+ Cevap Yaz
Results 1 to 3 of 3

santrale yakinlik mevzüsü bir türlü anlayamadim gitti

Bu sayfada İnternet kategorisindeki ADSL forumunda santrale yakinlik mevzüsü bir türlü anlayamadim gitti başlıklı konu tartışılıyor; selam arkadaşlar şimdi benim bu sorunumu bir türlü çözemedim ne googlede aramadik yer nede sormadik insan biraktim neyse olay şöyle ...

Member kobra90 Avatar
    Katılım tarihi
    25.06.2008
    Nereden
    sivas

santrale yakinlik mevzüsü bir türlü anlayamadim gitti

selam arkadaşlar şimdi benim bu sorunumu bir türlü çözemedim ne googlede aramadik yer nede sormadik insan biraktim neyse olay şöyle internet olayinda santral ilgili bir şey var mesala carbonfiber bazli internet servisi için santral yakın olman lazim veya ttnet yeni çikaracaği ip tv izleyebilmek içinde santral yakın olman gerekiyor veya internet hızının perfonmansi bu santral yakın oldukça artiyor benim anlamadiğim bu adi geçen santral nerededir nasil bir şeydir bana yakın oldugumu nasil bilebilirim bu olayi çözemedim gitti sivasin gülyurt tarafindaki tokide oturuyorum orayi bilen varsa orda santral varmi yokmu söylebilirmi lütfen veya santrali açiklasin bir zahmet allah rizasi için.

Moderator BenCesur Avatar
    Katılım tarihi
    11.09.2004
    Nereden
    Yoldayım şimdi. Yerim yurdum belli değil!

Ynt: santrale yakinlik mevzüsü bir türlü anlayamadim gitti

Alıntı kobra90 tarafından iletildi. Mesajı göster
    sivasin gülyurt tarafindaki tokide oturuyorum orayi bilen varsa orda santral varmi yokmu söylebilirmi lütfen veya santrali açiklasin bir zahmet allah rizasi için.
    Bulunduğun ilçedeki ptt ye yada telekom merkezine gidersen yada telefon edersen sana santralin nerde olduğunu söylerler.. Meselaa burda telekom müdürlüğü yok... Ama burdaki santral postanede..

Member kobra90 Avatar
    Katılım tarihi
    25.06.2008
    Nereden
    sivas

Ynt: santrale yakinlik mevzüsü bir türlü anlayamadim gitti

Alıntı BenCesur tarafından iletildi. Mesajı göster
    Bulunduğun ilçedeki ptt ye yada telekom merkezine gidersen yada telefon edersen sana santralin nerde olduğunu söylerler.. Meselaa burda telekom müdürlüğü yok... Ama burdaki santral postanede..
    sağol gardaş

+ Cevap Yaz