Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > ADSL »

TTnetde Bilgisiz İnsanlar Çalışıyor.

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında TTnetde Bilgisiz İnsanlar Çalışıyor. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Temmuzun sonlarına doğru ağustos için sınırsıza geçtim gittim başvurdum oldu kota sıfırlanınca sınırsıza geçeceksiniz dediler tamam dedim ay başı olunca ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 09-08-08, 01:43   #1 (permalink)
Börtü
Member

Börtü Avatar

Katılım tarihi: 07.08.08
Nereden: İstanbul
onthe fire TTnetde Bilgisiz İnsanlar Çalışıyor.

Temmuzun sonlarına doğru ağustos için sınırsıza geçtim gittim başvurdum oldu kota sıfırlanınca sınırsıza geçeceksiniz dediler tamam dedim ay başı olunca telefondan aradım ordaki artık ne diyeceğimi şaşırdım bir mal bilgileri sorduktan sonra böyle bir hesap yok yapmamışsınız diyor yaptım diyorum yok diyor gittim TTnet bayiine sınırsıza geçmiş boşu boşuna yürüttürdüler bu telefon başına koydukları insanlar hiçbirşeyi bilmemek ve bizi yanıltmaktan başka bir işte yaramıyor.
Börtü çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-08-08, 16:44   #2 (permalink)
semender
V.I.Member

semender Avatar

Katılım tarihi: 03.09.05
Nereden: İstanbul/Plovdiv
Ynt: TTnetde Bilgisiz İnsanlar Çalışıyor.

Her halde ttnet ile bilgi işlem merkezi arasında bir bağlantı sorunu yaşandı. Servis Sağlayıcı TTnet olunca sorun kaçınılmaz dostum.
semender çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-08-08, 02:55   #3 (permalink)
Börtü
Member

Börtü Avatar

Alıntı:
semender tarafından iletildi. Mesajı göster
Her halde ttnet ile bilgi işlem merkezi arasında bir bağlantı sorunu yaşandı. Servis Sağlayıcı TTnet olunca sorun kaçınılmaz dostum.
Hayır ordaki mal yanlış girmiş bilgieri.
Börtü çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-08-08, 03:09   #4 (permalink)
CyberKnight
hARDWAREMANIAC

CyberKnight Avatar

Katılım tarihi: 01.03.05
Resimler: 9

Her ne kadar konu teknolojide olsa işin içine insan faktörü girince böyle hatalar oluşabiliyor.
Eski 10-08-08, 11:34   #5 (permalink)
pckopat_07
Silver Member

pckopat_07 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.06.08
Nereden: Caqallıklı andl lisesinden:D ANTALYA
Resimler: 17

ben de de ilk abone olduğum zaman kullanıcı adımı yanlış girmişler (benim dediğimi girmemişler) hala öyle duruyor zaten adamların tipinden belli
pckopat_07 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-08-08, 14:26   #6 (permalink)
Börtü
Member

Börtü Avatar

Alıntı:
pckopat_07 tarafından iletildi. Mesajı göster
ben de de ilk abone olduğum zaman kullanıcı adımı yanlış girmişler (benim dediğimi girmemişler) hala öyle duruyor zaten adamların tipinden belli
Zaten sınırsıza geçerken gittim ben anlatıyorum nasıl geççemi soruyo bana hiçbirşey bildikleri yok.
Börtü çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-08-08, 15:33   #7 (permalink)
Pusu
V.I.Member

Pusu Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.11.04
Nereden: Ankara@Antakya

Farkındaysan cümlelerinin hepsi devrik. Nokta yok virgül yok.

