Bu sayfada İnternet kategorisindeki ADSL forumunda TTNET 'in Yeni Kampanyası Hakkında Bilgilendirme. başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaslar Turk Telekom, Ayda 49.90 'a 15 GB'a kadar 8 Mbit 15 GB'dan sonra Hızı 512 / 512 'ye düşen ...
Arkadaslar Turk Telekom, Ayda 49.90 'a 15 GB'a kadar 8 Mbit 15 GB'dan sonra Hızı 512 / 512 'ye düşen bir Yeni bir tarife çıkarttı. 4 GB Limitli 1024 / 256 Kullanan arkadaslara Şiddetle Bu paketi tavsiye ediyorum. Internetiniz ve Download hızınız inanilmaz bir boyuta yükseliyor. İşte Cumartesi günü saat: 19.00 'da Microsoftun sitesinden deneme amaçlı indirdiğim Windows Xp Service Pack 3 Paketinin Download hızı.
Ortalama 7-8 dk içerisinde 316 MB Download imkani sizleri bekliyor.
Ynt: TTNET 'in Yeni Kampanyası Hakkında Bilgilendirme.
evet zaten 4 gb limitli kullanan arkadaslara ilaç gibi gelecektir. 4 gb nerede 15 gb 8 mbit nerede. bu tarifeye geceli 1 aydan fazla oldu ama paylasmak istedim, bilmeyenler olabilir diye.
X-ray tarafından iletildi.
Arkadaslar Turk Telekom, Ayda 49.90 'a 15 GB'a kadar 8 Mbit 15 GB'dan sonra Hızı 512 / 512 'ye düşen bir Yeni bir tarife çıkarttı.
Tarifeli çıkalı çok oldu. Ayrıca 8Mbit değil, 8Mbit'e kadar. Yani 8Mbit garanti değil. Benim bulunduğum yerde geçenler var, 8Mbit hızı olan yok hiç. 3-4Mbit'lerde dolaşıyor.
Indra tarafından iletildi.
Tarifeli çıkalı çok oldu. Ayrıca 8Mbit değil, 8Mbit'e kadar. Yani 8Mbit garanti değil. Benim bulunduğum yerde geçenler var, 8Mbit hızı olan yok hiç. 3-4Mbit'lerde dolaşıyor.
Ben o yönde şanslıyım galiba.. Santral bana 300 metre.. kısacası sonuna kadar sömürüyorum... İndirme hızım 900 ila 1100 kbps arasında değişiyor..
Bu tarife santrale yakın olanlar için çok iyi..
Event bulundukları Santral'in Desteklediği Maximum hız ne ise o kdr. Ama telekom altyapısında çalışmalar sürekli devam ediyor ve yakında bu hızı sağlayamayan santral kalmayacak. ßunun bilgisini TTNET Musteri Hizmetlerinden aldım.
•Quad• tarafından iletildi.
4gb kotalılar 20-30 ytl ücret veriyolar 8mb e geçmek yerine 1mb sınırsız daha mantıklı bence
Dostum, 30 TL Ucret Oduyorlar ve 4 GB 'lik paketi 1024x256 ile kullanıyorlar kotayı geçtikleri her MB için extra para ödüyorlar, bu pakete nazaran 15 Gb 'i 8 mbite kadar hızla kullanıp Sonrasındaki kullanımları 512 / 512 kullanmak daha mantıklı degil mi ? Ayrıca bazı arakdaslar durumu anlamamışlar bu pakette download limitli degil 15 GB downloaddan sonra 8 MBIT hızınız 512/512 'ye düşüyor, yani kota limitiniz yok, 15 gb 'dan sonra hiziniz düsüyor 512 / 512 'ye.
4 GB Paketi 1 mbit ile kullanıp ustune kullandığınıza para ödüyorsunuz, bunda fiyat sabit download limiti yok 15 'gb 'da Santralinizin desteklediği ölcüde hızınız 8 MBIT 'e kadar yüksek olabiliyor..
santral'e yakınlığımdan da dolayı olsa gerek 900'ün altına düşmüyorum ama benim rızamla değil telefonda hayır dediğim halde beni bu tarifeye geçirmişler, sanırım babam geçirmiş olabilir bu tarifeye. download hızı olarak çok tatmin edici ama 16gb kota olması sinir bozucu. bitiyor hemen.
madyb tarafından iletildi.
santral'e yakınlığımdan da dolayı olsa gerek 900'ün altına düşmüyorum ama benim rızamla değil telefonda hayır dediğim halde beni bu tarifeye geçirmişler, sanırım babam geçirmiş olabilir bu tarifeye. download hızı olarak çok tatmin edici ama 16gb kota olması sinir bozucu. bitiyor hemen.
Hız deli olunca indirdikce indiresi geliyor insan :d bu yüzden özenli download yapmayı tercih etmemiz lazim :d