YA OYUN OYNAMAYA BAŞLAYINCA İNTERNETE BAĞLANIYOR PCİM.DUYANINIZ VARMI
Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda BİLGİSAYARDA Bİ VİRÜS VAR başlıklı konu tartışılıyor; YA OYUN OYNAMAYA BAŞLAYINCA İNTERNETE BAĞLANIYOR PCİM.DUYANINIZ VARMI...
YA OYUN OYNAMAYA BAŞLAYINCA İNTERNETE BAĞLANIYOR PCİM.DUYANINIZ VARMI
Valla bilmiyorum ama Norton Anti Virus 2004 Pro son sürümle bi arat veya virus programı bul kendine arat ve dosyaları ya düzelttir yada sil..
bir de ad aware ile tarattırabilirsin istersen.
nortonla arattırma. mcafee ile arattır. en iyisi o'dur. bide adaware çek tabi.
en iyilik cok relatif;nisbi;izafi bir kavramdir abi!TiesTorN tarafından iletildi.
bence "bana gore en iyisi sudur; su degildir" demek gerekir!
mesela bana gore de en iyisi kaspersky antivirus ve kaspersky antihacker`dir!![]()
![]()
tüm oyunlarda mı yapıyor yoksa tek bi oyundamı ve hangi oyunda
ben kafama göre en iyisi demiyorum yapılan testlerin sonucuna göre..akburak tarafından iletildi.
Sistemine dialer programları bulasmıs muhtemelen...
Baslat ->Calıstır ->msconfig -> enter.. Baslangıca gel check işaretli herseyi kaldır. (abuk subuk olanları kaldır dicem ama bulamayabilirsin belki diye) Sistemi restart et. Ad-aware kur update et tarat bulunanları sil.
Saygılar..
Ad-aware kullansan bile her net e girişinde yeniden spy leniyorsun. Bunların Windows' la beraber çalışıp arka planda koruma özelliği olanları da var. Mesela SpySweper(CHIP Temmuz Sayısında var).![]()
Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerlerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur