Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > ADSL »

Smileadsl kampanyası lütfen dikkat !!!

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında Smileadsl kampanyası lütfen dikkat !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Demek kapak olsun Püskürdüm burda, okuyunca......" şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (1) Konu araçları |  
Eski 16-11-06, 04:14   #76 (permalink)
Orachima
Cool Member

Orachima Avatar

Katılım tarihi: 24.02.05
Nereden: Ankara
Demek kapak olsun
Püskürdüm burda, okuyunca...
Orachima çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-11-06, 13:58   #77 (permalink)
karizmatic
Cool Member

karizmatic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.12.05
Nereden: istanbul
Resimler: 2
Bugün gazetede smile adsl reklamına rastladım (Tam sayfa hemde ).İnca kablosuz adsl modem resmi vardı reklamda Reklamın altında küçük bir yazıylada ''smile adsl modem marka ve modellerini değiştirme hakkını saklı tutar.kablosuz modemde philips,pikatel,us robotics ve inca markalarıyla işbirliği yapılmaktadır.'' Diye bir ibare mevcuttu.Anlayacağınız işin kıvırma kısmını böyle atlatmaya çalışıyorlar işte Siz siz olun muhakkak satış sözleşmesini okuyun yada telefon açın her türlü satış şartnamesi hakkında bilgi alın derim.SAygılar.
karizmatic çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-11-06, 15:18   #78 (permalink)
serhat33
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.07.06
Nereden: Mersin
Öncelikle Smile adsl televizyon reklamıyla bayağı bir ilgi çekti. Bende çok yakın bir arkadaşıma evinde adam gibi bir modem olmadığı için önerdim. (Arkadaşım İstanbulda) Mersin'de port olmadığı içinde ben de önbaşvuru yaptım.

Ekimin sonlarına doğru arandım ve Mersin de bölgeme port geldiğini ve philips modem ve kulaklıkla birlikte kurulumun yapılacağı söylendi. en geç 6 kasımda...

Ve mevcut ttnet aboneliğimide en kısa zamanda iptal ettirmem gerektiği söylendi.

Bende kasım ayı başında ttnet aboneliğimi iptal ettirdim ve İstanbula arkadaşımın yanına geldim. O da başvurusunu yapmış. Bu arada 59 ytl aktivasyon ücreti telefon konuşmalarının yapıldığı gün çekiliyor.

2 haftadır arkadaşımın yanındayım ve onun yerine de smile la konuşuyorum ve 2 haftadır ancak hattın açılmasını sağladıktan sonra 2 gün önce de modem ve kulaklık geldi. Ama şaşırtıcı şekilde hepsi Philips....

Daha sonra kendi aboneliğimle ilgili aradım turk telekomdan onay bekliyormuş hattın açılması. O işime geliyoe evde değilim nasıl olsa kullanamayacağım diye ses çıkarmadım ve modemin markasını sordum.

Eğer ekim ayı içinde sözleşme yapılmışsa yani kredi kartınızdan parayı çekmişlerse philips modem geliyormuş. Gelmezse sözleşmeye itiraz olarak yazıp, modemin philips le değişimi sağlanıyormuş.

Bugün 16 kasım Mersin deki hatla ilgili ne arayan var ne soran....

Bende sormuyorum İstanbuldayım diye...

Fakat bu sessizlik fırtına öncesi sessizliğe benziyor.

Ekim ayında üye olan arkadaşlar lütfen philips dışında model kabul etmesinler. Tabi ki bir arkadaşın yazdığı gibi US Robotics vereceklerse o başka... Ben seve seve kabul ederim.

