+ Cevap Yaz
Results 1 to 3 of 3

Dns Sorunu Yaşıyorsanız

Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda Dns Sorunu Yaşıyorsanız başlıklı konu tartışılıyor; Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumlarda takip ettiğime göre özellikle adsl ve kablonet kullanıcıların yabancı sitelere ve bazı sitelere girme problemi ...

Senior Member
    Katılım tarihi
    20.05.2004

Dns Sorunu Yaşıyorsanız

Merhaba arkadaşlar
    uzun süredir forumlarda takip ettiğime göre özellikle adsl ve kablonet kullanıcıların yabancı sitelere ve bazı sitelere girme problemi yaşadığını gördüm.
    Bu tip sorunların ilk nedenlerinden biri sunucuların yurt dışında olmasıdır telekomunda bilindiği üzere yurt dışı çıkışlarında sorun eksik olmuyor
    bu nedenle benimde kullandığım uzun süresiz sorunsuz kullandığım dns numaralarını yazayım
    bu numaraları bende kullanıyorum

212.57.1.12
    212.57.1.13

Bu dns numaraları girmek için Ağ bağlantılarıma girin. soldaki menüden ağ bağlantıları görüntü ye tıklayın sonra açılan sayfada kullandığınız bağlantınıza sağ tıklayıp özelliklerine girin oradan
    internet iletişim kuralları(TCP/IP) buna tıklayıp özelliklerini açın ve aşağıdaki dns numaralarını kullan kutucuğunu işaretleyin ve yukarıda yazdığın dns numaralarını girin.
    ADSL kullanıcıları bağlantısını kesip yeniden bağlansın kalbonet kullanıcıları onar desin böylece bu dns numaraları ile nette sorf yapmaya devam edeceksiniz. Özellikle sitelere girmede sorun yaşamayacaksınız.

Power Member
    Katılım tarihi
    18.09.2004
    Nereden
    bilgisayarın karşısında yaşıoz
    saol denicem bakalım olcakmı...

Senior Member
    Katılım tarihi
    20.05.2004
    bende kablonet kullanıyordum bende çok sorun yaşadım bir arkadaşın tavsiyesi ile değiştirdim şimdi başta kendi sitem olmak üzere her siteye sorunsuz giriyorum. özellikle sitelere girmede sorun yaşayanlar denesin

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3