Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

FTP acmak??

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında FTP acmak?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ftp acmak isitiyorum, nasil yapiliyor bu is? wireless kullaniyoum komsularla ortak, bu yüzden upload a sinirda koymam gerekiyor. ( adamlarin ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 05-12-05, 20:35   #1 (permalink)
semihx
Member

semihx Avatar

Katılım tarihi: 28.03.05
Nereden: zu Hause
FTP acmak??

Ftp acmak isitiyorum, nasil yapiliyor bu is? wireless kullaniyoum komsularla ortak, bu yüzden upload a sinirda koymam gerekiyor. ( adamlarin haklarini gaspetmiyelim) internette arastirdim biraz, cesitli rehberler hazirlanmis, söylenenleri yaptim fakat ip adresimi vermem ragmen arkadasim ftp ye giremedi.

bu is icin herhangi bir program olursa daha iyi olur, eger böyle bi program yoksa nasil yapilacagini anlatirsaniz menun olurum..
Eski 05-12-05, 20:51   #2 (permalink)
equnix
V.I.Member

equnix Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.06.05
Nereden: İstanbul
kullandığın işletim sistemin ne ona göre cvp değişir çünkü.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-12-05, 20:55   #3 (permalink)
semihx
Member

semihx Avatar

Alıntı:
equnix tarafından iletildi.
kullandığın işletim sistemin ne ona göre cvp değişir çünkü.
windows xp professional sp2. unutmusum yazmayi.
semihx çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-12-05, 21:00   #4 (permalink)
equnix
V.I.Member

equnix Avatar

Bilgisayarım
şimdi olayı ben anlatayım sen doğrula. sende xp sp2 li bir bilgisayar var. sen internete adsl üzerinden bağlanıyorsun ama iop adresin sabit değil. senin locak ağına bağlı bir arkadaşın var oda senin ftp sunucuına bağlanacak öylemi?
equnix çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-12-05, 21:08   #5 (permalink)
equnix
V.I.Member

equnix Avatar

Bilgisayarım
yardım menüsünde bununla ilgili bir sürü açıklama var istersen bir incele. sana bir örnek yazıyorum

Bilgisayarım’ı açın.
Bir sürücü veya klasörü çift tıklatın.
Web'de yayımlamak istediğiniz dosya veya klasörü tıklatın.
Dosya ve Klasör Görevleri'nin altında:
Bu klasörü Web'de yayımla'yı tıklatın

-veya-

Bu dosyayı Web'de yayımla'yı tıklatın.

Web’de Yayımlama Sihirbazı’nın yönergelerini izleyin.
Notlar

Bilgisayarım’ı açmak için, masaüstünde Bilgisayarım simgesini çift tıklatın.
Web'de yayımlama işlemi sırasında, .NET Passport edinmeniz istenebilir. Passport, e-posta adresinizi kullanarak, bazı hizmetlere ve Web sitelerine kolay ve kişiselleştirilmiş erişim sağlar.
Web'de dosya veya klasör yayımladığınızda, Web tarayıcınızın sık kullanılanlar listesine bu site için bir kısayol yerleştirilir.
Bir klasörü Web’de yayımlamak, bu klasörü bir Web sunucusuna veya paylaştırılmış klasör ya da FTP sitesi gibi bir ağ konumuna veya kopyalar.
Başka bir kullanıcıyla yalnızca bir veya iki resim dosyasını paylaşacaksanız, bu dosyaları e-posta ile gönderebilirsiniz. Daha fazla bilgi için İlgili Konular'ı tıklatın.
equnix çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-12-05, 21:49   #6 (permalink)
semihx
Member

semihx Avatar

Alıntı:
equnix tarafından iletildi.
şimdi olayı ben anlatayım sen doğrula. sende xp sp2 li bir bilgisayar var. sen internete adsl üzerinden bağlanıyorsun ama iop adresin sabit değil. senin locak ağına bağlı bir arkadaşın var oda senin ftp sunucuına bağlanacak öylemi?
DSL üzerinden baglaniyoruz. iop neoldugunu bilmiyorum? lokal agdaki degil, mesela sen baglanicaksin benim actigim ftp ye.

enson yazdiklarini anlamadim.
semihx çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

FTP acmak?? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Evde ftp server ı açmak.. Yardım lütfen.. AykutC Genel 11 07-09-05 23:50
Cute FTP - Bana İlginç Geldi Asphodel Genel(internet) 0 03-11-04 01:36
Cute FTP Yardım!.. twkle Genel(OS) 0 29-08-04 03:39
Nedir benim Cute FTP den çektiğim!.. twkle Genel 0 29-08-04 03:30
P2P,HTTP,FTP hakkında herşey vede ötesi..-6 SpLeNDouR Genel(internet) 0 16-02-04 01:45

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 07:06.