+ Cevap Yaz
Sayfa 2, toplam 3
İlkİlk 1 2 3 SonSon
Results 16 to 30 of 31

56K LAR BURAYA

Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda 56K LAR BURAYA başlıklı konu tartışılıyor; o 2mb hafıza deil 2mbit flash rom dur. hız ile ilişkisi yok....

V.I.Member CyberExplorer Avatar
    Katılım tarihi
    12.06.2003
    Nereden
    CyberSpace
    o 2mb hafıza deil 2mbit flash rom dur. hız ile ilişkisi yok.
    Master System Expert
    [ Software - Hardware - Network ]

V.I.Member Sparkie Avatar
    Katılım tarihi
    16.08.2002
    Nereden
    İstanbul
    2mb kendi hafızası..

V.I.Member mutimuti Avatar
    Katılım tarihi
    15.02.2001
    Nereden
    Rize
    yaw kendi hafızası diyosunda ne yapıyor bu2 mbyi onu merak ettim. 2mbit flashrom olabilir oda v90 v92 gibi iletişim protkolllerini kendi işlemcisiden yaptığı için datayı güncelleyebilmek için kullanıyor. 2mb fazla değilmi .

Member bitmap Avatar
    Katılım tarihi
    02.09.2003
    Nereden
    Ankara
    Arkadaşlar indirdiğim dosya database dosyası idi. ".mdb"
    Taylan senin ki daha iyiymiş.. Hem screen shot u niye makaslıyorsun Görmemiz gereken şey ne ola ki? Dikkat edersen 1 sıradaki download etmiyor emiyor sanki.. Diğerleri de hani bana hani bana diyor
    BLACK PEARL: [font=times new roman]AMD AthlonXP 2500+@2305 mhz, ASUS A7N8X DELUXE 2.0,Kinston 2x512 DDR 400, ASUS 9600XT/TVD, 120GB SEAGATE HDD, A4 TECH ANTI RSI RF K/M, CODEGEN 6061 CA 350W BLACK, 17'PHILIPS 107E56 BLACK, Zoom X4, WINXP SP2+Debian Etch ... S/C/D: 17.09.2003 [/font]

Moderator TAY-LAN Avatar
    Katılım tarihi
    24.12.2002
    Nereden
    ankara
    hayıır zaten alttakılerın toplamı yukarısı .yanı altta 10 parca falan bırlesıyo 3-5 kb yukarıyı olusturuyor.
    hem download etmese kalan süre yazmaz kazada ,kaza kullanan arkadaslara sorun :p
    AMD PHENOM X2 545@X4 B45 3800 MHZ []-----MUSHKİN XP 6400 2GB KIT @925 MHZ 4-3-3-8-----500 GB WESTERN GREEN 16 MB-----SEAGATE 750 GB 32 MB-----GIGABYTE MA770-UD3 ----LG 1780Q----LG SATA DVD-RW ----

Member bitmap Avatar
    Katılım tarihi
    02.09.2003
    Nereden
    Ankara
    oki :p

Katılım tarihi
    15.02.2001
    Nereden
    Rize
    hocam sen bu kırık işlemciyi nerede buldun hem daha yukarı çıkmıyomu . ayrıca ram neden düşük alla alla :rolleye3:

¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯ Nikneyime Avatar
    Katılım tarihi
    12.12.2003
    Nereden
    ÌzMÌR ®
    Bana göre hepsi düşük

< P4 3.0E / ABİT IC7-MAX3 / 2X256-DDR466 / BBA 9700PRO >
    <3DMARK2001©3DMARK2003©PCMARK2002©PCMARK2004©>

İmzanız Kurallara uygunmu.?

Katılım tarihi
    15.02.2001
    Nereden
    Rize
    Originally posted by Nikneyime
    Bana göre hepsi düşük
    :p

¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯ Nikneyime Avatar
    Katılım tarihi
    12.12.2003
    Nereden
    ÌzMÌR ®
    Eğitim Şart Gerçekler Acıdır...

Member bitmap Avatar
    Katılım tarihi
    02.09.2003
    Nereden
    Ankara
    Daha yukarı çıkmaz olur mu gönder ordan corsair ram... bi de antartikaya iki bilet 2500 de yapar Şans.. Ramlar niye düşük? ben sistemi oluştururken bir canavar ortaya çıkarmayı düşünmüyordum.. Sonradan merak sardım... forumdaki arkadaşların gazına geldikçe sistemi upgrade ediyorum zaten Muti harbiden süper sistem...

