Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

arkadaşlar internet e baglanırken hep bir site bela oluyor.yardım edermisiniz....

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında arkadaşlar internet e baglanırken hep bir site bela oluyor.yardım edermisiniz.... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar ben internette bir siteye girmek için adresi yazıyotum ama otomatik olarak benim yazdığım adresin önüne başka bir uzun adres ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 24-11-06, 21:22   #1 (permalink)
headhuntergs
Member

Katılım tarihi: 21.06.06
arkadaşlar internet e baglanırken hep bir site bela oluyor.yardım edermisiniz....

Arkadaşlar ben internette bir siteye girmek için adresi yazıyotum ama otomatik olarak benim yazdığım adresin önüne başka bir uzun adres ekleniyor ve öyle bağlanıyor benim yazdığım siteye.örneğin; ben adres çubuğuna http://www.hardwaremania.com com yazıp enter e basıyorum ama şöyle oluyor siteye bağlanmadan önce;''http://www.mavisozluk.com/ct/site.asp?key=mesothelioma&site=www.hardwaremania.com'' yazıyor ve biraz sonra bağlanıyor siteye.bundan kurtulmanın bir yolu veya programı yokmu.(format hariç)...
headhuntergs çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-11-06, 21:35   #2 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10
http://www.hardwaremania.com/forum/y...aya-23193.html
şurayı bi baştan sona incelemeni tavsiye ederim.
cw-shredder ya da diablo modumuzun son sayfadaki programı da işini görebilir.
Blick çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

arkadaşlar internet e baglanırken hep bir site bela oluyor.yardım edermisiniz.... ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
arkadaşlar motorola e 398 in programları razor v3 e oluyor mu motorola Motorola 0 20-10-05 19:39
NTP+linux bela oldu başıma!! yardım irlandali Genel(Code) 0 11-07-05 20:29
Arkadaşlar adobeyi Kurarken bu hatayı veriyor yardım edermisiniz=? embpictures Genel 2 20-05-05 01:37
LCD kullanan arkadaşlar bir bakın sizdede oluyor mu? onboard Çokluortam 10 07-04-05 21:15

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:26.