Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > ADSL »

Smileadsl kampanyası lütfen dikkat !!!

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında Smileadsl kampanyası lütfen dikkat !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: atleticos tarafından iletildi. ...kurulumu yaptırmışlar.İlk defa ben bu kadar uğraşmışım,Ne kadar garip bir durum değilmi?Konuyu özür dileyerek bir cümleyle ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (1) Konu araçları |  
Eski 24-12-06, 00:25   #101 (permalink)
serdarski
Cool Member

serdarski Avatar

Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: Istanbul
Re: Smileadsl kampanyası lütfen dikkat !!!

Alıntı:
atleticos tarafından iletildi. Mesajı göster
...kurulumu yaptırmışlar.İlk defa ben bu kadar uğraşmışım,Ne kadar garip bir durum değilmi?Konuyu özür dileyerek bir cümleyle kapatmak istiyorum ''Biz eşşek olduğumuz sürece semer vuran çok olur''. Ha bu arada Aralık ayından sonra modem değişirse size haber veririm,hiç zannetmiyorumya....Sağlıcakla kalın....
Olayın benzeri benim başıma geldi.Beşiktaş'ta postanenin önüne bir şirket masa açmış adsl başvurusu alıyordu. cep telefon numaramı verdimki her an her yerden bana ulaşabilsinler. 3 iş günü içinde de gelip ÜCRETSİZ kuracaklarını söylediler. Ardından gidip hemen yeni bilgisayar modem vs. aldım. Ve beklemeye başladım. 3. gün akşama doğru başvuruyu alan şirketi aradım ve aldığım cevap şöyle "adsl hattınız açılmış, yanlız verdiğiniz telefon numarasını aradık size ulaşamadık. İsterseniz ..... ytl servis ücreti karşılığında adsl hattınızı kurarız." dediler. Biraz itiraz edince "Tamam yarın gelip ücretsiz kuracağız" dediler. 2. günde verdiğim telefon cep telefonum olmasına rağmen "Verdiğiniz telefona ulaşamadık." cevabını verip servis ücreti istediler. İşe uyanınca direk 4440375 numarayı arayıp yardım istedim. Sağolsunlar telefonda ücretsiz yardım ettiler.
serdarski çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-12-06, 01:35   #102 (permalink)
muradtanak
Cool Member

muradtanak Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.04.05
Nereden: İstanbul

Arkadaşlar kendinizi büyük holdinglerin gazabından koruyun, servis ve destek alabileceğiniz daha ufak şirketlerle çalışmayı tercih edin, bende eski bir doğan holding çalışanı olduğumu söyleyerek, size bu öğütleri verme gereği hissediyorum, şirketler holding haline geldiğinde artık para herşeyin önüne geçiverir. Sahipsiz ve umarsız kuruluşlar haline geçerler, tabiki işini doğru yapanlar vardır, tabikide genel gidişat bu.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-02-07, 15:47   #103 (permalink)
hedehödö
New Member

Katılım tarihi: 15.02.07

Merhabalar,
kampanya halen devam ediyor ve ben de müracat etmek üzereydim. son durum nedir? modem değişti mi?
hedehödö çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-02-07, 13:12   #104 (permalink)
escobar
hARDWAREMANIAC

escobar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.03.06
Nereden: Ankara
Resimler: 13

şu anda bir yakınıma alıyoruz. Philips marka modem garantisi verdiler. bakalım sonuç ne olacak
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-04-07, 10:22   #105 (permalink)
ZEBESKA1977
New Member

Katılım tarihi: 13.04.07
Nereden: istanbul

SELAM BENDE GARANTİ BANKASI REKLAMINDA GÖRDÜM ADSL KAMPANYASINI.BAŞINA GELENLERİ OKUDUKTAN SONRA ARADIM SORDUM PHİLİPS MARKAMI MODEM DİYE EVET DEDİLER .SENİN BAŞINA GERCEKTEN BÖYLE BİRŞEY GELDİMİ ?GELDİYSE SMİLE NUMARAN VARSA YAZARSAN ARAŞTIRIP GARANTİ BANKASINA SUNARIZ VE MÜŞTERİLERİ YANLIŞ YÖNLERDİRMESİNİN HESABINI SORARIZ.DİGER İNSANLARIN KANDIRILMASINI ÖNLERİZ.TEŞEKKURLER
ZEBESKA1977 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-04-07, 13:56   #106 (permalink)
bur4k
V.I.Member

bur4k Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.12.06
Nereden: ayfon
Blog Mesajları: 4
Resimler: 22

arkadaslar geçmiş olsun basınızdan geçmiş ama bu dönemde babana bile güvenme lafı var o doğru babam beni çoğu kez kazıkladı artık ona güvenmiyorum ve pc mi götürmesin diye zincir ve asma kilit kulllanmayı düşünüyorum.bu ciddi hiç sakam yok sizin basından geçenlerden bizim gibi cocukların(yasal olarak) ve gençlerin(daha aşağısını kabul etmediğimiz) ders almasını sağladığınız için TEŞEKKÜRLER

bur4k çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-04-07, 17:57   #107 (permalink)
muppet
New Member

Katılım tarihi: 09.06.06

ben bu ayın 17 sinde aradım smileadsl yi formaliteleri hallettik ve bugün itibariyle (21,04,2007) söyledikleri filips marka kablosuz modemi güvenlik paketini verdiler,yani varsa bi kampanya ve makulsa şartlar herkes başvurur buda bağlantı işlemini uzatır haliyle,bakalım bağladılar ama başka bi sıkıntı cıkarmasalar bari
muppet çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-04-07, 21:43   #108 (permalink)
m4gnetic
Moderator

m4gnetic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: Herakliyüs
Blog Mesajları: 3
Resimler: 24

arkadaşlar hiçbir firmayı kötülemek istemem ama smile adsl aktivasyon ücretini 29 yerine 9 ytl alıyor abonelik taahhüdü yapmıyor ve şu anda 4 milyon $ zarardalar. Sonunda bi yerden patlar bu. sormak istedikleriniz varsa pm atabilir yada msn ekleyebilirsiniz m4gnetic@hotmail.com . superonline'da kablosuz modem veriyor. aklınızda olsun.

saygılar...
m4gnetic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-04-07, 00:55   #109 (permalink)
DontHurtMe
Power Member

DontHurtMe Avatar

Katılım tarihi: 27.11.06
Nereden: i mi kalmış... Rüyaların batıp dünyaların yıkıldığı hülyalardaydım onlar da sessizliğe terk oluna dek...
Resimler: 9

Alıntı:
m4gnetic tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar hiçbir firmayı kötülemek istemem ama smile adsl aktivasyon ücretini 29 yerine 9 ytl alıyor abonelik taahhüdü yapmıyor ve şu anda 4 milyon $ zarardalar. Sonunda bi yerden patlar bu. sormak istedikleriniz varsa özel mesaj atabilir yada msn ekleyebilirsiniz m4gnetic@hotmail.com . superonline'da kablosuz modem veriyor. aklınızda olsun.

saygılar...
İmar bankası ayağına yatcaklar...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-05-07, 10:30   #110 (permalink)
escobar
hARDWAREMANIAC

escobar Avatar

Bilgisayarım

peki Fatih hocam, smile'da 1024 9 GB kotalı olan paket, modem falan istemezsen 34 YTL, telekom'da 46 YTL, o da 24 ay süreli abone olursan o da. bir de şu 299 YTL'ye LCD monitörlü internet bilgisayarı kampanyası var. (kardeşim msn, e-mail için falan kullanır) özelliklerini daha öğrenmedim. sonuçta bayağı cazip görünüyor kampanya
escobar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-05-07, 12:43   #111 (permalink)
m4gnetic
Moderator

m4gnetic Avatar

Bilgisayarım

o 34 değil 44 ytl bu bir. ikincisi ise internet vilgisayarı alacağına harbi bilgisayar al 199$'a ? oyunda oynanr bunda "gerçek pc" dedim ya zaten doğan holding şimdi zarar ediyor. 1 yıl taahhüt yaptıktan sonra fiyatını artırmayacağını biliyo musun?
m4gnetic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-05-07, 14:39   #112 (permalink)
escobar
hARDWAREMANIAC

escobar Avatar

Bilgisayarım

en alta bak modemsiz kampanya aktivasyon 9 YTL kampanyalı tarife aylık 34 YTL yazıyor

Edit: Şimdi sordum da ilk 6 ay o fiyatmış sonra 44 YTL 2 yıldan önce abonelik iptalinde de yararlandığın indirimi geri ödemen gerekiyormuş. ortalama 41,5 YTL'ye geliyor şu durumda bilgisayar'ı da gene de sordum tahmin etmiştim ama emin oldum şimdi. internet bilgisayarı içine yükleme yapılamayan zımbırtılardan

Smile

En son escobar tarafından düzenlendi: 04-05-07 saat 14:49
escobar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-05-07, 23:52   #113 (permalink)
m4gnetic
Moderator

m4gnetic Avatar

Bilgisayarım

arkadaşlar dün bir smile bayisi ile görüştüm. abonelik taahhüdü diye bas bas bağırarak reklam yapıyorlar fakat bayi kendisi söyledi bana 24 ay'dan önce abonelik iptal edilirse modem bedeli ve hediye edilen bağlantı ücreti yada 2 aylık kullanım ücretini tahsil ediyorlarmış.
peki bu nasıl bir uygulamadır? yalan ve yanlış bilgilendiren bir reklam değil mi sizce?
m4gnetic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-07, 00:13   #114 (permalink)
kalpazan
hARDWAREMANIAC

kalpazan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.07.06
Nereden: İzMiT
Blog Mesajları: 2
Resimler: 9

Alıntı:
m4gnetic tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar dün bir smile bayisi ile görüştüm. abonelik taahhüdü diye bas bas bağırarak reklam yapıyorlar fakat bayi kendisi söyledi bana 24 ay'dan önce abonelik iptal edilirse modem bedeli ve hediye edilen bağlantı ücreti yada 2 aylık kullanım ücretini tahsil ediyorlarmış.
peki bu nasıl bir uygulamadır? yalan ve yanlış bilgilendiren bir reklam değil mi sizce?
aynısını TT de yapıyor

KARACA-TİSAŞ
kalpazan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver