Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > ADSL »

Smileadsl kampanyası lütfen dikkat !!!

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında Smileadsl kampanyası lütfen dikkat !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar sanırım çok şanslıymışım ben yazın cebit eurasia fuarına gitmiştim ve orada smile adsl'in standı vardı ve fuara özel kampanyaları ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (1) Konu araçları |  
Eski 08-11-06, 00:43   #26 (permalink)
aralker
Silver Member

aralker Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.04.04
Nereden: İstanbul
arkadaşlar sanırım çok şanslıymışım ben yazın cebit eurasia fuarına gitmiştim ve orada smile adsl'in standı vardı ve fuara özel kampanyaları vardı ve fuara gelenlere özel neler veriyorlardı inanamazsınız Philips wireless modem (philips modemi normalde veriyormuş zaten öteki fuara özel) + minicom Taşınabilir mini pc bunlar hediyeydi fakat ben bu durumdan kıllandım ama bi düşüneyim diye onlara da telefonunmu bıraktım 2 günde bir arıyorlardı istiyormusunuz büyük kampanya kaçırmayın falan diye ben size bildireceğim dedim ve vazgeçtim düşünün bide mini pc veriyorlar !!!!! iyikide vazgeçmişim eminimki aynı şeyler bana olacaktı.şu anki de ucuz ve iyi hizmet olmasada telekom'a şükredelim....
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-11-06, 00:55   #27 (permalink)
atleticos
Rookie Member

Katılım tarihi: 27.03.05
Nereden: istanbul
Şimdi yeni bir şey daha farkettim.Smileadsl in web sayfasında paketler hakkında bilgi verirken en alt kısma şöyle bir not düşmüşler:Smileadsl'in paket içeriklerinde ve hizmetlerinde değişiklik yapma hakkı saklıdır.Yani şimdi bana paket içerinğinde değişiklik yaptık siz dua edin Pikatel modem verdiğimize onuda vermeyebilirdik diyebilirlerdi.Ne kadar acıklı bir durum değilmi...
atleticos çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-11-06, 01:10   #28 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC

muratyayla Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.03.06
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
Alıntı:
atleticos tarafından iletildi. Mesajı göster
Şimdi yeni bir şey daha farkettim.Smileadsl in web sayfasında paketler hakkında bilgi verirken en alt kısma şöyle bir not düşmüşler:Smileadsl'in paket içeriklerinde ve hizmetlerinde değişiklik yapma hakkı saklıdır.Yani şimdi bana paket içerinğinde değişiklik yaptık siz dua edin Pikatel modem verdiğimize onuda vermeyebilirdik diyebilirlerdi.Ne kadar acıklı bir durum değilmi...
yani ordaki yazıya göre pikatel sana acı bir hatıra olarak kalabilir yazılı olarak değiştirilececeğini garanti altına almadıysan
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-11-06, 01:35   #29 (permalink)
emmi
New Member

Katılım tarihi: 11.07.04
abicim kaç yasındasın bılmıyorum ama işte çalıştıgına göre yas var baya. ben 27 yasındayım bu konu v bunla alakalı bişeyler yazayım ıstedim.

şimdi istersen sözleşme gibi bir kağıt varsa al bak. bu fima ve diğer tüm teklnoloji satan firmalarda özellikl toplama pc satan yani vestel arcelik siemens casper gibifirmelşarın sözleşmelerinde şöyle bir madde yer alır.

