Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > ADSL »

Smileadsl kampanyası lütfen dikkat !!!

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında Smileadsl kampanyası lütfen dikkat !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaslar smileadsl kampanyasından faydalanacaklar lütfen benim başıma gelenden sonra birkez daha düşünsünler.Yaklaşık 10 gün önce gazetelerde smileadsl kampanyasını gördüm.Kampanyada 1 ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (1) Konu araçları |  
Eski 07-11-06, 22:39   1 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)
atleticos
Rookie Member

Katılım tarihi: 27.03.05
Nereden: istanbul
Smileadsl kampanyası lütfen dikkat !!!

Arkadaslar smileadsl kampanyasından faydalanacaklar lütfen benim başıma gelenden sonra birkez daha düşünsünler.Yaklaşık 10 gün önce gazetelerde smileadsl kampanyasını gördüm.Kampanyada 1 yıl smileadsl ye üye olanlara Philips Sna 6500 Wireless modem +Philips Shm 3300 mikrofonlu kulaklık +Philips Spc200nc webcam +Skype den 30 dk ücretsiz görüşme verildiği yazıyordu.Ücretde ilk seferde 59 YTL aktivasyon ücreti +her ay 29 YTL aylık ücretdi yani türktelekomun ücretleriyle aynı.Bende evimden sonra işyerimede bir adsl bağlantısı yaptırayım dedim ve verilen hediyelerinde cazip olması dolayısıyla bu kampanyayı tercih ettim.Kampanya hattını aradım ve bu hediyeleri tekrar teyit ettirdim.Evet beyefendi bu hediyeleri veriyoruz ve hepsini teknik servis geliyor ve yerinizde kullanıma açıyor dendi.Kredi kartımdan anında 59 YTL aktivasyon ücreti tahsil edildi ve beklemeye basladım.Ve büyük gün geldi,bugün teknik servis aradı ve kurulum için randevulaştık ,2 saat sonra bir arkadas elinde Çin malı Pikatel marka wireless modemle çıkageldi.''Arkadasım bu ne dedim? '' bana ''Modeem'' dedi.''Nasıl yani dedim?'' abi bize gönderilen modemlerin hepsi bundan dedi.Nerde dedim benim Philips marka wirelss modemim,mikrofonlu kulaklığım ve webcamım ,oda bana bize ne gönderilirse biz onu getiriyoruz dedi.Tabi hemen Smileadsl yi aradım ve yaklaşık 35-40 dk bekletildikten sonra karşıma çıkan hanımefendi bana demezmi Philips ürünleri stoklarımızda kalmamış o yüzden Pikatel gönderdik hem bu modem Philips den çok daha iyi bir modem.Tabi bu cevabı alınca basımdan aşağı kaynar sular döküldü.Hemen üyeliğimi iptal edin ve 59YTL aktivasyon ücretini k.kartıma geri ödeyin dedim,hanımefendi beni 2-3 dk beklettikten sonra beyefendi Philips modem siparişini verdik ve Aralık ayından sonra isteyen üyelerin Pikatel modemini Philips le değiştireceklerini söylediler,tabi bunada inanmadığımı ve onlara güvenimin kalmadığını belirtince bana ordan daha yetkili bir müdürü bağladılar,neyse ben yinede ikna olmamama rağmen lanet olsun deyip durumu kabullendim.Şimdi arkadaşlar smileadsl bir Doğan Holding kuruluşu olduğu için ben her halde bir yanlış yapmazlar deyip bu kampanyaya katılmıştım,ama bu yapılandan sonra kimseye güvenilmeyeceğini bir kez daha öğrenmiş oldum.Smileadsl kampanyasına katılmayı düşünen arkadaslar lütfen bu yapılandan sonra tekrar düşünsünler.Ayrıca belirtmek istediğim bir konuda kuruluma gelen teknik servis arkadas;abi 3-4 gündür bu marka modemlerden gidip takıyoruz ve herkes aaa philips olmayacakmıydı deyip,yok bu modemi gönderdiler deyince peki o zaman diyerek kurulumu yaptırmışlar.İlk defa ben bu kadar uğraşmışım,Ne kadar garip bir durum değilmi?Konuyu özür dileyerek bir cümleyle kapatmak istiyorum ''Biz eşşek olduğumuz sürece semer vuran çok olur''. Ha bu arada Aralık ayından sonra modem değişirse size haber veririm,hiç zannetmiyorumya....Sağlıcakla kalın....
atleticos çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-11-06, 22:43   #2 (permalink)
lulali
HM Haber Editörü

lulali Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.12.03
Nereden: İstanbul
Resimler: 5
Peki Philips Shm 3300 mikrofonlu kulaklık +Philips Spc200nc webcam ne oldu onları verdiler mi?
Eski 07-11-06, 22:46   #3 (permalink)
atleticos
Rookie Member

Nerdee sadece skype 30 dk.ücretsiz konusma.
atleticos çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-11-06, 22:46   #4 (permalink)
Girdap
V.I.Member

Girdap Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.02.06
Nereden: Talatpaşa
evt bende philips marka modem olduğunu duymuştum. benimde nişanlım başvuruda bulundu smile adsl'e bakalım bize ne gelecek modem eminimki philips gelmeyecek. Ama işte modem parasından kurtuluyoruz bakalım ne olacak sonuç.
Eski 07-11-06, 22:49   #5 (permalink)
atleticos
Rookie Member

Bencede philips gelmesi zor.Eğer gelince burdan bilgi verirsen sevinirim.Ayrıca itiraz edin biraz sesimizi çıkaralım yaw.
atleticos çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-11-06, 22:57   #6 (permalink)
equnix
V.I.Member

equnix Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.06.05
Üstad bana kızma ama ben senin yerinde olsam direk iptal ettirir. Paramı geri alır ve bu firmayı tüketici haklarına şikayet ederdim. Bu nasıl bir rezilliktir. Sen gibi başkalarıda demekki kaderine razı oluyor ve bu gibi firmalar tonla para götürüyorlar.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-11-06, 23:02   #7 (permalink)
atleticos
Rookie Member

Alıntı:
equnix tarafından iletildi. Mesajı göster
Üstad bana kızma ama ben senin yerinde olsam direk iptal ettirir. Paramı geri alır ve bu firmayı tüketici haklarına şikayet ederdim. Bu nasıl bir rezilliktir. Sen gibi başkalarıda demekki kaderine razı oluyor ve bu gibi firmalar tonla para götürüyorlar.
Arkadasım kesinlikle haklısın ama benim işyerimde kullandığım telefon hattı baskasını adına ve bu hattı ben 10 senedir falan kullanıyorum,yani türktelekoma adsl için basvuru yapamıyorum bu hat üzerinden, baska bir hat almakda istemiyorum o yüzden durumu kabullendim.Eğer böyle bir durumum olmasaydı kesinlikle ama kesinlikle iptal ettirirdim...Benim bu yazıyı yazmamın tek sebebi bu kampanyadan yararlanmak isteyen arkadasları uyarmak istemem...

En son atleticos tarafından düzenlendi: 07-11-06 saat 23:04 Sebep: Ekleme
atleticos çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-11-06, 23:07   #8 (permalink)
equnix
V.I.Member

equnix Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.06.05
benden burada bulunan diğer insanlara tavisye eğer yeni çıkan bir hizmeti alacaksanız önce internette sikayetimvar.com gibi sitelere bir bakın. Ayrıca bunun haricinde superonline gibi bu işe yıllarını vermiş firmalar var ve başkalarıda tabi. Geçmiş olsun.
equnix çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-11-06, 23:09   #9 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC

muratyayla Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.03.06
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
bu gibi durumlarda mağdur olmamak için yazılı anlaşma yapın her zaman bunlar bunlar bu marka diye bu fiyat diye yoksa uğraştığınız yanınıza kar kalır milletimizin çoğu aman boşver diyor firmalarda buna alışmış ona göre hareket ediyor size tavsiyem yazılı olarak modeminizin değiştirileceğine dair bir yazılı evrak alın ilerde başınız ağrımasın geçmiş olsun
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-11-06, 23:25   #10 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.01.04
Alıntı:
atleticos tarafından iletildi. Mesajı göster
Ayrıca belirtmek istediğim bir konuda kuruluma gelen teknik servis arkadas;abi 3-4 gündür bu marka modemlerden gidip takıyoruz ve herkes aaa philips olmayacakmıydı deyip,yok bu modemi gönderdiler deyince peki o zaman diyerek kurulumu yaptırmışlar.
İşte en acı durumda bu.
Maalesef Türkiyemizde insanlarımızın hali bu, önlerine ne koyarsan tamam diyorlar, hatta onlara başka şeyler daha önce söz verilmiş olsa bile.
Olur mu yahu bu kadarı da diyorsunuz, insanlarımız bu kadar mı aciz. Evet işte bir örnek "gerçekten acizler".
Bunun gibi yüzlerce olay duyuyoruz, sonra birşeyler değişecek diye başkalarından umut belkiyoruz. Çünkü başkaları olmaz ise bizlerin birşey yapacağı yok.
Eski 07-11-06, 23:32   #11 (permalink)
dbaggio
hARDWAREMANIAC

dbaggio Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.07.04
Nereden: LOST
Blog Mesajları: 3
Resimler: 28
en sinir oldugum ola bu iste ya.keske kabul etmesydiniz...

d8a6610
Alıntı:
samyazah tarafından iletildi. Mesajı göster
"hepimiz dbaggio'yuz"
dbaggio çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-11-06, 23:33   #12 (permalink)
atleticos
Rookie Member

Alıntı:
TeknO tarafından iletildi. Mesajı göster
İşte en acı durumda bu.
Maalesef Türkiyemizde insanlarımızın hali bu, önlerine ne koyarsan tamam diyorlar, hatta onlara başka şeyler daha önce söz verilmiş olsa bile.
Olur mu yahu bu kadarı da diyorsunuz, insanlarımız bu kadar mı aciz. Evet işte bir örnek "gerçekten acizler".
Bunun gibi yüzlerce olay duyuyoruz, sonra birşeyler değişecek diye başkalarından umut belkiyoruz. Çünkü başkaları olmaz ise bizlerin birşey yapacağı yok.
Kesinlikle haklısın Tekno.Firmalar diyorlarki; burası Türkiye ne vaat edersek edelim müşteriyi kapalım daha sonra nasıl olsa 100 kişiden 3-5 tanesi itiraz ederse onlarıda iptal eder yada ikna ederiz deyip parayı götürüyorlar,95 tanesinin sesi çıkmayınca...
atleticos çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-11-06, 23:37   #13 (permalink)
atleticos
Rookie Member

Angry

Alıntı:
dbaggio tarafından iletildi. Mesajı göster
en sinir oldugum ola bu iste ya.keske kabul etmesydiniz...
Haklısınız ama 8.postta belirttiğim sebepten dolayı durumu kabullendim maalesef.
atleticos çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-11-06, 23:40   #14 (permalink)
TAY-LAN
Moderator

TAY-LAN Avatar

Katılım tarihi: 24.12.02
Nereden: ankara
vala benım arkadas adsl kurduracını soledı.sonra phılıpsten bahsettı.ben ona dırek sunu soledm
-"nie bedava versınler ki"
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-11-06, 23:46   #15 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.01.04
Kimse kusura bakmasın ama bunun adı "kazıklamak" ya da müşterilerini "koyun sürüsü" gibi gören yaygın bir ticaret yapma biçimi.
TeknO çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver