Alıntı:
atleticos tarafından iletildi.
...kurulumu yaptırmışlar.İlk defa ben bu kadar uğraşmışım,Ne kadar garip bir durum değilmi?Konuyu özür dileyerek bir cümleyle kapatmak istiyorum ''Biz eşşek olduğumuz sürece semer vuran çok olur''. Ha bu arada Aralık ayından sonra modem değişirse size haber veririm,hiç zannetmiyorumya....Sağlıcakla kalın.... |
Olayın benzeri benim başıma geldi.Beşiktaş'ta postanenin önüne bir şirket masa açmış adsl başvurusu alıyordu. cep telefon numaramı verdimki her an her yerden bana ulaşabilsinler. 3 iş günü içinde de gelip ÜCRETSİZ kuracaklarını söylediler. Ardından gidip hemen yeni bilgisayar modem vs. aldım. Ve beklemeye başladım. 3. gün akşama doğru başvuruyu alan şirketi aradım ve aldığım cevap şöyle "adsl hattınız açılmış, yanlız verdiğiniz telefon numarasını aradık size ulaşamadık. İsterseniz ..... ytl servis ücreti karşılığında adsl hattınızı kurarız." dediler. Biraz itiraz edince "Tamam yarın gelip ücretsiz kuracağız" dediler. 2. günde verdiğim telefon cep telefonum olmasına rağmen "Verdiğiniz telefona ulaşamadık." cevabını verip servis ücreti istediler. İşe uyanınca direk 4440375 numarayı arayıp yardım istedim. Sağolsunlar telefonda ücretsiz yardım ettiler.