Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

Dns Sorunu Yaşıyorsanız

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Dns Sorunu Yaşıyorsanız başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumlarda takip ettiğime göre özellikle adsl ve kablonet kullanıcıların yabancı sitelere ve bazı sitelere girme problemi ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 04-03-05, 20:07   #1 (permalink)
siirlerefendisi
Member

Katılım tarihi: 20.05.04
Dns Sorunu Yaşıyorsanız

Merhaba arkadaşlar
uzun süredir forumlarda takip ettiğime göre özellikle adsl ve kablonet kullanıcıların yabancı sitelere ve bazı sitelere girme problemi yaşadığını gördüm.
Bu tip sorunların ilk nedenlerinden biri sunucuların yurt dışında olmasıdır telekomunda bilindiği üzere yurt dışı çıkışlarında sorun eksik olmuyor
bu nedenle benimde kullandığım uzun süresiz sorunsuz kullandığım dns numaralarını yazayım
bu numaraları bende kullanıyorum

212.57.1.12
212.57.1.13

Bu dns numaraları girmek için Ağ bağlantılarıma girin. soldaki menüden ağ bağlantıları görüntü ye tıklayın sonra açılan sayfada kullandığınız bağlantınıza sağ tıklayıp özelliklerine girin oradan
internet iletişim kuralları(TCP/IP) buna tıklayıp özelliklerini açın ve aşağıdaki dns numaralarını kullan kutucuğunu işaretleyin ve yukarıda yazdığın dns numaralarını girin.
ADSL kullanıcıları bağlantısını kesip yeniden bağlansın kalbonet kullanıcıları onar desin böylece bu dns numaraları ile nette sorf yapmaya devam edeceksiniz. Özellikle sitelere girmede sorun yaşamayacaksınız.
siirlerefendisi çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-03-05, 20:09   #2 (permalink)
PHRoZeN
Power Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.09.04
Nereden: bilgisayarın karşısında yaşıoz
Resimler: 6
saol denicem bakalım olcakmı...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-03-05, 21:53   #3 (permalink)
siirlerefendisi
Member

Katılım tarihi: 20.05.04
bende kablonet kullanıyordum bende çok sorun yaşadım bir arkadaşın tavsiyesi ile değiştirdim şimdi başta kendi sitem olmak üzere her siteye sorunsuz giriyorum. özellikle sitelere girmede sorun yaşayanlar denesin
siirlerefendisi çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:45.