Bu sayfada İnternet kategorisindeki ADSL forumunda zoom x4 ve bağlantı sorunu başlıklı konu tartışılıyor; win98 kurulu ve zoom adsl x4 (5551) modemi olan bir bilgisayarda şu sorunu yaşıyorum: bilgisayarı açtıktan 15-20 dakika sonra bağlantı ...
win98 kurulu ve zoom adsl x4 (5551) modemi olan bir bilgisayarda şu sorunu yaşıyorum: bilgisayarı açtıktan 15-20 dakika sonra bağlantı tümden gidiyor, adeta modemi yerinden çıkarmış gibi davranıyor, modemin sayfasını bile açmıyor. restart yapınca sorun düzeliyor, 15-20 dk sonra yine aynı şey...
sizce sorun modemle mi ilgili? bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
win98 kurulu ve zoom adsl x4 (5551) modemi olan bir bilgisayarda şu sorunu yaşıyorum: bilgisayarı açtıktan 15-20 dakika sonra bağlantı tümden gidiyor, adeta modemi yerinden çıkarmış gibi davranıyor, modemin sayfasını bile açmıyor. restart yapınca sorun düzeliyor, 15-20 dk sonra yine aynı şey...
sizce sorun modemle mi ilgili? bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Sen 98'de ısrar ettiğin sürece rahata eremeyeceksin anlaşılan
hayır, daha önceden de kullanmıştım, ilk çıktığı zamanlar. ilk o zaman nefret etmiştim zaten. açıkçası xp kullanmanın bir avantajını da görmüş değilim. daha ileri düzey bir kullanıcı olsam belki bir fark görürdüm ama hayır, göremedim. yani bunlar şahsi düşüncelerim.
Eğer illa 98 diyorsun...Tüm güncellemelerini yap sanırım service pack 3 te çıkmıştı 98 için...98 dört sene önce iyidi ancak tüm programlar oyunlar XP ye göre gidiyor sen geride kalıcaksın her zaman... Eğer pc kaldırıyorsa kur XP yi...
98 için service pack yok bildiğim kadarıyla, winme için var. 98 güncellemelerini yapmıştım önceden. sanırım bu sorun, diğer arkadaşların bağlantı sorunuyla aynı sorun gibi, yani win98'le ilgili olduğunu pek sanmıyorum.
ben zaten çoktan geride kaldım birçok programın eski sürümünü kullanmak zorunda kalıyorum. ama bana pek bir zararı yok, şimdilik idare ediyorum...