Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Arkadaşlar windows live messenger takma karekter sorunu
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Arkadaşlar windows live messenger takma karekter sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar takma adlarda abuk sabuk karekterler çıkmaya neden olabilir sildim kayıtları sildim yine düzelmedi sadece benim makinede yapıyor..." şeklinde özetlenebilir....
Cevap: Arkadaşlar windows live messenger takma karekter sorunu
arkadaşlar buyrun msn ekran screen burda herşey anlaşılıyor http://img411.imageshack.us/img411/1967/adszvy0.jpg yardımcı olmanız açısından şimdiden teşekkürler yuvarlak içine aldım bozuk karekterleri plus yüklü
En son serenerler tarafından düzenlendi: 18-11-07 saat 23:53
Ynt: Cevap: Arkadaşlar windows live messenger takma karekter sorunu
böle bişe benimde başıma gelmişti büssürü eklenti felan yükleyip kaldırdım en sonunda msn kafayı yemişti türkçe karakterleri böle bozuk gösteriyodu. Silip tekrar yükledim bişe değişmedi en sonunda dayanamadım format attım haliyle düzeldi