Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > ADSL »

USR 9112 Yardım! Wan Connection nedir?

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki ADSL forumu altında USR 9112 Yardım! Wan Connection nedir? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba, Son günlerde bir sorunum vardı. internet bağlantımda 1 haftadır sorunlar yaşıyordum son 2-3 gündür normal bağlanıyorum. Yalnız bu olaydan ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 05-10-08, 21:05   #1 (permalink)
kadiryakan
Member

Katılım tarihi: 31.03.04
Unhappy USR 9112 Yardım! Wan Connection nedir?

Merhaba,
Son günlerde bir sorunum vardı. internet bağlantımda 1 haftadır sorunlar yaşıyordum son 2-3 gündür normal bağlanıyorum. Yalnız bu olaydan sonra ağ bağlantımda normalde 'Lan yada Yüksek hızda İnternet' alanında Airties modemde yalnızca 'Yerel Ağ Bağlantısı' vardı diye hatırlıyorum; yanılmıyorsam Robotics 9112 modemi ilk aldığım zaman da sadece yerel ağ bağlantı vardı. Şimdi Ağ bağlantılarıma girdiğim zaman "İnternet Ağ Geçidi" diye bir bölüm açıldı ve orada "USR üzerinde WAN Connection" diye bir bölüm ortaya çıktı. Şimdi burada bir sorun var mı yoksa her şey normal mi? Modemi sadece ben kullanıyorum ve hiç bir bilgisayar'a bağlantı izni vermedim. Kablolu modem. Bu bağlantıyı kesemiyorum. Format attım ama yine aynı bağlantı çıktı. Modemi resetlediğim zaman , ayarlara giriş yaptığımda WAN ayarı çıkıyor direkt ve orada ülke, Telekom ve PPPoe seçip kullanıcı adımı ve parolamı giriyorum. Modemin alış-veriş ışığı sürekli yanıyor. Sistemimde Bitdefender 2008 İnternet Security lisanslı programını kullanıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

AMD-X2 4400+ Brisbane/1 GB 667Mhz Kingston /ASUS M2N Anakart/ XPERTVISION 512 MB X1950 GT@X1950 PRO/160 GB Samsung Sata HDD / Sound Blaster live 5.1/PHILIPS DVD R/RW 1640P /Asus 52x max CD-Rom /Jazz 7915 5+1 /Aver TV Studio v203/ D-Link DSL 500T Router /AOPEN H600 B27 /FSP Epsilon 700W
kadiryakan çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-10-08, 21:59   #2 (permalink)
kupscheker
New Member

Katılım tarihi: 11.05.07
Ynt: USR 9112 Yardım! Wan Connection nedir?

aynı sorun bende de var.2 senedir kullandığım laptopta hiç görmediğim sey,bugun tesadüfen farkettim bunu.bağlantımda hiçbi sorun yok ama çok kafamı karıştırdı açıkcası.kablosuz modem kullanıyorum.adsl hizmetlerini aradım,adam hiç düşünmeden 'bilmiyorum' dedi bana ve hiç yardımcı olmadı..RT-210 Wan connection yazıyo bende de..forumlardan birinde bunun web cam yüklendikten sonra olmuş olabileceği ile ilgili bişiler yazıyodu..bir de bende özellikler-ayarlar dediğimde (o bağlantıya tıklayıp),ağınızda çalışan ve internet kullanıcılarının erişebileceği programlar başlığı altında 'msn messenger' cıkıyo ve yanındaki kutucuk işaretli..hiçbişey anlamıyorum..bu konuda esaslı bilgiye sahip olan varsa lütfen yardımcı olsun..
kupscheker çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

USR 9112 Yardım! Wan Connection nedir? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Robotics 9112 modem kurulum. robotics Network 4 11-06-08 17:20
Cs 1.6 connection problem sorunu yardım lütfen...! xreiss Oyunlar 0 13-03-08 18:47
Cs 1.6 connection problem sorunu yardım lütfen... xreiss Oyunlar 2 02-03-08 18:39
d900i usb connection :S LaFrost Samsung 0 28-01-08 13:02

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 22:38.