hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

amazon'dan alışveriş

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında amazon'dan alışveriş başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Yardım eden herkese teşşekür ederim.Amazon'dan alışveriş yapan varsa beni bilgilendirebilir mi? -yani bir sorunla karşılaştınız mı,?-..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet)

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 15-06-08, 19:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
cxjphnix
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 04.06.08
Nereden: kayseri
amazon'dan alışveriş

Yardım eden herkese teşşekür ederim.Amazon'dan alışveriş yapan varsa beni bilgilendirebilir mi? -yani bir sorunla karşılaştınız mı,?-
cxjphnix çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-06-08, 12:46 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Indra Avatar

Katılım tarihi: 29.03.04
Nereden: Somewhere In The Middle Earth
Resimler: 1
Ynt: amazon'dan alışveriş

Güvenilir bir sitedir Amazon. Ama yurtdışından çook geç geliyor kargo. 3 haftaya vardığı oluyor.
Indra çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-08, 18:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
cxjphnix
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 04.06.08
Nereden: kayseri

Alıntı:
Indra tarafından iletildi. Mesajı göster
Güvenilir bir sitedir Amazon. Ama yurtdışından çook geç geliyor kargo. 3 haftaya vardığı oluyor.
biliyorsan eğer kargo fiyatınıda sölermisin?
cxjphnix çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-08-08, 21:31 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
psychological
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 04.08.08
Nereden: Diyarbakır

Canım amazon dan gecen sene alısveris yaptım t-shirt siparisi verdim 28 gunde elime ulastı geliyor urunler sorunsuz bir sekilde tabi elektronik bir urun degilse. Elektronik bir urun almak istersen gelir turkiye ye. Gumrukte takılır seni ararlar gumrukten malın geldi gel al derler gidersin urunun %20si kadar vergi odersin + ayrıca az bir miktarda isteyebilirler !
psychological çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-08-08, 12:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
serdarski
Cool Member

serdarski Avatar

Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: Istanbul

Alıntı:
cxjphnix tarafından iletildi. Mesajı göster
Yardım eden herkese teşşekür ederim.Amazon'dan alışveriş yapan varsa beni bilgilendirebilir mi? -yani bir sorunla karşılaştınız mı,?-
Amazon.com'dan 8-10 sene önce ilk kurulduğu yıllarda 2-3 tane alışveriş yapmıştım. Sağlamdır. Sorun yaşamazsın. Elektronik üründe sorun yaşayabilirsin ama diğer ürünleri bilemiyorum.
serdarski çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Tags
alışveriş, amazondan

Bookmarks
Konu araçları

amazon'dan alışveriş ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Amazon'dan kitap siparişi.Bugün gelmezse ne yapacağım? RRidgeback T.T.K. 1 14-01-08 14:21
Ereyon alışveriş sitesinden alışveriş yapmış olan varmı? RRidgeback T.T.K. 6 22-12-07 17:00
Alışveriş Siteleri qwerty2005 İncelemeler 76 15-11-07 09:24

Saat ayarı GMT +3. Saat : 02:18.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999