'' firmamız teknik özellklerde değişim hakkına sahiptir manasında bir madde var. şu an tam cümle olarak bu diil ama bu anlama geliyor. açıp bakabilirsin.

bununda uzatılmıs acıklaması firma sana sattıgı malın içindekiler kısmında ( daha sen bu malı almaya karar verdiğin ) markaları ile beraber yazdıklarıı görürsün.

atıyorum pc için

vestel marka ekran, philps marka modem su marka ekran kartı falan da filan. diye yazarlar.

işte yukarda sözleşme de imzaladıgın maddeden dolayı firmanın bu markaları takmama gibi bir özelliği vra ama buna eş değerdeki başka bir markayı takar. fiyat olarak diil teknik özellk olarak.

atıyorum 128 mb ekran kartı A markası takması gerekir fiyatı pahalıdır.
onlar 128 mb ekran kartı takarlar ama B markadır fiyatı da düşüktür.

bunları şurdan biliyorum.

seneler önce tam 7 sene önce karşılaştım bu durumla.

simens marka pc alacaktım. zaten siemens 9001 sertifikalı oldugu için güvenmicek gibi durum yok dedim. babam dan dolayı da bunu cokk ii biliyordum.

alcağım pc nin tüm maka özellikli parçaları yazıyordu.

eve pc geldi 1 hafta çinde. aynı senin gibi bir de ne göreyim başka marka bir ekran. bana vereceklerindn daha ucuz bir marka. nerdeyse aralarında 2/3 fiyat farkı var. yani bana verecekleri 300 milyonsa getirdikleri 200 milyon. bababm hadi neyse dedi aynı senin gibi.

daha sonra pc yi acıp takılan markaların özellikleri ne baktık. abim pc muhendisi. direk bana bu ne lan dedi. neerde dandik marka hepsini takmıslar.

şimdi ben almadan önce takacakları tüm markaları aaştırdım fiyatları ile. bula aynıydı nerdeyse. bilimndik firma garanti olayında yardımcı olurlar diye almıstım zamanalr. bi de taksit olayı old. için.

pc geri götürdüm. bana işte yukarda anlattıgım maddeyi gösterdiler. pc yi, geri verdim.

o zamndan beri böyle seylere cok da inanmıyorum.

burası türkiye hayatımız kampanya promosyon lmus. olmayan yerdend e kimse alıs veriş etmiyor.

bir kez daha düşünün. herşeyin hesabı vardır. size verilen bişi mutlaka bir yerden cıkarılcaktır bunun hesabı ta bastan yapılır. NE DE OLSA ŞİRKET POLİTİKASI
emmi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-11-06, 01:47   #30 (permalink)
mespage
V.I.Member

mespage Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.06.04
Nereden: TÜVASAŞ/ADAPAZARI
Resimler: 10
@atleticos : kardeşim geçmiş olsun diyorum

artık neye elimizi atsak çürük çıkıyo biz çürüdük

@emmi : insanların iyiniyetini firmaların kullanması olağan diyorsun yani hepimiz bun ahazırlıklı olalım öyle mi yani onlar ahlaklı olmaya uğraşmasın biz ahlaksızlıkla mücadele etmeyi öğrenelim peki
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-11-06, 03:07   #31 (permalink)
saykomatriXX
hARDWAREMANIAC

saykomatriXX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.07.02
Nereden: ANKARA
Blog Mesajları: 20
Resimler: 7
Alıntı:
atleticos tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşım sen bir daha ara Smileadslyi. Ben üyeliğimi iptal ettiriyorum. Eğer iptal etmezseniz hakkınızda Tüketici hakem heyetine başvuruda bulunacağım. Bana ilanınızda yazan tüm hediye paketini gönderin de.

Modemle ilgili yapabileceğiniz pek birşey yok açıkçası. Sonuçta gelen malı kabul etmişsiniz. Ayrıca size sunulması gereken asıl hizmet ADSL bağlantı hizmeti. Servis sağlayıcı yan edim yükümlülüğü altına sokmuş kendini size ücretsiz modem ve hediyeler vererek. Bu hediye ve modem sözleşmenin asli kurucu ınsurları olmadığından bunlarla ilgili ilan da ve sözleşmede belirteceği " firmamız değişiklik yapma hakkını saklı tutar " ibaresi kurtarıcıları oluyor. Ancak size verilmesi vaadedilen malzemeler başka marka olsada verilmeli.

