Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > ADSL »

Smileadsl kampanyası lütfen dikkat !!!

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında Smileadsl kampanyası lütfen dikkat !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: Gİrdap tarafından iletildi. Benim nişanlımada Inca geldi. En nefret ettiğim modem çok problem çıkartıyor. hadi hayırlısı Sizdemi smile dan ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (1) Konu araçları |  
Eski 10-11-06, 19:38   #51 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
Alıntı:
Gİrdap tarafından iletildi. Mesajı göster
Benim nişanlımada Inca geldi. En nefret ettiğim modem çok problem çıkartıyor. hadi hayırlısı
Sizdemi smile dan aldınız bağlantınızı.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-11-06, 23:23   #52 (permalink)
aralker
Silver Member

aralker Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.04.04
Nereden: İstanbul
Alıntı:
GaNDHi tarafından iletildi. Mesajı göster
Umarım dediğiniz gibi çözülür olay, ama firmanın müşteriye kesinlikle önceden bildirim yapması gerekirdi, emrivaki yapıp alın siz bu modemi kullanın demek hiçte hoş birşey değil.
insanlar sadece modemden şikayet etmiyorlar ki hatları çok geç açılıyormuş memnun değillermiş teknik desteğe ulaşabilmek için 1 hafta arıyorlarmış bunlara çözüm bulsunlar bence...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-11-06, 01:16   #53 (permalink)
caneglor
Rookie Member

Katılım tarihi: 28.10.06
Nereden: denizli
bilgilendirme için cok sağol dostum
hemen tüketici haklarına basvur paranı fazlasıyla söke söke alırsın.
bugune kadar ne için basvurduysam tüm işlerimi hallettiler.
hakkını yedirme
caneglor çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-11-06, 01:26   #54 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
aralker tarafından iletildi. Mesajı göster
insanlar sadece modemden şikayet etmiyorlar ki hatları çok geç açılıyormuş memnun değillermiş teknik desteğe ulaşabilmek için 1 hafta arıyorlarmış bunlara çözüm bulsunlar bence...
Doğrudur hiçte şaşırtıcı değil, bunları duymaya alıştık.
GaNDHi çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-11-06, 01:49   #55 (permalink)
engin_celik
New Member

Katılım tarihi: 10.11.06
Nereden: bağcılar
proje yeni olduğu için talep yoğun oluyor ve bu yüzden geçikmeler yaşanabiliyor...o tüketici hakları deyip duran arkadaşım bence hiç durma koş şikayet et eline verdiğin para zaten geçmicek çünki verdiğin ücret aktivasyon içindir..söliyeceklerim bunlar teşşekkür ediyorum....
engin_celik çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-11-06, 02:00   #56 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
engin_celik tarafından iletildi. Mesajı göster
proje yeni olduğu için talep yoğun oluyor ve bu yüzden geçikmeler yaşanabiliyor...o tüketici hakları deyip duran arkadaşım bence hiç durma koş şikayet et eline verdiğin para zaten geçmicek çünki verdiğin ücret aktivasyon içindir..söliyeceklerim bunlar teşşekkür ediyorum....
Öyle demeyin bence, bana aynısını söyleyip "git hakkını ara şikayet et" diye yanından kovan adam yarım saat sonra özür diledi.. Bazen başka yollardan da halledilebiliyor herşey.
GaNDHi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-11-06, 03:12   #57 (permalink)
dbaggio
hARDWAREMANIAC

dbaggio Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.07.04
Nereden: LOST
Blog Mesajları: 3
Resimler: 28
ya yazdiklarinizi ibretle okuyorum.demekki bu kadar bilincli tuketicinin olustugu ortamda halen insan kandirmaya devam edebiliyolar iyi cesaret valla.yanliz hakkinizi aramadiginiz surece somruleceksiniz.hayatimin hatasini yaparak pikatel marka modem aldim (gerci komus almis.interneti beraber kullandigimiz icin almis olduk)tam 3 kere modemi sifiriyla degistirttim her seferinde modem bozuldu.ama yilmadim hakkimi aradim.modem 70ytl civarindaysa ben 35 ytl kargo odedim.busuru tlf parasi odedim.nerdeyse 70ytl yi buldu masrafim.eninde sonunda geri verdim modemi.ama karsilastigim sikintilari anlatsam akliniza hayalinize sigmaz ya.

