Anasayfa |  hABERLER |  fORUM |  bLOGS |  gALERi |  Videos |  Üye Ol | 
Etiketler |  gRUPLAR |  iNDiR |  oYUN | 
İsim
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA fORUM > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

Adsl'de Statik IP mi Yoksa Dinamik Ip mi

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Adsl'de Statik IP mi Yoksa Dinamik Ip mi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu " Arkadaşlar Statik Ip mi daha güvençeli ve pratik yoksa Dinamik Ip mi bu ıp ler arasında bir fark varmı var ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 16-06-05, 04:59   #1
Member

Dükmakxs Avatar

Katılım tarihi: 09.05.05
Nereden: İstanbul
onthe fire Adsl'de Statik IP mi Yoksa Dinamik Ip mi

Arkadaşlar Statik Ip mi daha güvençeli ve pratik yoksa Dinamik Ip mi bu ıp ler arasında bir fark varmı var ise bu farklar nelerdir statik ıp den Dinamik ıp ye gecme şansım varmı dinamik ip ile statik ıp ne anlama geliyor ben internet üzerinden swat4 online oynuyorum çok sevdigim favorii serverim a daha giremiyorum çünkü Beni sevmeyen bir Yabancı arkadaşımız Beni Oyundan KİCK LEDİ ve artık o server a giremiyorum ancak başka bir adsl baglantısıyla girebiliyorum bu server a giremememin sebebi statik ıp kullandıgım ve server in benim ıp adresimi kilitledigi içinmi ben şu an adsl 256 statik kullanıyorum dinamik ıp ye gecebilme şansım varmı var ise ne yapmam lazım sizce sttatik ıp den dinamik ıp geçiş yanlışmı olur Türk Telekom Benden Ip mi statikden Dinamik yapmaları için Ek bir üçret istermi Arkadaşlar bu sorularıma cvp verirseniz çok memlun olurum saygılar.....
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-06-05, 05:46   #2
mr1yh1
Ziyaretçi

telekomun normalde verdiği ip dinamik IP,
statik IP için para almaya başladığını biliyorum. ( yani paralı olan statik IP )

ban olayları aşmak için en genel çözüm proxy kullanımıdır.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Bu konuyu şu anda sizinle birlikte toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Adsl'de Statik IP mi Yoksa Dinamik Ip mi ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Statik İP Değiştirme ?? unicorn ADSL 1 04-06-05 23:04
ABIT A17 GURU MU YOKSA ASUS P4P8OO MÜ YOKSA BAŞKA BİR ŞEY Mİ?? fatih01 Anakart 8 13-05-05 15:39
Statik İP mi, Dinamik İP mi? Comet Genel(internet) 0 05-11-04 13:19
Dinamik IP tonythetonguc Genel(internet) 6 05-11-04 02:12
ADSL'de usb mi yoksa eternet ile mi alialiyaman Network 6 30-07-04 17:14

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +4. Saat : 19:02.