Yani Web cam ve kulaklığın peşine düşün ve sakın işin ucunu bırakmayın. Paket içeriğinde değişiklik yaparken size bilgi vermek zorunda. İlanlarında pkaet b diyip, sizin evinize geldiğinde biz paketi değiştirdik diyemez. Bu objektif iyiniyet kurallarına aykırıdır. Sözleşmenin ihlali bile sayılabilir.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-11-06, 11:05   #32 (permalink)
escobar
hARDWAREMANIAC

escobar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.03.06
Nereden: Ankara
Resimler: 13
şikayetimvar.com o kadar da işe yarar bir site değil bence. teknosa ile ilgili yazmıştım. herkese verdiği cevabı bana da vermişler. "tüketici ... kanunu çerçevesinde çözülecek" falan diye. bende mail atarak ortazekalı olan bir insanın problemimi anlaması gerektiğini, ama anlamadıkları için teknosa adına üzüldüğümü falan yazdım. genel müd.'ten aradılar yardımcı olcaz falan dedi. ama ben tük. hakem heyetine başvurumuda kaybettiğim için bıraktım peşini kendime stres etmeye değmez diye.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-11-06, 12:23   #33 (permalink)
blaster2005
V.I.Member

blaster2005 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.11.05
Nereden: Transilvanya (İzmir)
Resimler: 13
bende sevinmiştim reklamları görünce.belki telekomdan daha iyidir ve daha iyi hizmetler verir de telekomun yalanlarına maruz kalmayız die ama bununda telekomdan kalır yanı yk herhalde.

Vurulmuş temiz alnından uzanmış yatıyor. BİR HİLAL UĞRUNA YARAB NE GÜNEŞLER BATIYOR ( *
blaster2005 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-11-06, 22:12   #34 (permalink)
karizmatic
Cool Member

karizmatic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.12.05
Resimler: 2
HAkkımızı Arayalım arkadaşlar.

Arkadaşlar, mağdur olduğumuz her konuda hakkımızı arayalım derim ben.Sonuçta para veriyoruz ve karşılığını almalıyız.Collezione gibi büyük bir firmadan devamlı alışveriş yaparım (malları çok iyi ve kaliteli olmamasına rağmen fiyatları ve renkleri güzeldir )Ramazan bayramından 2 gün önce bir ürün aldım 50 ytl ye.başka bir ürüne daha bakmıştım onun fiyatıda 45 ytl idi.NAkit alırken kasada duran işyeri sahibine bu 50 ytl lik ürünü 45 ytl lik ürünle belki değiştirebileceğime sorun olup olmayacağını sordum bana ''Kesinlikle değiştirebileceklerini'' ifade etti.Yarım saat içinde fikrimi değiştirdim ve gittim ürünü değiştirdim.Yalnız bir sorun vardı arada bana geri ödeme yapılması gereken bir '' 5 ytl. '' vardı Kasada duran hanım (Aynı zamanda işyeri sahibi kendisi )kesinlikle bu ödemenin yapılmayacağını ve Collezione nin hiç bir mağazasında bu tip geri ödeme ve malın geri alınması gibi bir şeyin sözkonusu olmadığını söyledi.BAyağı bir tartıştık o bayanla istersem şikayet edebileceğimi söyledi.Bende zaten şikayette bulunacağımı söyledim.
Bende bir esnafım ama bu gibi haksız bir durum yaratmamışımdır hiç bir müşterime
Dükkanıma gidince hemen Collezione müşteri hizmetlerini aradım şikayetimi yaptım ve ayrıca buraya:
http://www.sikayetvar.com/ bu şikayetimi ilettim işte oda burada:
http://www.sikayetvar.com/?ara=colle...22.x=0&s22.y=0
Yani kısacası arkadaşlar aradaki para 5 ytl.Ben buna bir sünger çekip ''banane yahu 5 ytl için uğraştığıma değmez '' de diyebilirdim ama sorun bu değil insanı afedersiniz ''Eşşek'' yerine koyuyorlar zoruma giden o
Bayramdan iki gün sonra Collezione müşteri hizmetlerinden aradılar ve şikayetimin halen geçerli olup olmadığını sordular.Bende halen geçerli dedim.Merkeze bildireceklermiş.En kısa sürede de bana tekrar dönülecekmiş. Bakalım dönen falan yok ama kaç gündür bir iki gün daha ses seda çıkmazsa tekrar arayacağım daha da olmazsa tüketici haklarına başvururum Milletimizin artık uyanması lazım.Hakkımızı sonuna kadar savunalım.Bir atasözümüz var en basit örnektir:
Bir Elin Nesi Var;İki Elin Sesi VAr Şikayetlerinizi yastık altına atmayın en azından bir mesaj yazın Saygılar...
karizmatic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-11-06, 00:22   #35 (permalink)
aralker
Silver Member

