+ Cevap Yaz
Results 1 to 10 of 10

Yine ADSL yine izmir yine bağlantı problemi..

Bu sayfada İnternet kategorisindeki ADSL forumunda Yine ADSL yine izmir yine bağlantı problemi.. başlıklı konu tartışılıyor; 6 gün önce ADSL/256 kbps için çeşmede bir telekom çözüm ortağına başvurdum en geç 3 gün içinde bağlanır dediler.3. gün ...

Rookie Member
    Katılım tarihi
    25.08.2004
    Nereden
    İzmir

Yine ADSL yine izmir yine bağlantı problemi..

6 gün önce ADSL/256 kbps için çeşmede bir telekom çözüm ortağına başvurdum en geç 3 gün içinde bağlanır dediler.3. gün baktım hala sinyal gözükmüyor(modemim speedtouch 330) ,çözüm ortağını aradım herşeyin normal olduğunu,sinyalin olması gerektiğini söylediler,buradaki telekomu arıza servisini,bilişim ağları dairesini,müdürünü herkesi aramam rağmen herkez otomatiğe almış bi şekilde beni 444 0 375 e pasladı,ve bu telefonda telesekreter,10larca kez kayıt bırakmama rağmen bana geri dönülmedi en sonunda sorunun çözüm ortağından kaynaklandığını farkettim,ve başvurumu aktif hale getirmemiş olduklarını öğrendim,başvurum aktif hale getirildikten sonra bile hala sinyal yok,hiç kimseye ulaşamıyorum problemle ilgili,ankara yada istanbulda anında bir muhattap bulabilirken burda günlerce uğraşmama rağmen problemi çözmede bir adım atamadım.Sözde sinyalim var ,modemim sağlam hattım ve splitter sorunsuz,modem doğru bir şekilde kurulu ve herşey tamam iyide peki neden hala bu link ışığı yanıp sönüyo ve internete ADSL ile giremiyorum?! ve bu problemi çözebilecek nede bir insan evladı yok izmirde?
    (Elimde yaklaşık 20-25 telefonluk bir liste var ,ama kimse ya bilgili değil yada bilgili olduğu iddia edilen yerlerde ya meşgul ya cevap vermiyor)

Banned user birkan can Avatar
    Katılım tarihi
    05.08.2004
    Nereden
    bandırma banvit kara ali acar spor salanu BANVİTSPOR
    izmir de böle şeylerin olmaması lazım ama...

Power Member heskin35 Avatar
    Katılım tarihi
    10.06.2004
    Nereden
    Balıkesir/İzmir
    Ewt dostum ne yazıkki bu türkiyeniin yarayan bir yarası. Ne düzgün bir şirket nede düzgün çalışan bir sistem var. Ancak pes etmemeliyiz. Eğer müşteri hizmetleri ile ilgili bir mail adresi bilen varsa bence telekoma topluca bir şikayet maili yazmalı diye düşünüyorum.Saygılar.

Rookie Member
    Katılım tarihi
    25.08.2004
    Nereden
    İzmir
    5 dakika önce ANkara'nın 4440375'ini aradım ve 30 sn içinde birisi çıktı,neden izmirde bu yok?,vede herkes biz sadece kendi bölgemizdeki problemleri görebiliyoruz diyor bu ADSL ile ilgili bütün birimleri kontrol edebilen bir üst birim yokmudur ya ,arayıp ya ben izmirden arıyorum benim bölgem bitmiş bari siz ordan bi el atın diyebileceğim?...

Rookie Member
    Katılım tarihi
    25.08.2004
    Nereden
    İzmir
    8.gün ve hala netice yok..

Cool Member Mert Avatar
    Katılım tarihi
    01.03.2002
    Nereden
    İstanbul (Halikarnas'a 20 metre de..)
    ilginç aslında ben perşembe çözüm ortağına başvurdum, cuma telekom teyit etmek için aradı. hafta sonu + 30 ağustos resmi tatili girdi salı günü deniyim dedim baktım sinyal var şu anda internetteyim ama kimse beni açıldı diye aramadı.....

kontrol etmesem açıldığından haberim olmayacak

New Member corpse Avatar
    Katılım tarihi
    01.05.2005
    Nereden
    izmir
    Aynı durum bende de oldu... ADSL'e telekomdan başvurdum.. Başvuru formundaki ücretsiz modem kurulumu istiyor musunuz sorusunu evet olarak işaretledim.. Bana 72 saat içinde açılır dediler.. 2. gün modemi kendim kurdum, hattım açılmıştı.. Şu an aradan 1 ay geçti ama telekomdan ses seda yok! Modemi kendim kurmuş olmasam hala bekliyor olucaktım herhalde!!!

Nerde miyim?? Tabi ki izmir

Silver Member HaLiM Avatar
    Katılım tarihi
    12.09.2004
    Nereden
    Kadıköy
    vay be ağustos 2004 - mayıs 2005 hiç birşey değişmemiş mi? acilen özelleşmeli artık.

V.I.Member Nachdenklich Avatar
    Katılım tarihi
    26.02.2005
    Nereden
    Karsiyaka
    Evet bu bir turktelekom gercegi ama.İzmiride suclamamak lazım bu oaly hep boledir.İzmirle pek alakası yok bence.Ona baklırsa bende cok kısa surec icerisinde aldım adslımı sorunsuz su an

Member
    Katılım tarihi
    03.03.2004
    Alıntı HaLiM tarafından iletildi.
    vay be ağustos 2004 - mayıs 2005 hiç birşey değişmemiş mi? acilen özelleşmeli artık.
    Özelleşme de her zaman çözüm olmuyor. Kontörlü bir hattı yurt dışında dolaşım'a (roaming) açtırmak için Türkcell'e başvurmuştum... İşi yüzlerine gözlerine bulaştırmışlardı...

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3