Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Bedava Portal başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "bi iki adreste ben söyliim bari www.setbb.com ve de www.phpbbserver.com sizin iistediğiniz gibi ücretsiz iki adres ancak türkçeleştirmesi pek te ..." şeklinde özetlenebilir....
bi iki adreste ben söyliim bari www.setbb.com ve de www.phpbbserver.com sizin iistediğiniz gibi ücretsiz iki adres ancak türkçeleştirmesi pek te iyi sayılmmaz...
Ancak; ben sabredemiyeceğim orada portalın gelmesini...Acilen; portal açmam lazım verdiğiniz sitelerden pek bi şey yapıp beceremedim biri buaradan msn ini gönderirse sevinirim... Bana anlatır yardımcı olursa!