simdi modem usb den baglandiginda ip aliyo,ethernetten baglandiginda otamatik ozel ip diye sallamasyon bisey aliyo.boylece internete cikmiyo.adam bunu bana "modem ip yi ozel olarak otomatikman aliyo" diye acikliyo
ya daha neler ya...yani o zamanki sinirlerim aklima geliyo da allah sabir versin hepinize ya

d8a6610
Alıntı:
samyazah tarafından iletildi. Mesajı göster
"hepimiz dbaggio'yuz"
dbaggio şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-11-06, 17:51   #58 (permalink)
toshak
New Member

Katılım tarihi: 12.11.06
Çok saol.Bende almayı düşünüyodum ama bundan sonra vazgeçtim doğal olarak.Kimi insan vardır kendine olmuş diye başkasında da olsun ister ama sen böyle yapmadın diğerlerini uyardın.Bu tutarlılığın için teşekkür ediyorum.
toshak çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-11-06, 21:34   #59 (permalink)
Orachima
Cool Member

Orachima Avatar

Katılım tarihi: 24.02.05
Nereden: Ankara
Engin Celik arkadaşımız niye sinirlenmekte ki? Madem kendisi burada firmayı temsil etmeyi gönüllü kabul etti, şimdi nedir bu hiddet?
Orachima çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-11-06, 21:50   #60 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC

muratyayla Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.03.06
Nereden: istanbul
Alıntı:
engin_celik tarafından iletildi. Mesajı göster
firmanı savunmak istiyorsan arkadaşın modemini değiştir burda ondan sonra konuş zaten çoğu firma senin gibi düşünüyor git şikayet et mantık bu nasıl olsa kimse uğraşmaz diye düşünüyorsunuz nasıl olsa fazla birşey girmiyor ceza olarak ama 50 liralık alet için 100 lira harcataıyor bu devlet mağdur olan vatandaşa bir gün bana birşey satarsanız ve sorun çıkarsa o zaman gösteriim bilinçli tüketiciyi size
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-11-06, 12:21   #61 (permalink)
sado_ksk
New Member

Katılım tarihi: 13.11.06
Nereden: izmir
Arkadaşlar ben 3 kasımda smileadsl abonesi oldum ve bana 6 kasım itibariyle kurulum yapılcağını şöylendi ve 6 kasım da arayan teknık servis benden kurulum için saat talebinde bulundu ve kurulumum 6 kasım saat 2 de tamamlandı ve sunu farkettimki smileadsl türktelekom u solladı hatta tur bindirdi öncelikle smileadsl büyük farkı 7/24 çağrı merkezi, koblosuz modem ve arkadaslar modemler den memnun kalmazsanız üçretsiz farklı bir modemle degiştiyolar
Arkadaşlar artık adsl hizmetinden türktelekomA BAĞLI DEĞİLİZ sorunlu kurulum ve sevimsiz çağrı merkezini çekmek zorundada değiliz smileadsl bu pazara büyük bir kampanyala girdi ve su anda miyonlarca abonesi oluşmuş
Bir arkadaşımız zamanında kurulum yapılmamış yazmıs öyle zannediyorumki şuan cok yoğun calısıyolar ve o arkadasım smileadsl aradığı zaman anında sorunu ortadan kalkcagını inanıyorum arkadaşlar büyüyen pazar bizim işimize geliyor smileadsl kaplosuz modem vermeseydi türktelekom modem verirmiydi AYRICA smileadsl kablosuz modem verirken türktelekom hala kablolu dandik bir modem veriyor ve son sözüm
HOŞGELDİN SMİLEADSL İYİ Kİ GELDİN
ADSL CİLERİN SANA İHTİYACI VARDI
arkadaslar ön yargılı olmayalım smileadsl hakkında her türlü sorulara ve yorumlara acığım yorumlarınızı bekliyorum
sado_ksk çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-11-06, 14:30   #62 (permalink)
aralker
Silver Member

