Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında Ne Kadar Gelir? Yardım edin! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhabalar...
Benim kotam 7,750 GB olmuş... Sizce ne kadar gelir?...
Daha geçen gün baktığımda 5 GB'tı. Photoshop indirdim.. 1 kaç ..." şeklinde özetlenebilir....
Benim kotam 7,750 GB olmuş... Sizce ne kadar gelir?...
Daha geçen gün baktığımda 5 GB'tı. Photoshop indirdim.. 1 kaç çalışma yaptım.. Kotaya etki eder mi? Ama photoshop 50 KB'tı.. Ufff, yardım edin...
2-Run 375 demessek adamın yüreğine inebilir :d 37,5
__________________ Cpu Queen : 3761 puan
CPU Photoworxx : 7446 Puan
CPu Zlib : 12047Kb/s
Cpu Aes : 2682 puan
FPU Julia : 1755 Puan
FPu MAndel : 1013 Puan
FPU Sinjulia : 2830 Puan
__________________ Mehmed im sevinin başlar yüksekte,Ölsekte sevinin eve dönsekte,
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte,Yarın elbet bizim elbet bizimdir,
Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir.
FİKİRLERİYLE VE ŞİİRLERİYLE ÜSTAD NECİP FAZIL KISAKÜREK
Bilmediğiniz bir şeyde şu arkadaşlar.Her 1 GB 10 YTL ancak Fatura kullanmakta olduğunuz hızdaki sınırsız tarife ücretinin %25 fazlasını geçmez...her ay 15-20 GB arası kullanıyorum vaktim yok Telekom'a gitmeye bir düzeltemedim.her ay 64 YTL geliyor...
7,750'ydi şimdi 8,300 olmuş anlamadım ben bu işi 1 günde... Photoshopuda sildim.. resim flnda almadım.. adsl şifreli.. nasıl bu kadar hızlı artıo anlamıyorum... =( :/
Sen Photoshop Programının kendisini mi indirdin yoksa eklenti falan mı indirdin?? Çünkü photoshop'un crack'i bile 50 KB değil... Virüs olabilir... Böyle virüsler var.. Giriyor ve kotanı şişiriyor. duymuştun 1-2 kere.. bilgisayarı virüs taramasına tabi tut..