+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon
Results 1 to 15 of 22

Dial-up bağlantı ile download rekorlarınız?

Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda Dial-up bağlantı ile download rekorlarınız? başlıklı konu tartışılıyor; ewt dial-up ile download rekorlarımızı paylaşalım. x.xk/sec üzerinden söyleyeceğiz tabiki söylediğiniz k/sec en az 5dk devam etmiş olmalı. Ben kendiminkini ...

Silver Member
    Katılım tarihi
    27.09.2003
    Nereden
    Metalliland

Dial-up bağlantı ile download rekorlarınız?

ewt dial-up ile download rekorlarımızı paylaşalım.
    x.xk/sec üzerinden söyleyeceğiz tabiki söylediğiniz k/sec en az 5dk devam etmiş olmalı.
    Ben kendiminkini söyleyin az önce yani 3dk önce kazaa dan Kiss - I Was Made For Loving You şarkısını baştan bitimine kadar 11k/sec ile downloadladım.
    (11k sırf gitmedi yani 11.1 ile 11.7 arası değişti tabiki)
    Bende ağzım açık izledim hayret ettim doğrusu bundan önce 7-8k ile bi kaç kere download ım olmuştu ama buna çok şaşırdım.
    That's All Folks!

¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯ volcano2K Avatar
    Katılım tarihi
    04.07.2002
    Nereden
    Ataşehir/İstanbul

budur benimki...
    ----VE BU KONUYLA İLGİLİ BAŞKA DA BİŞEY SÖYLEMEM! (FORREST GUMP)----

Silver Member €®€NJ@N™ Avatar
    Katılım tarihi
    21.02.2003
    Nereden
    Ana-Kara
    586 kb/sn en yakın zamanda resimini yollarım...
    TheSicknesS

Silver Member Warker Avatar
    Katılım tarihi
    19.04.2003
    Nereden
    U.S.
    Originally posted by €R€NJ@N
    586 kb/sn en yakın zamanda resimini yollarım...
    böyle bir şeyin olmasına imkan varmı , yağni 5dk devam etmelidir diyor en az ... o belki ilk tıkladığında olabilir .

Ben dial up ken hatırlıyorum bir defasında 8kbs gibi bir şeydi,

Katılım tarihi
    21.02.2003
    Nereden
    Ana-Kara
    o zaman 100 felan heralt...

Member Super Saiyajin Avatar
    Katılım tarihi
    19.07.2002
    Nereden
    Ankara
    Sallama €R€NJ@N, dial up dediğimiz olay 56Kb lık modem kullanılarak yapılır. 56 Kb lik modemle nasıl 100Kb bağlanıyorsun????????

Ya senin modemi marslılar icat etti yada sen hangi modemi kullandığını bilmiyorsun.

Saygılar
    >> S U P E R __S A I Y A J I N <<

Silver Member
    Katılım tarihi
    27.09.2003
    Nereden
    Metalliland
    Erenjon gerçekten ya 56k lık modem le bırak 500küsürü 100k bile gerçekten inanılmaz birşey.Birden gördüğün hız olabilir ama sürekli devam etmemiştir...

hARDWAREMANIAC Frost Avatar
    Katılım tarihi
    05.06.2003
    Nereden
    Antalya
    LoL
    A man born with a spirit, but without soul...

Power Member static Avatar
    Katılım tarihi
    04.09.2003
    Nereden
    avcılar
    arkadaşlar bu arada kaçla bağlandığınızı ve modeminizi de sçylerseniz sevinir. ben hayes ext kullanıyorum.49900 den yüksek hızla bağlanamıyorum.ve max. 6kb/s oluyor.
    HwM İmza kuralları
    Athlon XP 2500+ | Epox 8rda+ rev2.2 | 2 x 512mb Kingston ddr400 | Powercolor 128 MB Radeon 9800SE 256bit | Asus 52x32x52x | Samsung 80gb 7200 8mb cache | Asus TA231 | Samsung 763mb
    @pegasus seni unutmayacağız

Moderator e-diablo Avatar
    Katılım tarihi
    24.10.2002
    Nereden
    Hell Garden
    Blog Mesajları
    1
    Beyler makınanız ne gosterırse gostersın makınalarını maxsımum 6kb uzerıne cıkamaz turk telekomun gonderdıgı ve aldıgı sınyaller artı kablolarınızın bu frekansta aktarabılecegı hız bu tabıkı max o gordugunuz hızlar ıse sanal ne yazarsa yazsın bunun uzerıne cıkamazssınız

static baba o dedıgın ılk baglantı hızı daha sonra artada bılır azaladabılır cokta onemlı degıl lakın bazen 336 lerde fılan kalabılır bu karsıdakı modemın yada dagıtıcının ufak bır sorunu var demektır ozaman dırek olarak baglantıyı koparıp yanıden baglanıyorsun hadı bakıyım goruyum senı
    Oku! Kelamla öğreten, insana bilmediğini bildiren Rabbin, en büyük kerem sahibidir.

¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯ volcano2K Avatar
    Katılım tarihi
    04.07.2002
    Nereden
    Ataşehir/İstanbul
    Peki icqdan dosya transferinde yazan hız gerçekmidir

Benim resmini verdiğim get right olayı bayaa uzun sürdü yaklaşık bir yarım saat bu hızla indirmiştim...

¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯ AthlonXP Avatar
    Katılım tarihi
    25.11.2001
    Nereden
    Bacardi
    1) bu hizlar gercek hizlar degiller.
    2) compression (sikistirma) teknolojisi denen birsey var. Orda gordugunuz hiz, dosya parcasinin (chunk) compress edilip hattan gecip sizin bilgisayariniza inip acilidigi anda ulasilan miktardir. yani elimde 1MB'lik text vat diyelim. bunu aktarirken anormal bir hiza ulasabilirim. zira modemin sikistirma algoritmasi ascii dosyalarda iyi calisir. bazen diger dosyalarda da. sonucta hattan yine 6k gecer ama 6k lik sikistirilmis chunk acildiginda 13.58k olabilir.
    *** Flight Simulator X and LD767 forever....

Silver Member
    Katılım tarihi
    27.09.2003
    Nereden
    Metalliland
    AthlonXp yani benim 11k ile çektiğim mp3 anlattığın şekildemi geldi? Ama nasıl oluyoda o kadar kısa sürede iniyor o hız gerçek hız değilse

Katılım tarihi
    21.02.2003
    Nereden
    Ana-Kara
    ayy rezil zerzavan oldum ben benim 512k kablonetten bahsediyorum

hARDWAREMANIAC Frost Avatar
    Katılım tarihi
    05.06.2003
    Nereden
    Antalya
    downloadda yazan hıza değil de alınan data miktarına bakınca anlaşılır zaten,56k modemle 56k da kullansanız bile 6.2kb gibi bi sınır var daha fazlası mümkün değil.

64/16 cable a maximum 128k download/32k upload veriyorlar bu da 16kb ortalama download yapıyor,18 20 ye çıktığı 12 13 e düştüğü oluyor.

Erenjan sen şu sistemle bi 3dmark yada pcmark yapsana?

+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon

Reklam

Reklam 2
Reklam 3