Pusu çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-08-08, 16:26   #8 (permalink)
bhttnky
Cool Member

bhttnky Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.07.08

Ya ben hiç bir zaman tt şubelerine gitmem.Sorunum olduğu zaman,ararım ttneti söylerim acıkca,derim sorunum şudur.Şimdiye kadar bilgisiz insanlarla karlışmadım ben
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-08-08, 18:05   #9 (permalink)
Börtü
Member

Börtü Avatar

Alıntı:
bhttnky tarafından iletildi. Mesajı göster
Ya ben hiç bir zaman tt şubelerine gitmem.Sorunum olduğu zaman,ararım ttneti söylerim acıkca,derim sorunum şudur.Şimdiye kadar bilgisiz insanlarla karlışmadım ben
Çok şanslısın o zaman.
Börtü çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-08-08, 21:32   #10 (permalink)
fatalflex111
Member

fatalflex111 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.08

bırak ya ttneti quiknete geçicem en kısa zamanda kazıklanmak istemiyorum artık yeter maymun gözünü açtı
fatalflex111 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-08-08, 23:39   #11 (permalink)
Börtü
Member

Börtü Avatar

Alıntı:
fatalflex111 tarafından iletildi. Mesajı göster
bırak ya ttneti quiknete geçicem en kısa zamanda kazıklanmak istemiyorum artık yeter maymun gözünü açtı
Japonyaya giderim elimde olsa 80 katı hızlı sınırsız internet yarı fiyatına (en pahalı tarifesi)
Börtü çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-08-08, 00:54   #12 (permalink)
salamura
V.I.Member

salamura Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.08.04
Nereden: sin hemşerim

niye öyle diyorsunuz ki ya çok süper,teknik soru sorular soruyorlar mesela ;adsl hattında ''link ışığınız yanıyor mu?!'',''AĞ BAĞLANTILARIMDAN TCP/IP DNS OTO ALINIYOR MU'' ''MODEMİN FİŞİ ÇEKTİNİZ Mİ'' en önemlisi yahoo ya ping attırtabiliyorlar ''PING DEN SONRA BOŞLUK VERDİNİZ Mİ''

Ayrıca o benim takımımın sponsoru aptallar
Eski 11-08-08, 01:59   #13 (permalink)
Börtü
Member

Börtü Avatar

Alıntı:
salamura tarafından iletildi. Mesajı göster
niye öyle diyorsunuz ki ya çok süper,teknik soru sorular soruyorlar mesela ;adsl hattında ''link ışığınız yanıyor mu?!'',''AĞ BAĞLANTILARIMDAN TCP/IP DNS OTO ALINIYOR MU'' ''MODEMİN FİŞİ ÇEKTİNİZ Mİ'' en önemlisi yahoo ya ping attırtabiliyorlar ''PING DEN SONRA BOŞLUK VERDİNİZ Mİ''

Ayrıca o benim takımımın sponsoru aptallar
O kadar güzel sorular sorduklarını bilmiyordum genelde modem kurulumu bilgisayarı açtınız mı?Gibi sorular sorarlar.
Börtü çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-08-08, 02:11   #14 (permalink)
salamura
V.I.Member

salamura Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.08.04
Nereden: sin hemşerim

tabi ki onlar genel,bunlar işin piri olduklarını gösteren süper ileri düzey sorular...
salamura çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-08-08, 02:14   #15 (permalink)
mvp1456
New Member

Katılım tarihi: 26.06.06

Ben size ttnetçilerle başımdan geçen bir şeyi anlatayım. Benim modemim PPOA destekli ve öyle de kullanıyorum halen. Bir defa software distribution update'i yüzünden modem çöktü. Tabii onlar çözemedi ben çözdüm. Ama esas komik olanı ben oradaki herifin birine uyuz oldum, çünkü PPOA sizin modem, o yüzden bağlanmıyor, siz muhtemelen 3 aydır nete girmiyorsunuz önbellekten yiyor filan gibi saçma sapan şeyler söylemişti, ki ben her gün internetten haber okuyan biriyim. Ben hayır filan diyorum, adam inanmadı. Neyse ben tekrar bağlayınca onları arayayım dedim nete girdim dolaşıyorum ki PPOA ile bağlanılabildiğini görsünler diye. Aradım, banttan biri şu mesajı okudu: Sizin bölgenizde şu an internet kesintisi vardır. Ben de yine güncellenen sitelerden birine girdim ulan ne oluyor diye, tabii ki öyle bir şey yoktu. O zamandan beri hiç ttnet teknik servisi arramadım, zaten windows help'te anlatılanları söylüyorlar, başka da bir şey denemiyorlar. İsterseniz bunu deneyin, çünkü ben denedim
mvp1456 çevrim dışı