Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > ADSL »

Soygun Başladı

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında Soygun Başladı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "evet merakla beklediğim fatura geldi 1024kbs 3Gb kotalı ADSL tarifeme 57 YTL geldi benim anlamadığım nasıl kotayı aştım çok dikkat ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 24-08-06, 02:25   #1 (permalink)
charles
Senior Member

charles Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.02.05
Soygun Başladı

evet merakla beklediğim fatura geldi 1024kbs 3Gb kotalı ADSL tarifeme 57 YTL geldi benim anlamadığım nasıl kotayı aştım çok dikkat ediyorum download yapmıyorum akşamları 5,6 saat internete bağlı kalıyorum arada kullandığım güvenlik yazılımlarını günceliyorum yaptığım bu sadece nasıl iş bu yahu limit nasıl doluyor nedir bu soygun değilmi bu arkadaşlar 57 YTL bu ücreti nasıl isterler ayıp kardeşim bu yaptıkları para kolay kazanılmıyor lanet olsun başka bir sey diyemiyorum Lanet....
Eski 24-08-06, 02:31   #2 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
benimde aynısı, 512 ile her ay 29 ytl öderken 1024 ile 60ytl oldu .
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 02:45   #3 (permalink)
HaLiM
Silver Member

HaLiM Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.09.04
Nereden: Kadıköy
Diyelim bilgisayarınıza bir trojan bulaştı, sizden habersiz birşeyler indiriyor netten. Hızınız arttığı için limitiniz daha çabuk dolacaktır. Bu sadece küçük bir ihtimal olsa da mümkün.

TT kota aşımından voleyi vuracak gibi. Sınırsız internet istiyoruz tüm dünya gibi !
HaLiM çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 03:02   #4 (permalink)
charles
Senior Member

charles Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
HaLiM tarafından iletildi. Mesajı göster
Diyelim bilgisayarınıza bir trojan bulaştı, sizden habersiz birşeyler indiriyor netten. Hızınız arttığı için limitiniz daha çabuk dolacaktır. Bu sadece küçük bir ihtimal olsa da mümkün.

!
Elbete mümkündür ama ben biraz güvenlik hususunda takıtılı biriyim McAfee internet Security (Virus Sacan+Firewall+Spam Killer) +Ewido anti spywaer+AD Awer Se Personal+HijackThis sistemimde bunlar var %100 koruma elbete mümkün değil ama sanmıyorum sistemde trojan olduğunu
charles çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 03:06   #5 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
HaLiM tarafından iletildi. Mesajı göster

TT kota aşımından voleyi vuracak gibi. Sınırsız internet istiyoruz tüm dünya gibi !
yok aga kaspersky vs vs kurulu herbişey onunla alakası yok, ben anlam vermeye uğraşmıyorum artık zaten telekom bu ne yapsa yeridir.
GaNDHi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 04:28   #6 (permalink)
salpyilmaz
Rookie Member

salpyilmaz Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.10.05
Nereden: Bursa
her ay 49dan fazla fatura gelecekse siz de 256 limitsize geçin, bizler gibi ayda 50 GB indirin...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 04:30   #7 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
gelde bunu evdekilere anlat izah ediyosun: cevap- yok dengeleyin kendinizi geçmeyin kotayı.(nokta)
GaNDHi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 04:38   #8 (permalink)
salpyilmaz
Rookie Member

salpyilmaz Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.10.05
Nereden: Bursa
fazla para vermek hoşlarına gidiyorsa yapabieceğin bir şey yok sanırım
salpyilmaz çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 04:40   #9 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
evet ne yazıkki.
GaNDHi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-08-06, 14:07   #10 (permalink)
Revlis
Cool Member

Revlis Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.06.02
Nereden: Antalya
1 ay sonra belki mahsup olarak düşer ler.
Ya da evde çocuk vs varsa belki 146 yı normal telefondan çevirmiştir masal müzik diye ?.. tamam saçma...
Revlis çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-08-06, 15:08   #11 (permalink)
x-vipen
V.I.Member

x-vipen Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.08.05
Nereden: ankara
Blog Mesajları: 3
Resimler: 23
arkadaşlar aynı olay bendede var benim yaptığım tek bir şey formada zaman geçirmelk ve msn hiçbir dowland filan kesimnlikle vede akşamlar 8 den 12 ye kadr netdeyim 5.269 olmuş böyle bir şey varmı yaw
gündüz kesinlikle kimse bağlanmıyor sıfır dowland
bu işde bir iş var
x-vipen çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-08-06, 15:42   #12 (permalink)
mespage
V.I.Member

mespage Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.06.04
Nereden: TÜVASAŞ/ADAPAZARI
arkadaşlar adsl kota sayfasını hergün kontrol ederseniz faydanıza olur.
"Şeytan kulağına kurşun" bu aralar sayfa sorunsuz açılıyo ya da bana denk geliyo. tt yi zengin etmenin bi alemi yok netlimiter vb program kullanıp ordan da takip edebilirsiniz kota durumunuzu.

29 beklerken 50-60 ytl fatura korkunç bişey
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-08-06, 17:59   #13 (permalink)
Revlis
Cool Member

Revlis Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.06.02
Nereden: Antalya
Alıntı:
mespage tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar adsl kota sayfasını hergün kontrol ederseniz faydanıza olur.
"Şeytan kulağına kurşun" bu aralar sayfa sorunsuz açılıyo ya da bana denk geld"]iy[/color]o.
Son zamanlarda çabuk açılıyor çünkü anti bot sistemi kurdular bir çok kullanıcı kota okuma programı kullanıyordu bu programlarda sürekli bilgi çektiklerinden bir yüklenme durumu vardı -ki ne kadar kötü sunucuları olduğunu gösterir.
Revlis çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-08-06, 18:06   #14 (permalink)
charles
Senior Member

charles Avatar

Bilgisayarım
Kota limitlerinin artırılması gerekli... abicim Limitli ADSL kullanıyoruz yaa olacak iş değil yaaa çıldırıyorum
charles çevrim dışı