aralker Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.04.04
Nereden: İstanbul
Alıntı:
karizmatic tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşlar, mağdur olduğumuz her konuda hakkımızı arayalım derim ben.Sonuçta para veriyoruz ve karşılığını almalıyız.Collezione gibi büyük bir firmadan devamlı alışveriş yaparım (malları çok iyi ve kaliteli olmamasına rağmen fiyatları ve renkleri güzeldir )Ramazan bayramından 2 gün önce bir ürün aldım 50 ytl ye.başka bir ürüne daha bakmıştım onun fiyatıda 45 ytl idi.NAkit alırken kasada duran işyeri sahibine bu 50 ytl lik ürünü 45 ytl lik ürünle belki değiştirebileceğime sorun olup olmayacağını sordum bana ''Kesinlikle değiştirebileceklerini'' ifade etti.Yarım saat içinde fikrimi değiştirdim ve gittim ürünü değiştirdim.Yalnız bir sorun vardı arada bana geri ödeme yapılması gereken bir '' 5 ytl. '' vardı Kasada duran hanım (Aynı zamanda işyeri sahibi kendisi )kesinlikle bu ödemenin yapılmayacağını ve Collezione nin hiç bir mağazasında bu tip geri ödeme ve malın geri alınması gibi bir şeyin sözkonusu olmadığını söyledi.BAyağı bir tartıştık o bayanla istersem şikayet edebileceğimi söyledi.Bende zaten şikayette bulunacağımı söyledim.
Bende bir esnafım ama bu gibi haksız bir durum yaratmamışımdır hiç bir müşterime
Dükkanıma gidince hemen Collezione müşteri hizmetlerini aradım şikayetimi yaptım ve ayrıca buraya:
http://www.sikayetvar.com/ bu şikayetimi ilettim işte oda burada:
http://www.sikayetvar.com/?ara=colle...22.x=0&s22.y=0
Yani kısacası arkadaşlar aradaki para 5 ytl.Ben buna bir sünger çekip ''banane yahu 5 ytl için uğraştığıma değmez '' de diyebilirdim ama sorun bu değil insanı afedersiniz ''Eşşek'' yerine koyuyorlar zoruma giden o
Bayramdan iki gün sonra Collezione müşteri hizmetlerinden aradılar ve şikayetimin halen geçerli olup olmadığını sordular.Bende halen geçerli dedim.Merkeze bildireceklermiş.En kısa sürede de bana tekrar dönülecekmiş. Bakalım dönen falan yok ama kaç gündür bir iki gün daha ses seda çıkmazsa tekrar arayacağım daha da olmazsa tüketici haklarına başvururum Milletimizin artık uyanması lazım.Hakkımızı sonuna kadar savunalım.Bir atasözümüz var en basit örnektir:
Bir Elin Nesi Var;İki Elin Sesi VAr Şikayetlerinizi yastık altına atmayın en azından bir mesaj yazın Saygılar...
çok iyi yapmışsın dostum tebrik ederim inşallah alırsın o 5 ytl'yi hatta aldıktan sonra da suratına fırlatabilrisn ben 5 ytl'yi istemiyordum hakkımı istiyordum deyip herkesin içinde....
aralker çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-11-06, 00:45   #36 (permalink)
uydurukbirsey
New Member

Katılım tarihi: 09.11.06
Selamlar bir SmileADSL mağduru daha...