Member bitmap Avatar
    Katılım tarihi
    02.09.2003
    Nereden
    Ankara
    Arkadaşlar linux ve windowsu beraber götürme kararı aldım. Öncelikle Mandrake kurdum ve xp ile beraber gayet iyi geçiniyorlar.. Fakat en büyük sorunlardan birisi winmodem sorunu oldu tabi.. Apache modemim var maalesef beni yolda bıraktı.. uzun bir süre araştırdım ve modemi tanıtmak bir yol bulamadım.. Gittim ben de datron external aldım şansa o da siyah Bazı gözlemlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Winxp de Apache modem ile internet bağlantısı gerçekleştirdiğimde 48000-49*** gibi açılış yapıyordum. fakat datron ile 44*** üzerinde bağlantı gerçekleştiremedim. Dosya indirirken Apache ile ortalama 5-6k nadiren de olsa 4,**k görüyorum. Datron ile ortalama 4,67k... daha yukarı çıkmıyor.. Yani dahili soft modem harici modeme göre biraz daha iyi performans sergiliyor. Buraya kadar ok...
    Linux işletim sisteminde çalışırken de external modemim oldukça iyi.. bazen uzun bir süre 7-8k ile download işlemi gerçekleştirebiliyorum.. Bu durumda bazı sorular hemen akla takılıyor... farklı işletim sistemlerinde aynı modemin farklı performans göstermesinin sebebi ne olabilir? 4,67k ile 7-8k arasındaki farktan söz ediyorum. Hesaplama yöntemleri mi farklı? cihaz kullanımındaki verimlilikleri mi? Yada sizin görüşünüz ne?

Member bitmap Avatar
    Katılım tarihi
    02.09.2003
    Nereden
    Ankara
    Ha bu arada aynı yerden aynı dosya... "*.rar" Nikneyime süpersin diycektim ama iltifat mutiye gitti napalım artık. Bu seferlik idare et..

Katılım tarihi
    15.02.2001
    Nereden
    Rize
    hocam 7-8 flashget sonucumu iexporer mi. hangisi? şimdi 56/8 = 7 yapar yani maximum değer. tabii teoride. gerçek anlamda sıkışmadan 6 yı geçememdim ben hangi bağlantıyı kuruyorun ttnetten iyisinede rastlamadım. hattların şöle boş olduğu bi ara olmuş olabilir. external olayına gelirsek usb modemların bazıları hardware değil sitemin cpusunu kullnaıyor meslea hp-aztech ortak yapımı var dandik bi modem. sndekide öle olabilir. bendei nternal creative var hardware canavar gibi.
    şunuda sölim olayçıksın aynı freakans değerinde amdyi hiçbi allahın kulu geçemez . şu silikon transistörelerde bi sınır var freaknas olarak biyerde tıkanacaklar işte ozaman ağayı paşayı görecez . :p

Member bitmap Avatar
    Katılım tarihi
    02.09.2003
    Nereden
    Ankara
    7-8k Flashget sonucu... modem seri portu kullanıyor.. eski usul linux usb bağlantılı modemlerde de sorun çıkartıyor. Yani bazen düşünüyorum acaba linux için değer mi diye ama neyse artık.. Bu arada amd yi bilen bilir internete tnn üzerinden bağlanıyordum ama şimdi kolaycı oldum.. bedava iss baldan tatlıdır Şöyle bir düşününce tüm arkadaşlar bilgi ve deneyimlerine dayanarak hız artışı konusunda düşüncelerini aktarmış.. herkese teşekkür ederim. Gerçekten de çok sayıda faktör hız artışına etki edebiliyor.
    Bu aralar dikkatimi çeken bir şey var bazı iss şirketler 2 kat hızlı hatta 5 kat hızlı yada turbo hızlı diyerek dial up bağlantılarda hız artırdırdıklarını iddia ediyorlar. Tabi bunun için ek ücretler ödemek gerekiyor. Kendim tecrübe ettiğimde firmanın kendi programı 1-2k hız artışı sağlandı diyor.. neyse iki kat bi kenara dursun. Çünkü adamlar sıkıştırılmış dosyalarda, film yada mp3 lerde pek bir faydası olmaz diye açıkça yazmışlar... Zuper10__ firması ise 5 kat hızlı internet vaad ediyor.. 5x5=25 neden daha fazla ödeyesiniz? Ve ne kadar cazip vede çok cüz i bir tutar ödüyorsununuz. Eksiğim varsa düzeltin.. ama bu kadar da olmaz kardeşim... Bana inandırıcı gelmedi doğrusu... deneyen arkadaşlar varsa lütfen bizimle paylaşsın.

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3