Smileadsl kampanyası lütfen dikkat !!! Arkadaslar smileadsl kampanyasından faydalanacaklar lütfen benim başıma gelenden sonra birkez daha düşünsünler.Yaklaşık 10 gün önce gazetelerde smileadsl kampanyasını gördüm.Kampanyada 1 yıl smileadsl ye üye olanlara Philips Sna 6500 Wireless modem +Philips Shm 3300 mikrofonlu kulaklık +Philips Spc200nc webcam +Skype den 30 dk ücretsiz görüşme verildiği yazıyordu.Ücretde ilk seferde 59 YTL aktivasyon ücreti +her ay 29 YTL aylık ücretdi yani türktelekomun ücretleriyle aynı.Bende evimden sonra işyerimede bir adsl bağlantısı yaptırayım dedim ve verilen hediyelerinde cazip olması dolayısıyla bu kampanyayı tercih ettim.Kampanya hattını aradım ve bu hediyeleri tekrar teyit ettirdim.Evet beyefendi bu hediyeleri veriyoruz ve hepsini teknik servis geliyor ve yerinizde kullanıma açıyor dendi.Kredi kartımdan anında 59 YTL aktivasyon ücreti tahsil edildi ve beklemeye basladım.Ve büyük gün geldi,bugün teknik servis aradı ve kurulum için randevulaştık ,2 saat sonra bir arkadas elinde Çin malı Pikatel marka wireless modemle çıkageldi.''Arkadasım bu ne dedim? '' bana ''Modeem'' dedi.''Nasıl yani dedim?'' abi bize gönderilen modemlerin hepsi bundan dedi.Nerde dedim benim Philips marka wirelss modemim,mikrofonlu kulaklığım ve webcamım ,oda bana bize ne gönderilirse biz onu getiriyoruz dedi.Tabi hemen Smileadsl yi aradım ve yaklaşık 35-40 dk bekletildikten sonra karşıma çıkan hanımefendi bana demezmi Philips ürünleri stoklarımızda kalmamış o yüzden Pikatel gönderdik hem bu modem Philips den çok daha iyi bir modem.Tabi bu cevabı alınca basımdan aşağı kaynar sular döküldü.Hemen üyeliğimi iptal edin ve 59YTL aktivasyon ücretini k.kartıma geri ödeyin dedim,hanımefendi beni 2-3 dk beklettikten sonra beyefendi Philips modem siparişini verdik ve Aralık ayından sonra isteyen üyelerin Pikatel modemini Philips le değiştireceklerini söylediler,tabi bunada inanmadığımı ve onlara güvenimin kalmadığını belirtince bana ordan daha yetkili bir müdürü bağladılar,neyse ben yinede ikna olmamama rağmen lanet olsun deyip durumu kabullendim.Şimdi arkadaşlar smileadsl bir Doğan Holding kuruluşu olduğu için ben her halde bir yanlış yapmazlar deyip bu kampanyaya katılmıştım,ama bu yapılandan sonra kimseye güvenilmeyeceğini bir kez daha öğrenmiş oldum.Smileadsl kampanyasına katılmayı düşünen arkadaslar lütfen bu yapılandan sonra tekrar düşünsünler.Ayrıca belirtmek istediğim bir konuda kuruluma gelen teknik servis arkadas;abi 3-4 gündür bu marka modemlerden gidip takıyoruz ve herkes aaa philips olmayacakmıydı deyip,yok bu modemi gönderdiler deyince peki o zaman diyerek kurulumu yaptırmışlar.İlk defa ben bu kadar uğraşmışım,Ne kadar garip bir durum değilmi?Konuyu özür dileyerek bir cümleyle kapatmak istiyorum ''Biz eşşek olduğumuz sürece semer vuran çok olur''. Ha bu arada Aralık ayından sonra modem değişirse size haber veririm,hiç zannetmiyorumya....Sağlıcakla kalın.... |