Herkese geçmiş olsun... Hakkımızı arayalım LÜTFEN....
serhat33 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-11-06, 21:41   #79 (permalink)
burcup35
New Member

Katılım tarihi: 16.11.06
Nereden: izmir
arkadaşlar anladım ki sessiz kalmayınca insan istediklerini yaptırıyor philips modemle adsl bugün kuruldu tavsiyem sizde sessiz kalmayıp hakkınızı arayın
burcup35 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-11-06, 13:36   #80 (permalink)
alpmurat
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 20.09.04
Nereden: Aydın
Smile ADLS

Merhaba Bende 31 / 10 / 2006 Tarihnde Smile ADSL 'e başvurdum bana yogunluktan dolayı 06/11 / 2006 tarihinde gelceklerini söylediler. hiç durmadan 15 gün boyunca aradım!!! 15 / 11 / 2006 tarihinde Hattım İnternete açıldı. Ama modem yoktu ortada.. Asus modemimle bağladım 17 / 11 / 2006 tarihinde aradım bugün modem getiriyoruz dediler.. Bende Philips değilse boşuna gelmeyin dedim karşıdan gelen "cevap yeterli sayıda philips yok" dediler ... hemen müşteri hizmetlerini aradım. durumu anlattım eğer evime Philips Modem gelmesse Bağlantıyı iptal edeceğimi söyledim. biraz bekletildikten hemen sonra bana tamam aranacığım söylendi. cep telefonumdan ulaşıldı. arayan servisti. Philips modem getirdiğini söyledi bende onay verdim. evime gelen Servis Bana bir ton bla bla bla etti. Pikatel alın daha iyi diye , ama ben benim İlk telefon actığımada Philips Marka ile anlaştığımı söyledim. İsterse Müşteri hizmetlerini arayıp şuan üyeliğimi iptal ettirebileceğimi söyledim. Adam sinsice güldü. "edemesiniz" dedi. Neden Soruma cevap İnternete bağlantı yapılmış durumda" dedi.. bende yasal bir sözleşme imzalamadım. istersem tüketici haklarına başvuracagımı ve sözleşme olmadan nasıl bana para ödedecekleri sorunca Servisin Suratında ifade sinsice gülüşten g*t olmuş bir ifadeye dönüştü . Kısaca 2 gündür Philips Modem kullanıyorum bir cok sitede bu modemin devamlı hattan koptuğunu anlatıyor (Wirelles) acıkcası ben raslamadım böyle birşeye,
birde Telekom bu servis sağlayıcılarına ayrı port verdiği için Biraz Daha Hızlı gibi geliyor. Rapidshare sitesinden en düşük Downlod hızım 90 oldu... Normal TTNET kullanırken en yüksek 90nın üzerine cıkamıyordum...

Bunu söyle düşünne bilirsiniz 56 K zamanında Süperonline TTNET 'in alt yapısını kullanıyordu ama süperonline 4 ile 6 arası indirme oluyordu.. ama TTNET (145'de) 4 ün üzerine hiç cıkamadım...
Bunun Nedeni fazla Müşteri olamadığından..
herkese iyi çalışmalar dilerim

En son alpmurat tarafından düzenlendi: 18-11-06 saat 13:43 Sebep: Kelime Hatalarını düzelltim
alpmurat çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-11-06, 14:21   #81 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.01.04
Nereden: İstanbul
SmileADSL modem konusunda tutarsız. İstediğiniz modemi alamayabilirsiniz.
TV reklamlarında gösterilen modem "Philips" iken gazetelerdeki reklamlarda "Inca" modem koymuşlar.
Yani, sizlere mesaj olarak, "vereceğimiz modemin markası değişebilir kardeşim" diyorlar alenen.
Eski 19-11-06, 19:57   #82 (permalink)
caretta
Rookie Member

caretta Avatar

Katılım tarihi: 27.02.05
Nereden: Antalya
smileadsl'in reklam vaadindeki tutarsızlığının eleştirisi bir yana ben de 1 hafta önceye kadar 2 senedir pikatel modem kullanıyordum. sorunsuz bir modemdi. Sadece görüntüden kaybediyor. Neden mi değiştirdim? Bana usb girişi de olan bir kablosuz modem lazımdı da ondan.
caretta çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-11-06, 10:48   #83 (permalink)
m4gnetic
Moderator

m4gnetic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: Herakliyüs
Blog Mesajları: 3
Resimler: 24
Alıntı:
sado_ksk tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşlar ben 3 kasımda smileadsl abonesi oldum ve bana 6 kasım itibariyle kurulum yapılcağını şöylendi ve 6 kasım da arayan teknık servis benden kurulum için saat talebinde bulundu ve kurulumum 6 kasım saat 2 de tamamlandı ve sunu farkettimki smileadsl türktelekom u solladı hatta tur bindirdi öncelikle smileadsl büyük farkı 7/24 çağrı merkezi, koblosuz modem ve arkadaslar modemler den memnun kalmazsanız üçretsiz farklı bir modemle degiştiyolar
Arkadaşlar artık adsl hizmetinden türktelekomA BAĞLI DEĞİLİZ sorunlu kurulum ve sevimsiz çağrı merkezini çekmek zorundada değiliz smileadsl bu pazara büyük bir kampanyala girdi ve su anda miyonlarca abonesi oluşmuş
Bir arkadaşımız zamanında kurulum yapılmamış yazmıs öyle zannediyorumki şuan cok yoğun calısıyolar ve o arkadasım smileadsl aradığı zaman anında sorunu ortadan kalkcagını inanıyorum arkadaşlar büyüyen pazar bizim işimize geliyor smileadsl kaplosuz modem vermeseydi türktelekom modem verirmiydi AYRICA smileadsl kablosuz modem verirken türktelekom hala kablolu dandik bir modem veriyor ve son sözüm
HOŞGELDİN SMİLEADSL İYİ Kİ GELDİN
ADSL CİLERİN SANA İHTİYACI VARDI
arkadaslar ön yargılı olmayalım smileadsl hakkında her türlü sorulara ve yorumlara acığım yorumlarınızı bekliyorum
6 kasımda abone olmuşsun buraya bu mesajı 13 kasımda yazmışsınç 7 gün içinde modemin bozulduki istediğin bi modemle değiştirdiler he

milyonlarca abonesi demişsinde o da minyonlarca olacaktı galiba sen burayı cem yılmazın reklam atölyesi mi sandın arkadaşım? komiklik yapıp gitme niyetlisin galiba.

Türkiye'de savunulacak bi internet kapanyası yok! hepsi ttnet'in başının altından çıkıyor. Allah o öger telecom'u berbat etsin batsın yansın bitsin kül olsun Türk telekom'da halkın iradesine geçsin...
m4gnetic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-11-06, 22:23   #84 (permalink)
RoadKiller66
New Member

Katılım tarihi: 22.11.06
Öncelikle herkese selamlar.Öncelikle bazı yanlış anlaşılmaları düzeltmeye çalışacağım.ilk olarak modem konusundan başlayalım.4 farklı marka ile çalışmaktayız philips,inca,pikatel,u.s Robotics.Şunu söyleyebilirm markalarımız stoklarla sınırlı olduğundan herhangi bir marka sipariş alamamaktayz.Teknik servisimize gelince.Türkiyenin heryerinde anlaşmalı olduğumuz bilgisayarcılar bulunmaktadır,işini hakkıyla yapan ve YAPMAYANLAR(Modemi bırakıp giden arkadaşlar).Ama şunu söylemeliyimki hakkıyla yapmayan firmalara çok büyük yaptırımlar uygulanmaktadır.Son söz olaraktan şuan gelişme aşamasında olan bir şirketiz umduğumuzun üzerinde bir taleple karşılaştığımız için bazı aksamalar,yanlışlıklar yaşanabilir.şunu garanti edebilirz bugün bizi kötüleyenler çok deil bir kaç hafta sonra fikirlerini tamamen değiştireceklerdir.İyi akşamlar diliyorum.Sevgiler SAYGILAR..
RoadKiller66 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-11-06, 22:31   #85 (permalink)
Orachima
Cool Member

Orachima Avatar

Katılım tarihi: 24.02.05
Nereden: Ankara
Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz...

Eğer bir firmanın yetkilisi olarak konuşmakta iseniz, sanırım yazım kurallarında biraz daha dikkatli olmak zorundasınız... Yoksa kendi adıma konuşayım; markanın (zaten sarsılmış olan) imajını daha da sarsmaktan başka bir işe yaramaz dedikleriniz...

Umarım dediğiniz gibi gelişir olaylar...

