Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > ADSL »

ortak adsl sınırlama? :(

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında ortak adsl sınırlama? :( başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "s.a arkadaşlar iki ortak adsl aldık. onun parası var ama benim yok ben ancak 15 ytl verebilirim.zaten 7 ytl sabit ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 27-10-06, 23:20   #1 (permalink)
omerbicak
Rookie Member

omerbicak Avatar

Katılım tarihi: 12.08.05
ortak adsl sınırlama? :(

s.a
arkadaşlar iki ortak adsl aldık.
onun parası var ama benim yok ben ancak 15 ytl verebilirim.zaten 7 ytl sabit ücrette benden çıkıyor. neyse şimdi bana öle bir program lazımki 1,5gb oldunmu bağlantıyı kessin ve bağlanamasın. yani iki bilgisayarada aynı programı yükleyeceğim o program 1,5 gb oldunmu bağlantıyı kesecek...
varmı aranızda babayiğit?
omerbicak çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-06, 13:01   #2 (permalink)
haydarserkan
New Member

Katılım tarihi: 26.04.05
Nereden: tokat
Alıntı:
omerbicak tarafından iletildi. Mesajı göster
s.a
arkadaşlar iki ortak adsl aldık.
onun parası var ama benim yok ben ancak 15 ytl verebilirim.zaten 7 ytl sabit ücrette benden çıkıyor. neyse şimdi bana öle bir program lazımki 1,5gb oldunmu bağlantıyı kessin ve bağlanamasın. yani iki bilgisayarada aynı programı yükleyeceğim o program 1,5 gb oldunmu bağlantıyı kesecek...
varmı aranızda babayiğit?
bizi iyi gaza getiriyorsun...
haydarserkan çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-10-06, 18:07   #3 (permalink)
Crimsson
Member

Crimsson Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.03.05
Nereden: Estambul
Blog Mesajları: 1
Bandwith controller die bir program var,
burdan adsl ini paylaştığın kişinin yapabileceği download ve upload a belli limitler verebilirsin,
ve arkadaşını max 10-15kb la sınırladığın zaman bir ay boyunca istesede 1,5gb aşamaz
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-11-06, 13:21   #4 (permalink)
omerbicak
Rookie Member

omerbicak Avatar

Katılım tarihi: 12.08.05
teşekkür kime edilir? diğrene ne söylenir???!!!

aslında hiçbirşey demesem daha iyi olacak ama şöyle mümkün olduğu kadar hafif bir iki kelime yazayım...

1-HAYDARSERKAN sen boş bir iş yapmışsın bu cevabı vermek için harcadığın kbyt e klavyeyi yıprattığına elektrik harcadığına ve insanın en kıymetli varlığı olan zamanı çooook boşa harcamışsın.yani boş bir iş yapmışsın. burası kahvehane değil bir soru sorulur bilinirse cevap verilir senin yaptığın densizliktir özür gerektirir.benden değil crimsson dan çünki senin söylemene bakılırsa bu arkadaş gaza gelmiş oldu ki bu senin deyiiminledir...

2-CRİMSSON arkadaşıma teşekkür ederim bu cevabı için Allah ondan ve onun gibi yardıma ihtiyacı olanlara yardım edenlerden razı olsun...

bakın şimdi kim ne aldığına dikkat etsin.....

Teşekkürler

atasözüdür....
"biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus insan sansınlar"
omerbicak çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-11-06, 13:33   #5 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 2
@omer severim o sözü

netlimiter diye çok bilinen bir program var onu da kullanabilirsin. ama unutma o programları kapatırlarsa istediğin olmaz...

bu işin en iyi çözümü modemdir ama maalesef az modem destekler. bağlanan kullanıcı bazında hız sınırlaması... Zygxel (böyle yazılıyordu sanırım) modemler yapıyor.
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

ortak adsl sınırlama? :( ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
ADSL modem seçimi teutonic Network 37 03-06-08 15:21
Telekom Müdürü Mehmet Ekinalan Ntv'ye Sorunda FC ADSL 59 04-11-05 00:21
SON NOKTA! .. adsl 512k haberi sahte mMylo ADSL 99 26-10-05 22:10

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:37.