Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Adsl sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar benim internet sınırlı.ben önceler internette video izleyebileceğimi sanıyordum ama bugün dedilerki sınırlı üyeliklerde internette izlediğin her videoyu indirmiş sayılıyorsun ..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaşlar benim internet sınırlı.ben önceler internette video izleyebileceğimi sanıyordum ama bugün dedilerki sınırlı üyeliklerde internette izlediğin her videoyu indirmiş sayılıyorsun varmı böle bişey.
Bir videoyu izlemeniz için o verilerin size ulaşması gerek miyor mu sizce?
İnternette okuduğunuz her yazı gördüğünüz her resim duyduğunuz her ses ya da izlediğiniz video kısacası her türlü veri internetten bilgisayarınıza geçici veya kalıcı olarak gelir.