Sevgi ve saygılarımla...
Orachima çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-11-06, 23:43   #86 (permalink)
burcup35
New Member

Katılım tarihi: 16.11.06
Nereden: izmir
smile çalışanı arkadaşım bana da ilk önce inca model modem geldi ama geri gönderince modemi, aradılar bende philips olmazsa iptal edin dedim 2 gün sonra philips geldi.Anlayacağın marka siparişi çok da güzel alınıyor sessiz kalmamak şartıyla.Ayrıca böyle bir kampanya başlatılıyorsa eğer böyle bir firma iyi bi altyapı planlayabilirdi,ama gördük ki altyapı sıfır.Bence siz firmayı övmeden önce bir daha düşünün.

SEVGİLER SAYGILAR
burcup35 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-11-06, 00:10   #87 (permalink)
mutimuti
V.I.Member

mutimuti Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.02.01
Nereden: Rize
bizim bi arkadaşda orda çalışıyor. eğer ipta ledecem tehtidiyle yaklaşırsanız philips modemide o beleş kulaklığıda alırısnız. ama bence uzak durun .
mutimuti çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-11-06, 00:19   #88 (permalink)
saykomatriXX
hARDWAREMANIAC

saykomatriXX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.07.02
Nereden: ANKARA
Blog Mesajları: 19
Resimler: 7
Arkadaşım öncelikle senin engin_çelikten daha aklı başında olduğuna inanıyorum. Çünkü o Tüketici hakları diye bağıranlar istediği yere başvurabilir diyerek seviyesini belli etti.

Bu kampanya ilk başladığında kampanya dahilinde gösterilen tek modem markası phillips ti. Daha sonra gazeteye verilen ilanlarda marka çeşidi ve ürün sayısı artırıldı. Eğer 4 modem sunuyorsanız (phillips, inca, pikatel ve us. robotics) insanlara seçme hakkı veriyorsunuz demektir. Seçimlik hak tanındığında ve sözleşme kurulduğu anda alıcı ben bu ( farzı misal us robotics) modelini seçiyorum dedikten sonra Borçlar kanununa göre satıcıya bu borcu yerine getirme edimi oluşur. Burda seçimlik hak siz farkına varsanızda varmasanızda alıcı lehine 4 seçenek sunularak tarafınızdan oluşturulmuştur. Alıcı kararını verdikten sonra satıcının vaad edilen marka ve özelliklerdeki ürünün sağlanmaması sonucu sözleşmeye aykırı hareket etmiş olunacaktır. Sözleşmeye aykırılığın yaptırımlarından biriside sözleşmeden dönmektir. Bu konuyu eminim Büyük Doğan holdingin çok okumuş yazmış hukuk birimi zaten düşünmüştür. Ama siz son satıcı olarak müşteri ile muhatap olduğunuzdan dolayı sizinde bilginiz dahilinde olmasında yarar var.

Sevgiler ve saygılarımla
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-11-06, 22:00   #89 (permalink)
RoadKiller66
New Member

Arkadaşlar belkide haklısınız ama şunuda söylemek istiyorum "Nedir bu philips aşkı?" yanlış anlamayın ama misal olarak creative markasını ele alalım bu firma ses sistemlerini gayet güzel yaparken ekran kartı rezildi.Bu şekilde yani her firmanın yapabildiği şey,yapamadığı şey war.. ve kanaatimce philips modemde pekde başarılı değil(Kullanılabilirlik açısından)(sadece benim kanaatim).Söylemek gerekirse ben evimde ADAM diye bir türk malı modem kullanmaktaym ve çokta memnunum.Bence kötü modem yoktur,kötü şebeke bağlantısı wardır..İyi akşamlar diliyorum..
RoadKiller66 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-11-06, 22:09   #90 (permalink)
§£ðŶا£æ
Banned user

Bilgisayarım
Nereden: Firinda izgara tavuk, rus salatasi, yaprak sarmasi, kestaneli pilav, sarap kesmezse raki, bol antep fistikli cerez ve tv...
TÜKO Ya şikayet etmek lazım
§£ðŶا£æ çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver