Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında download hakkında kötü haber herkes okumalı !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "[b][size=4][b] arkadaşlar selam dergi ve firma ismi vermiyorum reklam olmasın. ama versemmi acaba.
aylık aldığım bilgisayar dergisinin içinde şöyle bir ..." şeklinde özetlenebilir....
[b][size=4][b] arkadaşlar selam dergi ve firma ismi vermiyorum reklam olmasın. ama versemmi acaba.
aylık aldığım bilgisayar dergisinin içinde şöyle bir yazı geçiyor.
......(marka) kontrol altında tutulamayan P2P yazılımları ve bu ağlarda yasa dışı indirilen dosyalar konusuna çözüm getirebilmek için araştırma yaptığını açıkladı. İnternette insanların birbirleriyle müzikleri ve diğer içerikleri paylaşmalalarını yasaklamanın mümkün ve mantıklı olmadığını belirten (marka) bu paylaşımı yasaklamanın değil, bunu faturalandırmanın yolunu aradığı nı bildirdi
"Herhangi birinin elindeki şarkıyı bir başkasına vermesini yasaklamak gerekmez. Bu değiş tokuş aslında doğal sayılmalı" derken "Ama bu paylaşımdan para kazanmanın yolunu bulmalıyız" demiş
yani benim anladığım kadarıyla bunlar herşeyi paraya dökmeyi seviyorlar
bilginize sunulmuştur SAYGILAR
En son evanescence tarafından düzenlendi: 03-03-05 saat 21:32
leyn beni kızdırmasınlar inadına overnette sony yazan herşeyi download ederim
__________________ "Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930).