aralker Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.04.04
Nereden: İstanbul
bu cümlelere ben pek güvenemedim şikayetvar sitesine veya önceki postlara bir göz atınız isterseniz 7/24 çağrı merkezi demişsiniz kimse ister 7/24 olsun ister sabah olsun hiç bir şekilde ulaşamıyormuş size nasıl böyle kusursuz davrandılar bi acayip geldi valla

En son aralker tarafından düzenlendi: 13-11-06 saat 14:59
aralker çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-11-06, 14:38   #63 (permalink)
karizmatic
Cool Member

karizmatic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.12.05
Resimler: 2
Smile Adslden kaç kişi memnun peki?

Alıntı:
sado_ksk tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşlar ben 3 kasımda smileadsl abonesi oldum ve bana 6 kasım itibariyle kurulum yapılcağını şöylendi ve 6 kasım da arayan teknık servis benden kurulum için saat talebinde bulundu ve kurulumum 6 kasım saat 2 de tamamlandı ve sunu farkettimki smileadsl türktelekom u solladı hatta tur bindirdi öncelikle smileadsl büyük farkı 7/24 çağrı merkezi, koblosuz modem ve arkadaslar modemler den memnun kalmazsanız üçretsiz farklı bir modemle degiştiyolar
Arkadaşlar artık adsl hizmetinden türktelekomA BAĞLI DEĞİLİZ sorunlu kurulum ve sevimsiz çağrı merkezini çekmek zorundada değiliz smileadsl bu pazara büyük bir kampanyala girdi ve su anda miyonlarca abonesi oluşmuş
Bir arkadaşımız zamanında kurulum yapılmamış yazmıs öyle zannediyorumki şuan cok yoğun calısıyolar ve o arkadasım smileadsl aradığı zaman anında sorunu ortadan kalkcagını inanıyorum arkadaşlar büyüyen pazar bizim işimize geliyor smileadsl kaplosuz modem vermeseydi türktelekom modem verirmiydi AYRICA smileadsl kablosuz modem verirken türktelekom hala kablolu dandik bir modem veriyor ve son sözüm
HOŞGELDİN SMİLEADSL İYİ Kİ GELDİN
ADSL CİLERİN SANA İHTİYACI VARDI
arkadaslar ön yargılı olmayalım smileadsl hakkında her türlü sorulara ve yorumlara acığım yorumlarınızı bekliyorum
Selam ilk önce.Bu topic açılalı yaklaşık 1 hafta oluyor ve çeşitli arkadaşlarımız burada fikirlerini beyan ediyorlar.Genelinde ise Smile Adsl şikayetleri oluşturuyor.Senin yazını okudum,benim merak ettiğim '' miyonlarca abonesi oluşmuş '' diyorsun.Peki neden senden başka bu hizmetten olumlu bahseden yok( engin_celik hariç ) SAygılar.
karizmatic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-11-06, 14:39   #64 (permalink)
karizmatic
Cool Member

karizmatic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.12.05
Resimler: 2
Alıntı:
aralker tarafından iletildi. Mesajı göster
bu cümlelere ben pek güvenemedim şikayetvar sitesine veya önceki psotlara bir göz atınız isterseniz 7/24 çağrı merkezi demişsiniz kimse iste 7/24 olsun ister sabah olsun hiç bir şekilde ulaşamıyormuş size nasıl böyle kusursuz davrandılar bi acayip geldi valla :S:S:S
Evet arkadaşım haklısın
karizmatic çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!