Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda Dial-up bağlantı ile download rekorlarınız? başlıklı konu tartışılıyor; ewt dial-up ile download rekorlarımızı paylaşalım.
x.xk/sec üzerinden söyleyeceğiz tabiki söylediğiniz k/sec en az 5dk devam etmiş olmalı.
Ben kendiminkini ...
ewt dial-up ile download rekorlarımızı paylaşalım.
x.xk/sec üzerinden söyleyeceğiz tabiki söylediğiniz k/sec en az 5dk devam etmiş olmalı.
Ben kendiminkini söyleyin az önce yani 3dk önce kazaa dan Kiss - I Was Made For Loving You şarkısını baştan bitimine kadar 11k/sec ile downloadladım.
(11k sırf gitmedi yani 11.1 ile 11.7 arası değişti tabiki)
Bende ağzım açık izledim hayret ettim doğrusu bundan önce 7-8k ile bi kaç kere download ım olmuştu ama buna çok şaşırdım.
Erenjon gerçekten ya 56k lık modem le bırak 500küsürü 100k bile gerçekten inanılmaz birşey.Birden gördüğün hız olabilir ama sürekli devam etmemiştir...
arkadaşlar bu arada kaçla bağlandığınızı ve modeminizi de sçylerseniz sevinir. ben hayes ext kullanıyorum.49900 den yüksek hızla bağlanamıyorum.ve max. 6kb/s oluyor.
HwM İmza kuralları Athlon XP 2500+ | Epox 8rda+ rev2.2 | 2 x 512mb Kingston ddr400 | Powercolor 128 MB Radeon 9800SE 256bit | Asus 52x32x52x | Samsung 80gb 7200 8mb cache | Asus TA231 | Samsung 763mb @pegasus seni unutmayacağız
Beyler makınanız ne gosterırse gostersın makınalarını maxsımum 6kb uzerıne cıkamaz turk telekomun gonderdıgı ve aldıgı sınyaller artı kablolarınızın bu frekansta aktarabılecegı hız bu tabıkı max o gordugunuz hızlar ıse sanal ne yazarsa yazsın bunun uzerıne cıkamazssınız
static baba o dedıgın ılk baglantı hızı daha sonra artada bılır azaladabılır cokta onemlı degıl lakın bazen 336 lerde fılan kalabılır bu karsıdakı modemın yada dagıtıcının ufak bır sorunu var demektır ozaman dırek olarak baglantıyı koparıp yanıden baglanıyorsun hadı bakıyım goruyum senı
Oku! Kelamla öğreten, insana bilmediğini bildiren Rabbin, en büyük kerem sahibidir.
1) bu hizlar gercek hizlar degiller.
2) compression (sikistirma) teknolojisi denen birsey var. Orda gordugunuz hiz, dosya parcasinin (chunk) compress edilip hattan gecip sizin bilgisayariniza inip acilidigi anda ulasilan miktardir. yani elimde 1MB'lik text vat diyelim. bunu aktarirken anormal bir hiza ulasabilirim. zira modemin sikistirma algoritmasi ascii dosyalarda iyi calisir. bazen diger dosyalarda da. sonucta hattan yine 6k gecer ama 6k lik sikistirilmis chunk acildiginda 13.58k olabilir.
downloadda yazan hıza değil de alınan data miktarına bakınca anlaşılır zaten,56k modemle 56k da kullansanız bile 6.2kb gibi bi sınır var daha fazlası mümkün değil.
64/16 cable a maximum 128k download/32k upload veriyorlar bu da 16kb ortalama download yapıyor,18 20 ye çıktığı 12 13 e düştüğü oluyor.
Erenjan sen şu sistemle bi 3dmark yada pcmark yapsana?