+ Cevap Yaz
Results 1 to 3 of 3

U.S Robotics 9105 modemde oyundan düşme (Disconnect) problemi

Bu sayfada İnternet kategorisindeki ADSL forumunda U.S Robotics 9105 modemde oyundan düşme (Disconnect) problemi başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar benim oynadıgım bi online oyun (lineage2) la ilgili problemim var. Oyun konusunun burda ne işi var diceksiniz fakat problem ...

Evo
    Evo çevrim dışı
    Cool Member Evo Avatar
    Katılım tarihi
    02.07.2004
    Nereden
    izmir

U.S Robotics 9105 modemde oyundan düşme (Disconnect) problemi

Arkadaşlar benim oynadıgım bi online oyun (lineage2) la ilgili problemim var.
    Oyun konusunun burda ne işi var diceksiniz fakat problem oyunluktan çıktı adeta donanımsal bi probleme döndü.

Oynadıgım serverdan sürekli düşmeye başlamıştım. DISCONNECt..
    server kapanmış, açılmıştı 2-3 haftalık bir aradan sonra. yeni dosyayı indirip baglandım oyuna. düşme sorunu başladı.
    aklınıza gelebilcek herşeyi yaptım düzeltmek için.
    ama ne yaptıysam fayda etmedi.
    1-ekran kartı drive upgrade ettim
    2-virüs testinden geçirdim.
    3-ad-aware kurup tarama yaptırdım.
    4-server patchini 5 ayrı linkten indirdim.
    5-FORMAT ATTIM , hemde 2 kez. birinde sp1 , 2.sinde sp2 kurdum.

Hiç bi gelişme olmadı. Yani yazılımsal bişi olucagını pek sanmıorum programlarla yada driverlarla ilgili vs..Neyse..
    En sonunda kaptım kasayı cafeye götürdüm.
    Bağladım kasayı Ağa ve oyuna daldım hemen... Sonuç : Hiç bi sorunla karşılaşmadım.bikez bile oyunda düşmedim 2-2,5 saat içerisinde..Halbuki normalde bazen 5 dk içinde bile düşüyordum..
    Yani cafede kendi PCmle bi problemim yok ama evde aynı problem var.

Artık açıkçası modemden şüphelenmeye başladım.
    U.S.Robotics 9105 modemim. bugune kadar bi yamugunu gormedim 1.5 sene oldu alalı..
    Son olarak şunu da söyliyeyim, başka bi lineage serverında düşme problemi olmuyor yada başka bi online oyunda..Mesela counter strike da oynuyorum fakat herhangi bi sorun yok.
    Yanlız şu da var.
    Diğer oynadıgım lineage serverı, bu benim problem yaşadığım server kadar kalabalık deil. yani online sayısı daha az çünkü daha yeni bi server.
    benim oynadıgım server baya bi kalabalık , deneme yapmak için girdigim serverdan.

şimdi benim ne yapmamı önerirsiniz. Sorunun Modemden kaynaklanması büyük ihtimal ama turk telekomdan olma şansıda var..

Önerileri çok acil bekliyorum.
    Çünkü yaklaşık 2 haftadır bu problemle cebelleşiyorum. Sinirden bir tane kulaklık parçaladım.Pc yüzünden paso agresifim .. Acil yardıma ihtiyacım var. S.O.S :rolleye3: :rolleye3: :rolleye3:
    Giga p35C-DS3R // E2160@3.0ghz Daily with stock fan def. voltage // Patriot 2*1gb ddr800 // Palit 8800gt 600/1800@Default // FSP 500w // 250gb Seagate + 250gb Samsung + 160gb Samsung + 500gb Lacie(Ex) + 320gb Philips(Ex)

Evo
    Evo çevrim dışı
    Cool Member Evo Avatar
    Katılım tarihi
    02.07.2004
    Nereden
    izmir

Re: U.S Robotics 9105 modemde oyundan düşme (Disconnect) problemi

Yok mu böyle bi problem karşılaşmış olan ya da bi yardımı dokunucak kimse??
    Bugün portları da açtım bir fayda etmedi..
    Elim kolum bağlı, yarın arkadaştan modem alıp denicem.

Evo
    Evo çevrim dışı
    Cool Member Evo Avatar
    Katılım tarihi
    02.07.2004
    Nereden
    izmir

Re: U.S Robotics 9105 modemde oyundan düşme (Disconnect) problemi

Modem alıp denedim , bişi farketmedi, o modemle de düşmeye dewam etti.
    TTyi aradım elimizden bişi gelmez dediler. Baglantında hiç bi problem yok. en kolayından bisiteye girebiliorsun yada MSN e baglanabiliorsan zaten sorun yok demektir dedi..Heleki baglandıgın oyunun serverı yurtdışındaysa, elimizden hiçbi gelmez dedi.
    ki bu periyottan sonra servera takılan insanları gözlemledim biraz. bazı insanlardada aynı problem var. Forumda ve serverda dile getirenlerle karşılaştım ve konuştum. Tıpkısının aynısı benim problemle.
    Yani, sorun server kaynaklı oldugu için şu an sadece beklicem, yapıcak başka bşi maalesef yok

+ Cevap Yaz