dedim.
1. si ben üst katımda oturan kuzenle birlikte bağlanacağız.
limitli 256 almayı düşünüyoruz.
şimdi bizim film oyun indirme gibi bir derdimiz yok sadece forumlarda daha sık yer almak ve surf için 3gb yeterlimi (2 bilgisayar için)
2. si download sayacı olan bir modem alıyorum ama bu sayaçı deteylarını bilmiyorum
Yani bu sayaç modem üzerinden donanımsal bir sayaçmı yoksa odemle birlikte gelen bir yazılım mı.
Eğer yazılımsa iki bilgisayarınkini nasıl saycak.ben de farklı bir sayı varken diğerinde farklı mı olacak.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Saygılar
KastoR çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-07-05, 15:36   #2 (permalink)
tansu
Ziyaretçi

Sadece web üzerinde kullanacaksanız, kıtı kıtına yeter gibi geliyor bana 3GB, resimleri browserınıza göstertmezseniz, belki biraz geçersiniz ama gene de daha hesaplı olur. Sayaca gelince, hic gerek yok, adslkota.ttnet.net.tr adresinde gerekli bilgi mevcut.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-07-05, 15:38   #3 (permalink)
burock2010
Silver Member

burock2010 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: MAGMA
sanirim airties aliyosun dedigin modemle gelen bir yazilim.cd yi kurdugunda gelecek.her iki bilgisayari tek olarak sayacak.oldukca kullanisli birsey.twsiye ederim saten o olmasada tt nin dandik bir sayaci olan bir sitesi var

burock2010 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-07-05, 15:42   #4 (permalink)
tansu
Ziyaretçi

Alıntı:
burock2010 tarafından iletildi.
twsiye ederim saten o olmasada tt nin dandik bir sayaci olan bir sitesi var
Evet dandik bişi ama bende daha hiç yanılmadı.. baytı baytına ne gösterdiyse o geliyo..

Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

download sayacı hakkında? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
P2P,HTTP,FTP hakkında herşey vede ötesi..-3 SpLeNDouR Genel(internet) 1 24-11-05 02:27
download hakkında kötü haber herkes okumalı !!! evanescence Genel(internet) 25 06-03-05 13:16
P2P,HTTP,FTP hakkında herşey vede ötesi..-1 SpLeNDouR Genel(internet) 3 17-02-04 04:35
P2P,HTTP,FTP hakkında herşey vede ötesi..-5 SpLeNDouR Genel(internet) 0 16-02-04 01:44
P2P,HTTP,FTP hakkında herşey vede ötesi..-4 SpLeNDouR Genel(internet) 0 16-02-04 01:42

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 23:25.