santrale yakinlik mevzüsü bir türlü anlayamadim gitti
Bu sayfada İnternet kategorisindeki ADSL forumunda santrale yakinlik mevzüsü bir türlü anlayamadim gitti başlıklı konu tartışılıyor; selam arkadaşlar şimdi benim bu sorunumu bir türlü çözemedim ne googlede aramadik yer nede sormadik insan biraktim neyse olay şöyle ...
santrale yakinlik mevzüsü bir türlü anlayamadim gitti
selam arkadaşlar şimdi benim bu sorunumu bir türlü çözemedim ne googlede aramadik yer nede sormadik insan biraktim neyse olay şöyle internet olayinda santral ilgili bir şey var mesala carbonfiber bazli internet servisi için santral yakın olman lazim veya ttnet yeni çikaracaği ip tv izleyebilmek içinde santral yakın olman gerekiyor veya internet hızının perfonmansi bu santral yakın oldukça artiyor benim anlamadiğim bu adi geçen santral nerededir nasil bir şeydir bana yakın oldugumu nasil bilebilirim bu olayi çözemedim gitti sivasin gülyurt tarafindaki tokide oturuyorum orayi bilen varsa orda santral varmi yokmu söylebilirmi lütfen veya santrali açiklasin bir zahmet allah rizasi için.
Ynt: santrale yakinlik mevzüsü bir türlü anlayamadim gitti
kobra90 tarafından iletildi.
sivasin gülyurt tarafindaki tokide oturuyorum orayi bilen varsa orda santral varmi yokmu söylebilirmi lütfen veya santrali açiklasin bir zahmet allah rizasi için.
Bulunduğun ilçedeki ptt ye yada telekom merkezine gidersen yada telefon edersen sana santralin nerde olduğunu söylerler.. Meselaa burda telekom müdürlüğü yok... Ama burdaki santral postanede..
Ynt: santrale yakinlik mevzüsü bir türlü anlayamadim gitti
BenCesur tarafından iletildi.
Bulunduğun ilçedeki ptt ye yada telekom merkezine gidersen yada telefon edersen sana santralin nerde olduğunu söylerler.. Meselaa burda telekom müdürlüğü yok... Ama burdaki santral postanede..