Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında ttnet borç sorgulama sites var mı? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar ttnet abonelerinin adsl borcunun olup olmadığını öğrenebildiği bir site var mı ttnetin sitesinden baktım böyle bir şey görmedim... acaba ..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaşlar ttnet abonelerinin adsl borcunun olup olmadığını öğrenebildiği bir site var mı ttnetin sitesinden baktım böyle bir şey görmedim... acaba başka bir sitede var mı link atabilirmisinizz...
adsl teknik servis bundanda deneyin.sayfayı açınca önünüze çıkan arıza,borç yazan kutuya tıkladığınızda borç sayfası açılıyor.
bizim 25 ytl borç varmış.telefon faturası heralde.
__________________ Mehmed im sevinin başlar yüksekte,Ölsekte sevinin eve dönsekte,
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte,Yarın elbet bizim elbet bizimdir,
Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir.
FİKİRLERİYLE VE ŞİİRLERİYLE ÜSTAD NECİP FAZIL KISAKÜREK