Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

Bedava Portal

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Bedava Portal başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "bi iki adreste ben söyliim bari www.setbb.com ve de www.phpbbserver.com sizin iistediğiniz gibi ücretsiz iki adres ancak türkçeleştirmesi pek te ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 29-09-06, 17:11   #26 (permalink)
theufuks
New Member

theufuks Avatar

Katılım tarihi: 29.09.06
Nereden: istanbul
bi iki adreste ben söyliim bari www.setbb.com ve de www.phpbbserver.com sizin iistediğiniz gibi ücretsiz iki adres ancak türkçeleştirmesi pek te iyi sayılmmaz...
theufuks çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-08, 01:04   #27 (permalink)
DifferentBoy
New Member

Katılım tarihi: 22.06.08
Ynt: Bedava Portal

Arkadaşlar; Forumlari.Net - Senin Forumun Bedava Forum Hizmetleri bedava forum veriyor. Phpbb3 te hem de! Hem de Türk yapımı... Adresiniz; Böyle bir forum yok Bedava Forum Hizmetleri şeklinde oluyor! Çooook az bir zaman sonrada bu devasa forum veren yere çok kaliteli portal yapma kısmı açılacak. Biraz sabrederseniz işinize yarayabilir diye düşündüm ve bu mesajı yolladım.

Ancak; ben sabredemiyeceğim orada portalın gelmesini...Acilen; portal açmam lazım verdiğiniz sitelerden pek bi şey yapıp beceremedim biri buaradan msn ini gönderirse sevinirim... Bana anlatır yardımcı olursa!

Şimdiden teşekkürler...
DifferentBoy çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Bedava Portal ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Site Kurmak Penguen Genel(internet) 15 04-02-08 15:14
Turkcell'in büyük açığı!!!Turkcell 3000 bedava sms üyeleri DİKKAT!! faruk20 Genel(Cep) 16 16-08-05 10:07
Firmalar için bedava linux firewallar osmanoz Network 2 11-08-05 03:15
Yeni, bedava, MMORPG oyunumuz.. Planeshift naz_eg Oyunlar 15 16-05-05 22:19
Turkcell den Bedava 100 Kontür... EzerchE Genel(Cep) 8 05-05-05 18:47

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:37.