Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında Kablolu modemle kablosuz bağlantı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar benim 5 yıllık yaşlı bir masaüstüm var. Bir de loopcomm 4 portlu kablolu bir modemim var. Bilgisayarın denetim masası ..." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaşlar benim 5 yıllık yaşlı bir masaüstüm var. Bir de loopcomm 4 portlu kablolu bir modemim var. Bilgisayarın denetim masası na girdiğimde her seferinde kablosuz bağlantı oluştur seçeneği çarpıyor gözüme. Yeni bir modem almadan, aynı adsl hattı üzerinden, mevcut modeme bir aparat takarak yada bir program yükleyerek yani herhangi bir şekilde nasıl kablosuz bir bağlantı oluşturabilir ve laptopumla evin herhangi bir yerinden internete bağlanabilirim. Bağlanabilirsem bu faturaya etki eder mi ?
__________________ istemem ayrılık boynumu büksün,istemem aşkıma leke sürülsün,ben rüyamda bile yalnız seni sevdim,istemem baharda yaprak dökülsün..
aparatlar oluyor ama pahalı galiba onun yerine kablosuz internete sahip yeni bir modem almak aynı fiyata geliyormuş.faturaya etki meselesi interneti kullanmana bağlıdır aparat arttırmaz (tabi şifre koymazsında başkaları bağlanırsa o ayrı)
Kalpazan ben şimdi bu usb wifi yi alırsam ne başka bir modem ne de aparat almadan aynı adsl hattı üzerinden laptopla da bağlanabilecekmiyim yoksa başka bir aparat almam lazım mı ? Eğer başka hiçbirşey almadan bağlanabileceksem neden modem alsan da aynı fiyata gelir diosunuz ? 30 liraya kablosuz modem var da benim haberim mi yok ?
En son babyofjackie tarafından düzenlendi: 05-10-08 saat 21:21
Kalpazan ben şimdi bu usb wifiyi alırsam ne başka ir modem ne de aparat almadan aynı adsl hattı üzerinden laptoplada bağlanabilecekmiyim * Yoksa başka bir aparat almam lazım mı ? Eğer başka hiçbirşey almadan bağlanabileceksem neden modem alsanda aynı fiyata gelir diosunuz ? 30 liraya kablosuz modem var da benim haberim mi yok ?
bak şimdi tekrar özet geçeyim sana
1) masaüstü pc ile kablosuz bağlanmak için usb veya pci wifi bir donanım alman gerekli bu ürününü 30 liraya da alabilirsin.
103 YTL gibi bir rakama kaliteli bir ürüne sahip olacaksın diyebiliriz.ürün sana paket olarak gelecek ve içinden bir adet usb wifi bir adette kablosuz modem çıkacak.
hem evde kalabalık olmayacak çünkü modem ve ap arasına kablo çekeceksin iki tane cihaz görünecek.diğer türlü tek cihaz kablosuz yayın yapacak hem de daha ucuza halletmiş olacaksın.
[quote=kalpazan;927103]ikisinden birisini masaüstü pc için mecbur alacak zaten.
80-90 YTL'ye bir de kablosuz modem alır ap alıp kalabalık yapmaz boşuna.
---
İyide üye arkadaş desktop pcyi wifi olarak kullanmak istemiyor sanırım, laptopu için wifi bağlantısı istiyor, yerinde olsam kablosuz modem alırım, öteki türlü hem kendi modemin hemide acsess point yer kaplıyacak. Ve bunlar ek ayarları cabası, sen zahmetsiz yol istemişin ben sana olanak olarak bunu sundum. Alttaki modem işini görür. Saygılar.
evde hem masaüstü var hem laptop. yazının girişinden ve gelişme bölümünden ikisini de internete kablosuz olarak sokmak istediği sonucunu çıkarttım fakat masaüstü bilgisayarı kablosuz bağlamak istemiyorsa sadece wifi modem alabilir.yok benim masaüstü bilgisayrım da kablosuz bağlansın modem telefonun yanında dursun bilgisayarın bulunduğu odaya kablo gitmesin vs. istiyorsa verdiğim set bu iş için biçilmiş kaftan