Arkadaşlar ben de tam 15 gün önce smileadsle abone oldum. Başımdan geçenleri çok özetle anlatacağım zira sizinde bu sıkıcı şeylerle kafanızı ağrıtmak istemem. 15 günlük bilanço:
2 e-mail gönderdim. (hala cevap alamadım.)
5 sonuçsuz telefon görüşmesi yaptım.
Baktım olmuyor sikayetvar.com adresine şikayet ettim. Sonunda 06 KASIM pazartesi aradılar ve 07 KASIM için randevu verdiler.
07 KASIM Salı saat: 20:00 da aradılar araç arızalanmış 09 KASIM Perşembe kurmamızın bir sakıncası var mı dediler. Ben yine tüm iyi niyetimle tamam dedim. Yarın gelip kurmaları lazım.
İNŞALLAH...
Şimdi bu forumu okuyunca hemen smileadslin internet sitesine gittim. Dikkatimi bir şey çekti.
Bundan 15 gün önce anasayfada modem olarak Phillips marka modem vardı şimdi ise 4 farklı modem resmi var. Yani bana sorarsanız smileadslçoktan paket içeriğini değiştirmiş gibi geldi. Bakalım yarın neyle karşılaşacağım.
Sonucu sizlerle paylaşacağım.
uydurukbirsey çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-11-06, 00:49   #37 (permalink)
m4gnetic
Moderator

m4gnetic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: Herakliyüs
Blog Mesajları: 3
Resimler: 24
her defasında belirtmek üstemiyorum ama bu işin içinde yani telekom işi içinde olduğum için nazı şeyleri bilebiliyorum.

1. Doğan Online'a güvenip iş yapmak bence en büyük hata.
2. Philips modem'lerin talebe karşılık veremeyip bittiğini söylemişler ama şöyle bir durum var. Türk Telekom uzun zamandır (aşağı yukarı temmuz'dan beri) diğer telekom firmalarına port tahsis etmiyor (çok sinir bozucu ve işlerimizi bozan bir durum)
mesela superonline'ın 08.11.2006 saat 23.37 itibariyle aşağıdaki santral'deki boş port sayısı:

Santral :YENİBOSNA
İl :ISTANBUL_AVR
Boş Port :26

düşünün artık koca yenibosnada 26 tane portu var superonline'ın. diğer firmalarında ortalama olarak bu şekildedir port sayıları ve şu anda konya merkez ve ilçelerinde doğan online'ın portu bulunmamaktadır. yani hangi santrallerde ne kadar portu olduğunu bilmektedirler.

kaç tane port'u olduğunu bilen doğan holding, neden bu kampanya'yı başlatırken port sayısına göre philips modem ve diğer hediyeleri tedarik etmemiş? dolandırıcılık burda başlıyor gibi geliyo bana,

arkadaşımız müşteri hizmetlerini arayıp hediyeleri teyyit ettirirken, madem modem kalmadı neden o zaman söylenmemişte teknik servis elinde pikatel modemle geldiğinde "zoraki alacaksın kardeşim" der gibi bir işleme tabi tutulmuş? burda da dolandırıcılık devam ediyor.

doğan holding'e hiç bir zaman güvenmedim (şahsım adına) anlatınlanlar ve yaşananlardan sonra bu holding'e güvenmediğim içinde mutluluk hissine kapılıyorum.
m4gnetic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-11-06, 03:21   #38 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7
Alıntı:
<